Sommerhusudlejning i Lønstrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Lønstrup, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Det tidligere fiskerleje Lønstrup er en charmerende ferieby ved Vesterhavet. Lønstrups sommerhuse ligger i de naturskønne omgivelser bag den dejlige badestrand med fiskerbåde og høje klitter. Glæd jer til at opleve den aktive by, som på grund af de mange gallerier kaldes Kunstens by. I Lønstrup finder I sommerhuse, aktiviteter og seværdigheder for enhver smag. 

 

Gæstevurderinger fra Lønstrup

 
 

437 gæster har givet Lønstrup en gennemsnitlig vurdering på 4,60 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Dorte, Hinnerup besøgte området fra
 
21-06-2020 til 28-06-2020

Vi var på guidet tur både til mårup kirke og i Lønstrup by, meget interessant og gratis.


Susanne, Skive besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Restaurant Glashuset kan anbefales, der fik vi en dejlig menu og meget fin service til absolut rimelig pris. Keramik og cafe Cafemoda er også et besøg værd. Der er hygge og rigtig fine ting til rimelige priser. Søde unge mennesker der leverer en fin service.


Susanne, Årslev besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Området er kendt bla. for seværdigheder som Mårup kirke og Rubjerg fyr . Vennebjerg kirkes udsigspunkt er også et besøg værd hvor man kan se hele området op til Hirtshals


else, Gørding besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

vi kan bl.a. varmt anbefale ørnereservatet i Bindslev. og Rubjerg Knude.


Lene, København besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

Vennebjerg mølle café. Gåturen fra Lønstrup til Rubjerg Knude fyr. Oppe langs strænten med viev over Vesterhavet.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-06-2020 til 20-06-2020

Vi anbefaler afternoon tea i Møllehuset, morgenmad hos Kera Moda, brunch i biografen, frokost i Cafe Karlsson og stierne langs vandet fra Lønstrup til Mårup til dejlige gåture med udsigt... Keramikken i Møllehuset og hos Kera Moda, glasset hos Rikke Precht og stentøjsfugle mv fra Inge G ved siden af banken. Blot for at nævne nogle få.


Annette, Værløse besøgte området fra
 
10-06-2020 til 20-06-2020

Dejlig vandre tur til fyret både langs vandet og øverst langs skrænten.


Finn, Asnæs besøgte området fra
 
07-06-2020 til 10-06-2020

Gå en tur i byen og langs stranden, dejlig afstress


Carsten, Næstved besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Spiser kanon godt på Mama Rosa i Lønstrup. Det var helt nye ejere, der åbnede mens vi var der. Skagen, Grenen og Thorup Strand er altid hyggelig at se. Shopping i Frederikshavn må man heller ikke gå glip af.


Steen, Hørsholm besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Et besøg på restaurant Villa Vest kan anbefales


Susanne, Nibe besøgte området fra
 
04-06-2020 til 18-06-2020

De bedste pizzaer får man på cafe Kysten i Lønstrup.


Doris Dahl, Sindal besøgte området fra
 
01-06-2020 til 08-06-2020

Der var så dejligt overalt deromkring , Både naturen og byen


Pia, Tune besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Restaurant Glashuset i Lønstrup får en stor stjerne fra os. Det er samme ejere som har Michelin restauranten Tabu i Ålborg


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Gå ad stien langs kysten til Rubjerg Knude, tag cyklen ind til Vennebjerg Kirke og nyd udsigten, eller kør til Tornby Klitplantage og gå fx ad gul rute i smuk og afvekslende skov. Eller sid på terrassen og nyd synet ud over havet (vi havde meget fint vejr uden vind!). På hjemmesiden vesselfinder.com, kan man se hvilke skibe, der ses ude i det fjerne. Og Restaurant Glashuset laver dejlig mad.


Lis, Sindal besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Traveturen langs havet ind til Lønstrup by var skøn.1.8 km til ,købmanden.Hvert år må jeg ind i den gode strikkeforretning med fåreuldsgarn. Flere hyggelige caféer og spisesteder.Jeg kan anbefale Slugten bl.a. Butikken Teglggården er også et besøg værd.


Knud, Faxe besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

LIDO i Lønstrup laver fine rødspætte retter. Frisk fisk.


Mathilde Bæk, Silkeborg besøgte området fra
 
29-05-2020 til 02-06-2020

Lønstrup er en dejlig by er kommet der de sidste 20 år Der er bare så hyggeligt


karin, Gelsted besøgte området fra
 
28-05-2020 til 01-06-2020

skøn gåtur til skrænten ved Mårup kirke, hvor solnedgangen kunne nydes fra kirkegårdens bænke.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-05-2020 til 24-05-2020

Vi besøgte Rubjerg knude fyr fint sted også for børn de elsker bare at lege på de store sandbjerge. En gåtur ved Lyngby strand er også at anbefale. Lønstrup by emmer bare af hygge og ro, en dejlig gåtur fra huset. Sidst og ikke mindst, besøg Mårup kirke, eller resterne af den, herfra kan man følge stien tilbage til ophaler pladsen i lønstrup fin tur, og fra huset er det en gåtur på ca. 5,5 km.


Rikke, Kolding besøgte området fra
 
15-05-2020 til 19-05-2020

God isbutik i Lønstrup by. Kan nemt nås ved at gå langs havet fra sommerhuset.


Jørgen, Holsted besøgte området fra
 
25-04-2020 til 02-05-2020

Fosdalen var utrolig smuk på denne tid af året


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Lønstrup er et idyllisk fiskerleje og en stemningsfuld ferieby med butikker, kunsthåndværk og caféer. Lønstrup er en hyggelig, aktiv og livlig ferieby med små gader, gallerier, butikker, beværtninger, iskiosker og mange spisesteder. Flere af restauranterne har udendørs servering, og heraf har flere udsigt over vandet. Fiskeretter er naturligvis et fast punkt på menukortet. Mange kunsthåndværkere er tiltrukket af området og har bosat sig her, og I kan besøge deres gallerier, værksteder, glaspusterier og museer. I udkanten af Lønstrup trækkes fiskerbådene stadig op på stranden hver dag efter brug. Det charmerende byliv, det unikke kunsthåndværk, de mange seværdigheder og den smukke natur gør Lønstrup i Nordjylland til et attraktivt feriemål på alle årstider og sommerhusudlejning er meget populært i dette område.

 
Sommerdag på stranden i Lønstrup Den dejlige sandstrand med badegæster ved den høje klint i Lønstrup Bymiljø i Lønstrup med galleri og restaurant Kunst og kunsthåndværk i alle afskygninger i Lønstrup
 

Strand

Der er dejlig sandstrand ved Lønstrup by og stranden har Blåt Flag. På den nordlige del af stranden bliver bølgerne tæmmet af bølgebrydere, som skaber rolige laguner med lavt og børnevenligt vand. Bag bølgebryderne byder havet på gode muligheder for windsurfing. Stranden er afskærmet af den høje Lønstrup Klint, som rejser sig brat bag stranden. På en ferie i sommerhus i Lønstrup er der mange gode muligheder for at komme ud at bade og være aktiv på vandet. Den enestående solnedgang kan nydes fra stranden eller klitterne.

Natur

I jeres sommerhus i Lønstrup kan I opleve en skøn og varieret natur i området. Lønstrup er en kuperet og grøn by ved det blå Vesterhav. En slugt, forårsaget af et stort skybrud i 1877, med en lille bæk i bunden, fører gennem byen. Landskabet, som omgiver Lønstrup, er præget af strand, naturskønne og kuperede klitplantager, skovområder samt enge og marker med afgrøder eller græssende dyr. I mange af vores sommerhuse må I medbringe hund, så tag hunden med og gå lange ture i den skønne natur. Langs kysten syd for Lønstrup kan I opleve den høje, 15 km lange Lønstrup Klint samt sandflugtens påvirkning af landskabet, bl.a. ved Rubjerg Knude, hvor den store, ørkenagtige sandklit foran fyrtårnet nu er højere end fyrtårnet.

Aktivitet

Lønstrup strand indbyder til diverse strand- og vandsportsaktiviteter. Hos Skallerup Seaside Resort kan hele familien boltre sig i det herlige vandland og de voksne kan slappe af i wellnessafdelingen Romulus (5 km). Lystfiskere kan fiske fra kysten, fra en båd, i områdets fiskesøer samt i Liver Å og Uggerby Å. I kan leje ride heste flere steder i området og prøve de naturskønne ridestier. I kan paraglide fra den 15 km lange Lønstrup Klint - et af landets bedste paraglide-områder. Action House i Løkken byder bl.a. på bowlingbaner, lasergame, paintball, gokarts og spillehal (16 km). I Vennebjerg finder I landsdelens største Pay&Play-golfbane med 12 huller, samt en fiskesø og en lille skov (4 km). Golfspillere kan derudover prøve banerne hos Hjørring Golfklub (13 km), Løkken Golfklub (16 km) og Hirtshals Golfklub (25 km).

Attraktion

Lønstrup er kendt for sine mange kunstnere, malere, skulptører, keramikere og glaspustere, og I kan besøge dem i deres arbejdende værksteder. Besøg sandflugtsmuseet ved Rubjerg Knude Fyr fra 1900. Fra fyret, som er på vej til at sande til, er der flot udsigt over hav og landskab (3 km). Tag børnene med til Dyregården, oplev gårdens dyr på nært hold, hjælp med at fodre dem, prøv en ridetur og leg på legepladsen. Her finder I også et ridecenter med islandske heste, og uanset niveau kan I tage med på ridetur og opleve naturen og stranden fra hesteryg (5 km). I Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, prøve vandcykler og meget mere (12 km). Besøg den charmerende by Hjørring, som bl.a. byder på gågade med specialbutikker, museer, en herregård og flere middelalderbygninger.

Udflugt

Tag på hyggelige udflugter, når I er på ferie i sommerhus i Lønstrup i Nordjylland. Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1100-tallet med intakt interiør, udstillinger, kirke og naturskønne omgivelser (17 km). På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan I se Europas største saltvandsakvarium med 4,5 millioner liter vand, fisk og havdyr fra Nordsøen. Se også sælfodring og interessante udstillinger her. Børnene kan røre ved havdyr og lege på en legeplads (25 km). I Hirtshals kan I også se udgravede bunkere, udstillinger fra 2. verdenskrig, kanonstillinger og meget mere på Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri. Fårup Sommerland byder på forlystelser for hele familien, lige fra hæsblæsende rutchebaner til hyggelige cykelbåde. I kan også benytte et stort vandland her (28 km). På Ørnereservatet i Bindslev kan I overvære, når falkonererne træner de smukke ørne og demonstrerer deres færdigheder i luften (47 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

130 Sommerhuse i Lønstrup

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3507,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0005

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0106

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0372

   35 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0381

   30 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0129

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0373

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0406

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0319

   200 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0313

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0340

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0430

   250 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0361

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0392

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0154

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0371

   200 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0420

   530 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3872,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0270

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0414

   950 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0398

   570 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0407

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0349

   950 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0289

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0390

   400 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0308

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0365

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0360

   900 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0391

   70 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0120

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0411

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0276

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0304

   800 m til vandet

   Sovepladser: 12

   Soverum: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0341

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0374

   80 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0362

   125 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0328

   75 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0268

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0402

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0277

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0321

   160 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0209

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0393

   75 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0150

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0408

   250 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0298

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0347

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0346

   900 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0325

   800 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0234

   800 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus i by, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0409

   30 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0417

   800 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0310

   125 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0302

   20 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0085

   500 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2637,-

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0146

   200 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lønstrup Sommerhus, Lønstrup

   Reg.nr.: 11-0266

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?