Pris garanti Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Lønstrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Lønstrup, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Det tidligere fiskerleje Lønstrup er en charmerende ferieby ved Vesterhavet. Lønstrups sommerhuse ligger i de naturskønne omgivelser bag den dejlige badestrand med fiskerbåde og høje klitter. Glæd jer til at opleve den aktive by, som på grund af de mange gallerier kaldes Kunstens by. I Lønstrup finder I sommerhuse, aktiviteter og seværdigheder for enhver smag. 

 

Gæstevurderinger fra Lønstrup

 
 

1287 gæster har givet Lønstrup en gennemsnitlig vurdering på 4,53 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Jonna, Bjerringbro besøgte området fra
 
11-06-2019 til 16-06-2019

Der er masser af dejlige restauranter og mange andre rigtige gode oplevelser


Lis Marianne, Sindal besøgte området fra
 
01-06-2019 til 08-06-2019

Jeg besøgte en spændende keramikcafe i byen. Desuden det blå hjørne, som laver og sælger smykker i den fine og lidt dyre ende. Slugten er et hyggeligt sted at spise med god mad.


Finn, Asnæs besøgte området fra
 
01-06-2019 til 08-06-2019

Kan ikke nævne en enkel ting, man skal prøve sig frem, men et skønt område, hvor vi stadig efter 10 år finder nye ting, så nyd Lønstrup og omegn.


Birgit, Sønderborg besøgte området fra
 
30-05-2019 til 02-06-2019

Besøg på Rugbjerg Knude - Cafe´ Slugten = hygge og god mad, sød og venligt personale -


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-04-2019 til 22-04-2019

Vi fik mad fra superbrugsens delikatesse afd. Kan varmt anbefales. 😋😋😋


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-04-2019 til 20-04-2019

Smuk område! Fra Blokhus til Skagen, meget flot og mange specielle steder at besøge!


Disa, Tommerup besøgte området fra
 
04-04-2019 til 08-04-2019

Willumsen-samlingen på Herregården Odden er et besøg værd. Hjørring er en fin handelsby


Christel, Mårslet besøgte området fra
 
23-03-2019 til 30-03-2019

Restaurant Lido - god og veltillavet mad til rimelige priser. bestemt et besøg værd.


Gitte Sletskov, Hovedgård besøgte området fra
 
13-02-2019 til 18-02-2019

Vores ynglings spisested i Lønstrup er resturant slugten. I Blokhus er futten et besøg værd. Og hele området ved Lønstrup er bare så skønt.


Else, Bindslev besøgte området fra
 
08-11-2018 til 12-11-2018

Cafe Slugten, hyggelig atmosfære og god mad.


Marianne, Roskilde besøgte området fra
 
15-10-2018 til 18-10-2018

Gå en tur ud til Rubjerg Knude Fyr via Mårup kirke. Gå fra Strandvejen langs stranden mod Rugbjerg knude-gå så langt du kan for vejr, vind og strandforhold -fantastisk tur! -Eller modsat mod Nørlev strand.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-10-2018 til 18-10-2018

Som feriegæst i Lønstrup vil Rubjerg Knude Fyr være et oplagt sted at besøge, idet det ligger lige i området og er en dejlig og oplevelsesrig tur.


Karin Vitten, Skanderborg besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Det var et skøn naturområde og vi gik mange turer.


Gerhart Toft, Karup J besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Vi besøgte mange forretninger i både Lønstrup, Løkken og Hjørring.. Det eneste sted vi ikke kan anbefale er restaurant Daddy´s som ligger i Lønstrup. Det var virkelig ringe mad vi fik der, til en ellers ret dyr pris (650,- for 2 personer). Vi måtte gå derfra stort set uden at have rørt maden.. Steaks'ne vi havde fået lugtede meget underlige og smagte endnu værre.. Det kunne ikke spises..


ole Cornwell, Faaborg besøgte området fra
 
01-09-2018 til 08-09-2018

Rubjergfyr og Strandfogedegaarden er steder man ikke må snyde sig selv for at opleve. Tager man en tur til Hjørring er Nørkjærs plads et godt sted at nyde kaffen. Vennebjergmølle og kirke er også et godt besøg.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Der er en skøn natur og mange til at se langs kysten. Gode lange går ture. I Lønstrup kan restaurant " LIDO " anbefales, god service samt mad til prisen. Sikke en stjerneskud man kan få. Det skal prøves.


Claus, Sabro besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Den gode strand fandt vi ved Nørlev. Lille køretur, men så kom man ned på en rigtig fin sandstrand.


Brian Kortnum, Rødding besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Rubjerg Knude Fyr er absolut et besøg værd. Så fantastisk... Gennerelt er der lækre spisesteder/ishuse som også er et besøg værd.


Joy, Herlev besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Restaurant Slugten er super hyggelig, sød betjening og lækker mad. Onsdag aften er der sangaften på stranden, som tiltrækker mange besøgende. Solnedgang er et must - masser af bænke at vælge mellem.


Kit, Åbyhøj besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

I skal unde jer en fiskeanretning i restaurant Slugten 👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍 Besøg naboen som i gårdbutikken sælger hjemmelavet ketchup 👌 Besøg vennebjerg mølle, der har en hyggelig cafe 👍 Gå en tur til Rubjerg knude 😊


Lise-Lotte, Espergærde besøgte området fra
 
22-07-2018 til 29-07-2018

Vi bookede huset i forbindelse med Danacup i Hjørring og det var super nemt at komme rundt til de forskellige spillesteder. Samtidig besøgte vi også Rubjerg Knude Fyr som ligger meget tæt. Skønt område med mange små hyggelige grøntsagboder og loppemarkeder.


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Lønstrup er et idyllisk fiskerleje og en stemningsfuld ferieby med butikker, kunsthåndværk og caféer. Lønstrup er en hyggelig, aktiv og livlig ferieby med små gader, gallerier, butikker, beværtninger, iskiosker og mange spisesteder. Flere af restauranterne har udendørs servering, og heraf har flere udsigt over vandet. Fiskeretter er naturligvis et fast punkt på menukortet. Mange kunsthåndværkere er tiltrukket af området og har bosat sig her, og I kan besøge deres gallerier, værksteder, glaspusterier og museer. I udkanten af Lønstrup trækkes fiskerbådene stadig op på stranden hver dag efter brug. Det charmerende byliv, det unikke kunsthåndværk, de mange seværdigheder og den smukke natur gør Lønstrup i Nordjylland til et attraktivt feriemål på alle årstider og sommerhusudlejning er meget populært i dette område.

 
Sommerdag på stranden i Lønstrup Den dejlige sandstrand med badegæster ved den høje klint i Lønstrup Bymiljø i Lønstrup med galleri og restaurant Kunst og kunsthåndværk i alle afskygninger i Lønstrup
 

Strand

Der er dejlig sandstrand ved Lønstrup by og stranden har Blåt Flag. På den nordlige del af stranden bliver bølgerne tæmmet af bølgebrydere, som skaber rolige laguner med lavt og børnevenligt vand. Bag bølgebryderne byder havet på gode muligheder for windsurfing. Stranden er afskærmet af den høje Lønstrup Klint, som rejser sig brat bag stranden. På en ferie i sommerhus i Lønstrup er der mange gode muligheder for at komme ud at bade og være aktiv på vandet. Den enestående solnedgang kan nydes fra stranden eller klitterne.

Natur

I jeres sommerhus i Lønstrup kan I opleve en skøn og varieret natur i området. Lønstrup er en kuperet og grøn by ved det blå Vesterhav. En slugt, forårsaget af et stort skybrud i 1877, med en lille bæk i bunden, fører gennem byen. Landskabet, som omgiver Lønstrup, er præget af strand, naturskønne og kuperede klitplantager, skovområder samt enge og marker med afgrøder eller græssende dyr. I mange af vores sommerhuse må I medbringe hund, så tag hunden med og gå lange ture i den skønne natur. Langs kysten syd for Lønstrup kan I opleve den høje, 15 km lange Lønstrup Klint samt sandflugtens påvirkning af landskabet, bl.a. ved Rubjerg Knude, hvor den store, ørkenagtige sandklit foran fyrtårnet nu er højere end fyrtårnet.

Aktivitet

Lønstrup strand indbyder til diverse strand- og vandsportsaktiviteter. Hos Skallerup Seaside Resort kan hele familien boltre sig i det herlige vandland og de voksne kan slappe af i wellnessafdelingen Romulus (5 km). Lystfiskere kan fiske fra kysten, fra en båd, i områdets fiskesøer samt i Liver Å og Uggerby Å. I kan leje ride heste flere steder i området og prøve de naturskønne ridestier. I kan paraglide fra den 15 km lange Lønstrup Klint - et af landets bedste paraglide-områder. Action House i Løkken byder bl.a. på bowlingbaner, lasergame, paintball, gokarts og spillehal (16 km). I Vennebjerg finder I landsdelens største Pay&Play-golfbane med 12 huller, samt en fiskesø og en lille skov (4 km). Golfspillere kan derudover prøve banerne hos Hjørring Golfklub (13 km), Løkken Golfklub (16 km) og Hirtshals Golfklub (25 km).

Attraktion

Lønstrup er kendt for sine mange kunstnere, malere, skulptører, keramikere og glaspustere, og I kan besøge dem i deres arbejdende værksteder. Besøg sandflugtsmuseet ved Rubjerg Knude Fyr fra 1900. Fra fyret, som er på vej til at sande til, er der flot udsigt over hav og landskab (3 km). Tag børnene med til Dyregården, oplev gårdens dyr på nært hold, hjælp med at fodre dem, prøv en ridetur og leg på legepladsen. Her finder I også et ridecenter med islandske heste, og uanset niveau kan I tage med på ridetur og opleve naturen og stranden fra hesteryg (5 km). I Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, prøve vandcykler og meget mere (12 km). Besøg den charmerende by Hjørring, som bl.a. byder på gågade med specialbutikker, museer, en herregård og flere middelalderbygninger.

Udflugt

Tag på hyggelige udflugter, når I er på ferie i sommerhus i Lønstrup i Nordjylland. Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1100-tallet med intakt interiør, udstillinger, kirke og naturskønne omgivelser (17 km). På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan I se Europas største saltvandsakvarium med 4,5 millioner liter vand, fisk og havdyr fra Nordsøen. Se også sælfodring og interessante udstillinger her. Børnene kan røre ved havdyr og lege på en legeplads (25 km). I Hirtshals kan I også se udgravede bunkere, udstillinger fra 2. verdenskrig, kanonstillinger og meget mere på Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri. Fårup Sommerland byder på forlystelser for hele familien, lige fra hæsblæsende rutchebaner til hyggelige cykelbåde. I kan også benytte et stort vandland her (28 km). På Ørnereservatet i Bindslev kan I overvære, når falkonererne træner de smukke ørne og demonstrerer deres færdigheder i luften (47 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

140 Sommerhuse i Lønstrup

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0374

   80 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0340

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0369

   300 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0347

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0406

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0209

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0373

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0129

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0346

   900 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0251

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0317

   35 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0315

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0361

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0266

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0311

   950 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0364

   950 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0272

   950 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0147

   950 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0397

   1300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0297

   900 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0289

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0308

   600 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2385,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0375

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0043

   600 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2026,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0338

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3197,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0334

   75 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2489,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0403

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0392

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3458,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0005

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0213

   600 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0276

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0162

   900 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0323

   975 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0254

   1100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0341

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0412

   975 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0328

   75 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0258

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0207

   300 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0391

   70 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2275,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0274

   950 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0120

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0268

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0106

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0257

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0362

   125 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0344

   250 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0381

   30 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0298

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0255

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0154

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0371

   100 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0313

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0404

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0277

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2601,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0146

   200 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0402

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0319

   200 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0393

   75 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4