Sommerhusudlejning i Lønstrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Lønstrup, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Det tidligere fiskerleje Lønstrup er en charmerende ferieby ved Vesterhavet. Lønstrups sommerhuse ligger i de naturskønne omgivelser bag den dejlige badestrand med fiskerbåde og høje klitter. Glæd jer til at opleve den aktive by, som på grund af de mange gallerier kaldes Kunstens by. I Lønstrup finder I sommerhuse, aktiviteter og seværdigheder for enhver smag. 

 

Gæstevurderinger fra Lønstrup

 
 

509 gæster har givet Lønstrup en gennemsnitlig vurdering på 4,62 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Søren, Ringkøbing besøgte området fra
 
20-10-2019 til 23-10-2019

Vi så Rubjerg Knude Fyrs flytning og fyret er altid et besøg værd


karsten, Spøttrup besøgte området fra
 
12-10-2019 til 19-10-2019

lønstrup har masser at byde på og især hvis du er natur menneske.. dejligt sted


Tina, Randers C besøgte området fra
 
17-09-2019 til 20-09-2019

Masser af kunstbutikker og tøjbutikker. Masser af hyggelige restauranter. Hyggelige gader der bugner af forretninger. Masser af turistliv.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
03-09-2019 til 07-09-2019

Ture langs skrænten, ruinerne af Mårup kirke, den spændende flytning af Rubjerg Fyr. Lønstrup Bio har gode tilbud på foredrag, film og en hyggelig cafe. Børglum kloster . Et begrænset del af klostret er åbent med historien om klostret, Kannikerne og kirken. I sidebygningerne ses legetøj, julemandens værksted og det danske Bayeux tæppe. Keramikcafe Møllehuset kan varmt anbefales! Afslappet stil og særdeles lækker mad!


Rie, Sorø besøgte området fra
 
31-08-2019 til 07-09-2019

Lige ved siden af huset ligger den skønne restaurant Villa Vest. Lønstrup by har mange gode forretninger at byde på og et fantastisk glaspusteri. Vi har løbet og gået langs kysten 🤗 Vi spillede golf på den lille 12 hullers bane i Vennebjergs . 10 min fra huset.


Ole, Thisted besøgte området fra
 
29-08-2019 til 02-09-2019

Jensen Antik - Løkkensvej 779. En stor fin antikforretning som det er en oplevelse at besøge.


Gitte, København S besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Skøn hyggelig by og dejlig strand


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
17-08-2019 til 24-08-2019

Har I lyst at spise “hjemme” prøv Cafe Karlsson Lønstrup mad ud af huset.


Johannes, Hedensted besøgte området fra
 
17-08-2019 til 24-08-2019

Fremragende sted til gode gåture langs havet, - og rigtig hyg'lig kunstner by med gode spisesteder :-)


jan, Vodskov besøgte området fra
 
10-08-2019 til 24-08-2019

Der er gode stier at gå til fyret nede langs skrænten til havet, men pas på når i går den anden vej (ned mod byen) der går man nogen gange ind over folk sommerhus grund, og det er ikke ok


Erik, Beder besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

En middag på Villa Vest kan varmt anbefales. Er man til livemusik, er en koncert på den Blå Café et must.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

- Hvis man kan, bør man book et brunchbord på den lille kunst café. Man skal booke i forvejen, men det er drøn hyggeligt. - Og evt. tage til harrerenden strand (ca. 2-3 min fra Lønstrup)i stedet for Lønstrup strand, især mht parkering, er det noget mindre pakket af biler og mennesker. Her kan man også bestille morgenbrød hos den lille købmand til næste dag, da den eneste bager i byen ellers er i Sparkøbmanden inde i centrum. - Hvis man går ned til vejen før Hunderup klitvej, SNEPPEVEJ, ligger der nede ad vejen en petanque bane og en fodboldbane. - Er man til meget aktivitet, så ligger Skallerup Klit resort ca. 5 min i bil fra sommerhuset, her er der både bowling, svømmehal, badeland restauranter mm.


John, Arden besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Villa vest må besøges


Kim, Haderslev besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Super gode restauranter. Dejlig gå ture langs kysten.


Kamilla, Bjert besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

En fint gåtur til Rubjerg knude.


Linda, Tranbjerg J besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Hvert år i uge 29 er der middelalderlige uge på Voergård slot, ca. en times kørsel til Dronninglund, et besøg værd for store og små, medbring evt. madkurv.


Helle, Vadum besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Nyd ferien i hyggelige omgivelser, mange gode spisesteder. Stjerneskud hos Restaurant Kysten, vild udsigt!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Rigtig fint lille sommerhus hvor kvadratmeterne er udnyttet godt og det var pænt og rent. Sommerhuset er endvidere blevet renoveret lidt siden billederne er blevet taget, blandt er skabene over køkkenbordet fjernet. Det ligger meget tæt på byen og man er på to minutter nede på Hovedgaden af en lille sti. Den anden vej var du på 10 min ude ved vandet hvor man kan gå langs skrænten. Der var ikke aftensol på nogle af terrasserne men vi tog blot bordet ud i græsset nogle aftener. Til gengæld er der så dejlig læ og privatliv i haven og på terrasserne med alle træerne. Vi så også rådyr i haven. Lidt lille dobbeltseng på soveværelset - vi havde tænkt at have vores ene barn sovende imellem os, men måtte i stedet skubbe sengen ind til væggen og så at en af os sov der med barnet, og så måtte den anden sove i en enkeltseng på et andet værelse. Man kunne med fordel flytte den lille dobbeltseng ind på det største af de andre værelser og indsætte en større dobbeltseng på soveværelset. Jeg tror de flere sovepladser vil gøre at det kan lejes mere ud. Vi kommer gerne igen til dette sommerhus.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Turen til Rubjerg Knude fyr kan varmt anbefales. Der er en virkelig flot udsigt fra tårnet, som dog skal flyttes i august. Vi vil godt anbefale Daddys som familierestaurant, der fik vi god mad og hurtig og god betjening. Vennebjerg Mølle har åben mølle hver onsdag hele sommeren, hvor man kan se den male korn.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Er man til cykelture kan rute et til Hirtshals anbefales (25 km), vil man hellere se hvilken betydning sandflugten har for landskabet kan man besøge Rubjerg knude, sandflugts museet samt Mårup kirke. Fårup sommerland er også et besøg værd.


Jonna, Bjerringbro besøgte området fra
 
11-06-2019 til 16-06-2019

Der er masser af dejlige restauranter og mange andre rigtige gode oplevelser


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Lønstrup er et idyllisk fiskerleje og en stemningsfuld ferieby med butikker, kunsthåndværk og caféer. Lønstrup er en hyggelig, aktiv og livlig ferieby med små gader, gallerier, butikker, beværtninger, iskiosker og mange spisesteder. Flere af restauranterne har udendørs servering, og heraf har flere udsigt over vandet. Fiskeretter er naturligvis et fast punkt på menukortet. Mange kunsthåndværkere er tiltrukket af området og har bosat sig her, og I kan besøge deres gallerier, værksteder, glaspusterier og museer. I udkanten af Lønstrup trækkes fiskerbådene stadig op på stranden hver dag efter brug. Det charmerende byliv, det unikke kunsthåndværk, de mange seværdigheder og den smukke natur gør Lønstrup i Nordjylland til et attraktivt feriemål på alle årstider og sommerhusudlejning er meget populært i dette område.

 
Sommerdag på stranden i Lønstrup Den dejlige sandstrand med badegæster ved den høje klint i Lønstrup Bymiljø i Lønstrup med galleri og restaurant Kunst og kunsthåndværk i alle afskygninger i Lønstrup
 

Strand

Der er dejlig sandstrand ved Lønstrup by og stranden har Blåt Flag. På den nordlige del af stranden bliver bølgerne tæmmet af bølgebrydere, som skaber rolige laguner med lavt og børnevenligt vand. Bag bølgebryderne byder havet på gode muligheder for windsurfing. Stranden er afskærmet af den høje Lønstrup Klint, som rejser sig brat bag stranden. På en ferie i sommerhus i Lønstrup er der mange gode muligheder for at komme ud at bade og være aktiv på vandet. Den enestående solnedgang kan nydes fra stranden eller klitterne.

Natur

I jeres sommerhus i Lønstrup kan I opleve en skøn og varieret natur i området. Lønstrup er en kuperet og grøn by ved det blå Vesterhav. En slugt, forårsaget af et stort skybrud i 1877, med en lille bæk i bunden, fører gennem byen. Landskabet, som omgiver Lønstrup, er præget af strand, naturskønne og kuperede klitplantager, skovområder samt enge og marker med afgrøder eller græssende dyr. I mange af vores sommerhuse må I medbringe hund, så tag hunden med og gå lange ture i den skønne natur. Langs kysten syd for Lønstrup kan I opleve den høje, 15 km lange Lønstrup Klint samt sandflugtens påvirkning af landskabet, bl.a. ved Rubjerg Knude, hvor den store, ørkenagtige sandklit foran fyrtårnet nu er højere end fyrtårnet.

Aktivitet

Lønstrup strand indbyder til diverse strand- og vandsportsaktiviteter. Hos Skallerup Seaside Resort kan hele familien boltre sig i det herlige vandland og de voksne kan slappe af i wellnessafdelingen Romulus (5 km). Lystfiskere kan fiske fra kysten, fra en båd, i områdets fiskesøer samt i Liver Å og Uggerby Å. I kan leje ride heste flere steder i området og prøve de naturskønne ridestier. I kan paraglide fra den 15 km lange Lønstrup Klint - et af landets bedste paraglide-områder. Action House i Løkken byder bl.a. på bowlingbaner, lasergame, paintball, gokarts og spillehal (16 km). I Vennebjerg finder I landsdelens største Pay&Play-golfbane med 12 huller, samt en fiskesø og en lille skov (4 km). Golfspillere kan derudover prøve banerne hos Hjørring Golfklub (13 km), Løkken Golfklub (16 km) og Hirtshals Golfklub (25 km).

Attraktion

Lønstrup er kendt for sine mange kunstnere, malere, skulptører, keramikere og glaspustere, og I kan besøge dem i deres arbejdende værksteder. Besøg sandflugtsmuseet ved Rubjerg Knude Fyr fra 1900. Fra fyret, som er på vej til at sande til, er der flot udsigt over hav og landskab (3 km). Tag børnene med til Dyregården, oplev gårdens dyr på nært hold, hjælp med at fodre dem, prøv en ridetur og leg på legepladsen. Her finder I også et ridecenter med islandske heste, og uanset niveau kan I tage med på ridetur og opleve naturen og stranden fra hesteryg (5 km). I Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, prøve vandcykler og meget mere (12 km). Besøg den charmerende by Hjørring, som bl.a. byder på gågade med specialbutikker, museer, en herregård og flere middelalderbygninger.

Udflugt

Tag på hyggelige udflugter, når I er på ferie i sommerhus i Lønstrup i Nordjylland. Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1100-tallet med intakt interiør, udstillinger, kirke og naturskønne omgivelser (17 km). På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan I se Europas største saltvandsakvarium med 4,5 millioner liter vand, fisk og havdyr fra Nordsøen. Se også sælfodring og interessante udstillinger her. Børnene kan røre ved havdyr og lege på en legeplads (25 km). I Hirtshals kan I også se udgravede bunkere, udstillinger fra 2. verdenskrig, kanonstillinger og meget mere på Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri. Fårup Sommerland byder på forlystelser for hele familien, lige fra hæsblæsende rutchebaner til hyggelige cykelbåde. I kan også benytte et stort vandland her (28 km). På Ørnereservatet i Bindslev kan I overvære, når falkonererne træner de smukke ørne og demonstrerer deres færdigheder i luften (47 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

131 Sommerhuse i Lønstrup

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0149

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0374

   80 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0120

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0341

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0373

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0344

   250 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0209

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0402

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0408

   250 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0393

   75 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0255

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0404

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0313

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0321

   160 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0150

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0400

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0345

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0384

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2637,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0146

   200 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0317

   35 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0292

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0285

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0224

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3872,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0270

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0297

   900 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0349

   950 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0390

   400 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0276

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0395

   1800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3458,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0005

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0365

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0207

   300 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0258

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0362

   125 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0372

   35 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0328

   75 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2306,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0274

   950 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0391

   70 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0411

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0314

   650 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0106

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0268

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0277

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0406

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0369

   300 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0154

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0347

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0129

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0298

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0371

   100 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0381

   30 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0346

   900 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0234

   800 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0310

   125 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0302

   20 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?