Sommerhusudlejning i Lønstrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Lønstrup, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Det tidligere fiskerleje Lønstrup er en charmerende ferieby ved Vesterhavet. Lønstrups sommerhuse ligger i de naturskønne omgivelser bag den dejlige badestrand med fiskerbåde og høje klitter. Glæd jer til at opleve den aktive by, som på grund af de mange gallerier kaldes Kunstens by. I Lønstrup finder I sommerhuse, aktiviteter og seværdigheder for enhver smag. 

 

Gæstevurderinger fra Lønstrup

 
 

618 gæster har givet Lønstrup en gennemsnitlig vurdering på 4,58 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Jane Harris, Frederiksberg besøgte området fra
 
05-01-2021 til 09-01-2021

Kandestederne og Råbjergmile er noget helt særligt!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
19-12-2020 til 26-12-2020

Anbefaler Grenaa strand i Skagen!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
19-12-2020 til 26-12-2020

Dejligt område


Pia, Vejen besøgte området fra
 
23-10-2020 til 25-10-2020

Vi oplevet en meget stor service i butikkerne.


Tina, Aarhus C besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Tips - besøg Strandfogedgården og se det smukke Keramoda keramik. Stedet har en hyggelig cafe med fin morgenmad.


Lone, Pandrup besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Hele området er fantastisk, vi brugte naturen hver dag


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
31-08-2020 til 05-09-2020

Hvis man går ud mod kysten langs med slugten, er der en trappe ned til stranden. Det er nok den korteste vej til Vesterhavet.


Thorkild, Horsens besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Hvis man ikke vil lave mad selv, kan det anbefales "Cafe Kysten" dette er et godt og billig sted


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Et besøg på Børglum Kloster er fir is et must


Iens Ulrik, Vipperød besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Restaurant Abstrakt i Hirtshals er virkelig et besøg værd 😉


Mikkel, Dyssegård besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Den lokale Cafe Slugten er absolut et besøg værd


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Mange gode kunsthåndværkere i nærområdet, som er et besøg værd. Møllehuset med cafe og keramik er et besøg værd. Vandreture ved stranden eller til fyrtårnet.


Lisbeth, Middelfart besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Café Slugten kan anbefales. Alle butikker er et besøg værd. En rask lille gåtur ud til Mårup Kirke (eller det der er tilbage) kan anbefales. Der er en fantastisk udsigt og solnedgang. Og selvfølgelig skal Rubjerg Knude Fyr besøges.


Tine, Valby besøgte området fra
 
08-08-2020 til 22-08-2020

Besøg Møllehuset for en lækker brunch eller frokost. De har også afternoon tee. Et skønt sted med pragtfuld udsigt til får og marker. De sælger keramik.


Arne Steen, Allerød besøgte området fra
 
08-08-2020 til 22-08-2020

Rubjerg Knude med en tur ud til fyret, der for nylig blev flyttet ind i landet. Børglum Kloster er absolut også et besøg værd. Derudover er selve Lønstrup med dens mange smykke- og keramikbutikker og værksteder spændende at besøge. Hjørring er en hyggelig by at besøge, og hvis man er til lidt længere ture, sker der meget i hele Skagensområdet


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Gode Vandrestier både ved kysten og inde i landskabet. Lidt vel langt til en god badestrand. Lønstrup er klart et besøg værd. Jambo Feriepark syd for Løkken har en super minigolfbane.


Per, Værløse besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Tidligt morgenfiskeri (kl 5-6 tiden)fra den lille mole i havnen, smukt og stor naturoplevelse - vi fangede meget lidt. Saga Heste med Islændere var en dejlig oplevelse. Restaurant Abstract i Hirtshals var et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Børglum Kloster med Bayeuxtapetet kan anbefales .


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Området er tæt på Egelund campingplads (gåafstand) hvor vi i sommerferien har brugt deres svømmepøl til få penge. Lønstrup er en super hyggelig by ned til vandet, med gode restauranter og indkøbsmuligheder til fair priser. Vi kan også anbefale en tur til Skagen og Grenen. Hjørring er også tæt på og her er også mange gode indkøbsmuligheder. Vi kan også anbefale Rubjerg Knude og en tur til Palmestranden i Frederikshavn. Næste gang skal vi også prøve Ørnereservatet.


Jesper Harley, Herning besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Lønstrup er en fin lille by med gode spisesteder og mulighed for fine indkøb, ellers er der ikke langt til en eller anden by. Brug bilen så lidt som muligt i Lønstrup, der er nok i forvejen.


Betina kyed, Brørup besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Vi besøgte Glashuset, Cafe slugten samt Kera Moda til sommer arrangementer. Helt fantastiske arrangementer med mad og musik.


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Lønstrup er et idyllisk fiskerleje og en stemningsfuld ferieby med butikker, kunsthåndværk og caféer. Lønstrup er en hyggelig, aktiv og livlig ferieby med små gader, gallerier, butikker, beværtninger, iskiosker og mange spisesteder. Flere af restauranterne har udendørs servering, og heraf har flere udsigt over vandet. Fiskeretter er naturligvis et fast punkt på menukortet. Mange kunsthåndværkere er tiltrukket af området og har bosat sig her, og I kan besøge deres gallerier, værksteder, glaspusterier og museer. I udkanten af Lønstrup trækkes fiskerbådene stadig op på stranden hver dag efter brug. Det charmerende byliv, det unikke kunsthåndværk, de mange seværdigheder og den smukke natur gør Lønstrup i Nordjylland til et attraktivt feriemål på alle årstider og sommerhusudlejning er meget populært i dette område.

 
Sommerdag på stranden i Lønstrup Den dejlige sandstrand med badegæster ved den høje klint i Lønstrup Bymiljø i Lønstrup med galleri og restaurant Kunst og kunsthåndværk i alle afskygninger i Lønstrup
 

Strand

Der er dejlig sandstrand ved Lønstrup by og stranden har Blåt Flag. På den nordlige del af stranden bliver bølgerne tæmmet af bølgebrydere, som skaber rolige laguner med lavt og børnevenligt vand. Bag bølgebryderne byder havet på gode muligheder for windsurfing. Stranden er afskærmet af den høje Lønstrup Klint, som rejser sig brat bag stranden. På en ferie i sommerhus i Lønstrup er der mange gode muligheder for at komme ud at bade og være aktiv på vandet. Den enestående solnedgang kan nydes fra stranden eller klitterne.

Natur

I jeres sommerhus i Lønstrup kan I opleve en skøn og varieret natur i området. Lønstrup er en kuperet og grøn by ved det blå Vesterhav. En slugt, forårsaget af et stort skybrud i 1877, med en lille bæk i bunden, fører gennem byen. Landskabet, som omgiver Lønstrup, er præget af strand, naturskønne og kuperede klitplantager, skovområder samt enge og marker med afgrøder eller græssende dyr. I mange af vores sommerhuse må I medbringe hund, så tag hunden med og gå lange ture i den skønne natur. Langs kysten syd for Lønstrup kan I opleve den høje, 15 km lange Lønstrup Klint samt sandflugtens påvirkning af landskabet, bl.a. ved Rubjerg Knude, hvor den store, ørkenagtige sandklit foran fyrtårnet nu er højere end fyrtårnet.

Aktivitet

Lønstrup strand indbyder til diverse strand- og vandsportsaktiviteter. Hos Skallerup Seaside Resort kan hele familien boltre sig i det herlige vandland og de voksne kan slappe af i wellnessafdelingen Romulus (5 km). Lystfiskere kan fiske fra kysten, fra en båd, i områdets fiskesøer samt i Liver Å og Uggerby Å. I kan leje ride heste flere steder i området og prøve de naturskønne ridestier. I kan paraglide fra den 15 km lange Lønstrup Klint - et af landets bedste paraglide-områder. Action House i Løkken byder bl.a. på bowlingbaner, lasergame, paintball, gokarts og spillehal (16 km). I Vennebjerg finder I landsdelens største Pay&Play-golfbane med 12 huller, samt en fiskesø og en lille skov (4 km). Golfspillere kan derudover prøve banerne hos Hjørring Golfklub (13 km), Løkken Golfklub (16 km) og Hirtshals Golfklub (25 km).

Attraktion

Lønstrup er kendt for sine mange kunstnere, malere, skulptører, keramikere og glaspustere, og I kan besøge dem i deres arbejdende værksteder. Besøg sandflugtsmuseet ved Rubjerg Knude Fyr fra 1900. Fra fyret, som er på vej til at sande til, er der flot udsigt over hav og landskab (3 km). Tag børnene med til Dyregården, oplev gårdens dyr på nært hold, hjælp med at fodre dem, prøv en ridetur og leg på legepladsen. Her finder I også et ridecenter med islandske heste, og uanset niveau kan I tage med på ridetur og opleve naturen og stranden fra hesteryg (5 km). I Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, prøve vandcykler og meget mere (12 km). Besøg den charmerende by Hjørring, som bl.a. byder på gågade med specialbutikker, museer, en herregård og flere middelalderbygninger.

Udflugt

Tag på hyggelige udflugter, når I er på ferie i sommerhus i Lønstrup i Nordjylland. Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1100-tallet med intakt interiør, udstillinger, kirke og naturskønne omgivelser (17 km). På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan I se Europas største saltvandsakvarium med 4,5 millioner liter vand, fisk og havdyr fra Nordsøen. Se også sælfodring og interessante udstillinger her. Børnene kan røre ved havdyr og lege på en legeplads (25 km). I Hirtshals kan I også se udgravede bunkere, udstillinger fra 2. verdenskrig, kanonstillinger og meget mere på Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri. Fårup Sommerland byder på forlystelser for hele familien, lige fra hæsblæsende rutchebaner til hyggelige cykelbåde. I kan også benytte et stort vandland her (28 km). På Ørnereservatet i Bindslev kan I overvære, når falkonererne træner de smukke ørne og demonstrerer deres færdigheder i luften (47 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Lønstrup

Søg sommerhus
 
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3707,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   70 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3443,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3546,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3135,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2670,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5008,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   160 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3264,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3399,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 3   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4106,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3645,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2635,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5126,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8023,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2397,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3988,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4002,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2847,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3448,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   950 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3816,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3447,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8480,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   975 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4921,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2585,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2210,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3301,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3272,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4385,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2814,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2703,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5231,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4653,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3061,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3576,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   80 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5282,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 14247,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3248,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2766,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   125 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2973,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5283,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5065,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   35 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8400,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3046,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2811,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   30 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6522,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2788,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   60 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3211,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3625,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3476,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2922,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2816,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4583,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6228,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6308,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4105,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   20 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3621,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   125 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2570,-
    
  •  

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4002,-