Sommerhusudlejning i Lønstrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Lønstrup, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Det tidligere fiskerleje Lønstrup er en charmerende ferieby ved Vesterhavet. Lønstrups sommerhuse ligger i de naturskønne omgivelser bag den dejlige badestrand med fiskerbåde og høje klitter. Glæd jer til at opleve den aktive by, som på grund af de mange gallerier kaldes Kunstens by. I Lønstrup finder I sommerhuse, aktiviteter og seværdigheder for enhver smag. 

 

Gæstevurderinger fra Lønstrup

 
 

1248 gæster har givet Lønstrup en gennemsnitlig vurdering på 4,52 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Gitte Sletskov, Hovedgård besøgte området fra
 
13-02-2019 til 18-02-2019

Vores ynglings spisested i Lønstrup er resturant slugten. I Blokhus er futten et besøg værd. Og hele området ved Lønstrup er bare så skønt.


Else, Bindslev besøgte området fra
 
08-11-2018 til 12-11-2018

Cafe Slugten, hyggelig atmosfære og god mad.


Marianne, Roskilde besøgte området fra
 
15-10-2018 til 18-10-2018

Gå en tur ud til Rubjerg Knude Fyr via Mårup kirke. Gå fra Strandvejen langs stranden mod Rugbjerg knude-gå så langt du kan for vejr, vind og strandforhold -fantastisk tur! -Eller modsat mod Nørlev strand.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-10-2018 til 18-10-2018

Som feriegæst i Lønstrup vil Rubjerg Knude Fyr være et oplagt sted at besøge, idet det ligger lige i området og er en dejlig og oplevelsesrig tur.


Karin Vitten, Skanderborg besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Det var et skøn naturområde og vi gik mange turer.


Gerhart Toft, Karup J besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Vi besøgte mange forretninger i både Lønstrup, Løkken og Hjørring.. Det eneste sted vi ikke kan anbefale er restaurant Daddy´s som ligger i Lønstrup. Det var virkelig ringe mad vi fik der, til en ellers ret dyr pris (650,- for 2 personer). Vi måtte gå derfra stort set uden at have rørt maden.. Steaks'ne vi havde fået lugtede meget underlige og smagte endnu værre.. Det kunne ikke spises..


ole Cornwell, Faaborg besøgte området fra
 
01-09-2018 til 08-09-2018

Rubjergfyr og Strandfogedegaarden er steder man ikke må snyde sig selv for at opleve. Tager man en tur til Hjørring er Nørkjærs plads et godt sted at nyde kaffen. Vennebjergmølle og kirke er også et godt besøg.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Der er en skøn natur og mange til at se langs kysten. Gode lange går ture. I Lønstrup kan restaurant " LIDO " anbefales, god service samt mad til prisen. Sikke en stjerneskud man kan få. Det skal prøves.


Kit, Åbyhøj besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

I skal unde jer en fiskeanretning i restaurant Slugten 👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍 Besøg naboen som i gårdbutikken sælger hjemmelavet ketchup 👌 Besøg vennebjerg mølle, der har en hyggelig cafe 👍 Gå en tur til Rubjerg knude 😊


Joy, Herlev besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Restaurant Slugten er super hyggelig, sød betjening og lækker mad. Onsdag aften er der sangaften på stranden, som tiltrækker mange besøgende. Solnedgang er et must - masser af bænke at vælge mellem.


Claus, Sabro besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Den gode strand fandt vi ved Nørlev. Lille køretur, men så kom man ned på en rigtig fin sandstrand.


Brian Kortnum, Rødding besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Rubjerg Knude Fyr er absolut et besøg værd. Så fantastisk... Gennerelt er der lækre spisesteder/ishuse som også er et besøg værd.


Lise-Lotte, Espergærde besøgte området fra
 
22-07-2018 til 29-07-2018

Vi bookede huset i forbindelse med Danacup i Hjørring og det var super nemt at komme rundt til de forskellige spillesteder. Samtidig besøgte vi også Rubjerg Knude Fyr som ligger meget tæt. Skønt område med mange små hyggelige grøntsagboder og loppemarkeder.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Vi er kommet i Lønstrup i +20 år og fulgt naturens gang. Vi besøger altid resterne af Mårup Kirke og gravene og går langs de stejle skrænter til Rubjerg Knude Fyr og den "store sandkasse". Det er et must! Fra at have siddet på cafe'en ved fyret og nydt kaffe og kage ell is til nu kun at være det rå fyr tilbage på kanten - Men stadig lige så betagende. Dog skal bare fusser og poter passer på glas skår og andre skarpe genstande i sandet omkring fyret!! I år tog vi også traktor m kreaturvogn kaldet "Knuden" ud til foden af sandbankerne og gik op til fyret derfra. Kan anbefales til fx familier med børn, folk der er dårligt gående ell bare som en "pause" i programmet... Super tiltag. Gå langs vandet, i klitterne, på stierne - Pludselig er man gået meget længere end man tror fordi Vesterhavet og naturen er så forblændende. Af spisesteder er der mange, der bør/kan anbefales, det er bare at prøve sig frem - Fra total oplevelsen på Villa Vest (KLASSE), til det skønne Restaurant Glashuset, og over i det mere jordnære og ligeså hyggelige Cafe Havblik, Cafe Slugten ell Den blå cafe!! Og mange flere... Masser af spændende kunstnere i og omkring Lønstrup der er et besøg ell to værd. Bare hop på cyklen og kom ud og oplev! God fornøjelse.


Charlotte, Tranbjerg J besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Café Slugtens fiskeanretning er virkelig lækker, ligesom pandekagerne i Pandekagehuset i Løkken. Pizza og Cæsar salat hos Daddys i Lønstrup kan også anbefales.


Nastasia, Herlev besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Den fornøjelige er en herlig restaurant. Den kan nemt kombineres med en tur til Råbjerg mile. Placeringen er ikke så hyggelig endda, men der kompenseres flittigt for det ved det smilende, gæstfri personale, som hygger lidt ekstra om deres gæster og serverer lækker mad af friske råvarer. Selvf. Skal man se både rubjerg knude fyr og Råbjerg mile. Ankom tidligt på dagen, så har man den enestående naturoplevelse næsten for sig selv. Mine børn har fra start været fascineret af begge steder og vil altid tilbage og se det foranderlige landskab, når vejen lægges forbi Vesterhavet. Vi fandt en strand, vi kunne køre hen på, som var knap så besøgt. I Nørre Lyngby. Det blev vores favorit. Er man gokart interesseret afholder Løkken action center hver onsdag kl. 9 i ferierne et meget børnevenligt børne Formel 1. Her får børn fra 7 år (tror jeg nok) lov til at dyste med hinanden om de eftertragtede medaljer til P 1,2 og 3. Det kompetente personale hjælper hver enkelt tilrette og sørger for at alle har en god oplevelelse.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Besøg Vennebjerg mølle, Rubjerg Knude Klitplantage, følg stien ud og oplev den "Grønne rende"


Børge, Lejre besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Vi bestilte Pizza og pasta på Mama Rose og fik lunkent og kedeligt mad selv om jeg stod og ventede på maden blev færdig, de havde glemt nogle pizzaer til en forrige ordre så de tog blot en fra min ordre og derved kom min pasta og 2 pizzaer til at stå yderligere 15 min og det gør indet godt for pastacarbonade. De bedste is fås på havnen softicen er god her ikke vandet som i vaffelboden. Og prisen er også gpd. Daddy's leverede gode og varme pizzaer samt pasta, så Daddy's vil vi gerne anbefale.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Der er mange muligheder for at deltage i forskellige events, guidede ture, cykelruter og der er mange fine forretninger og spisesteder. Området appellerer nok mest til voksne turister.


Morten, Sønderborg besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Tøjbutikken Olivia & Oliver i Lønstrup er virkelig god og indehaverne er meget søde og imødekommende.


Sandra Bech, Skødstrup besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Til børnefamilier kan vi anbefale Restaurant Lido og Café Karlsson i Lønstrup.


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Lønstrup er et idyllisk fiskerleje og en stemningsfuld ferieby med butikker, kunsthåndværk og caféer. Lønstrup er en hyggelig, aktiv og livlig ferieby med små gader, gallerier, butikker, beværtninger, iskiosker og mange spisesteder. Flere af restauranterne har udendørs servering, og heraf har flere udsigt over vandet. Fiskeretter er naturligvis et fast punkt på menukortet. Mange kunsthåndværkere er tiltrukket af området og har bosat sig her, og I kan besøge deres gallerier, værksteder, glaspusterier og museer. I udkanten af Lønstrup trækkes fiskerbådene stadig op på stranden hver dag efter brug. Det charmerende byliv, det unikke kunsthåndværk, de mange seværdigheder og den smukke natur gør Lønstrup i Nordjylland til et attraktivt feriemål på alle årstider og sommerhusudlejning er meget populært i dette område.

 
Sommerdag på stranden i Lønstrup Den dejlige sandstrand med badegæster ved den høje klint i Lønstrup Bymiljø i Lønstrup med galleri og restaurant Kunst og kunsthåndværk i alle afskygninger i Lønstrup
 

Strand

Der er dejlig sandstrand ved Lønstrup by og stranden har Blåt Flag. På den nordlige del af stranden bliver bølgerne tæmmet af bølgebrydere, som skaber rolige laguner med lavt og børnevenligt vand. Bag bølgebryderne byder havet på gode muligheder for windsurfing. Stranden er afskærmet af den høje Lønstrup Klint, som rejser sig brat bag stranden. På en ferie i sommerhus i Lønstrup er der mange gode muligheder for at komme ud at bade og være aktiv på vandet. Den enestående solnedgang kan nydes fra stranden eller klitterne.

Natur

I jeres sommerhus i Lønstrup kan I opleve en skøn og varieret natur i området. Lønstrup er en kuperet og grøn by ved det blå Vesterhav. En slugt, forårsaget af et stort skybrud i 1877, med en lille bæk i bunden, fører gennem byen. Landskabet, som omgiver Lønstrup, er præget af strand, naturskønne og kuperede klitplantager, skovområder samt enge og marker med afgrøder eller græssende dyr. I mange af vores sommerhuse må I medbringe hund, så tag hunden med og gå lange ture i den skønne natur. Langs kysten syd for Lønstrup kan I opleve den høje, 15 km lange Lønstrup Klint samt sandflugtens påvirkning af landskabet, bl.a. ved Rubjerg Knude, hvor den store, ørkenagtige sandklit foran fyrtårnet nu er højere end fyrtårnet.

Aktivitet

Lønstrup strand indbyder til diverse strand- og vandsportsaktiviteter. Hos Skallerup Seaside Resort kan hele familien boltre sig i det herlige vandland og de voksne kan slappe af i wellnessafdelingen Romulus (5 km). Lystfiskere kan fiske fra kysten, fra en båd, i områdets fiskesøer samt i Liver Å og Uggerby Å. I kan leje ride heste flere steder i området og prøve de naturskønne ridestier. I kan paraglide fra den 15 km lange Lønstrup Klint - et af landets bedste paraglide-områder. Action House i Løkken byder bl.a. på bowlingbaner, lasergame, paintball, gokarts og spillehal (16 km). I Vennebjerg finder I landsdelens største Pay&Play-golfbane med 12 huller, samt en fiskesø og en lille skov (4 km). Golfspillere kan derudover prøve banerne hos Hjørring Golfklub (13 km), Løkken Golfklub (16 km) og Hirtshals Golfklub (25 km).

Attraktion

Lønstrup er kendt for sine mange kunstnere, malere, skulptører, keramikere og glaspustere, og I kan besøge dem i deres arbejdende værksteder. Besøg sandflugtsmuseet ved Rubjerg Knude Fyr fra 1900. Fra fyret, som er på vej til at sande til, er der flot udsigt over hav og landskab (3 km). Tag børnene med til Dyregården, oplev gårdens dyr på nært hold, hjælp med at fodre dem, prøv en ridetur og leg på legepladsen. Her finder I også et ridecenter med islandske heste, og uanset niveau kan I tage med på ridetur og opleve naturen og stranden fra hesteryg (5 km). I Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, prøve vandcykler og meget mere (12 km). Besøg den charmerende by Hjørring, som bl.a. byder på gågade med specialbutikker, museer, en herregård og flere middelalderbygninger.

Udflugt

Tag på dejlige udflugter, når I er på ferie i sommerhus i Lønstrup i Nordjylland. Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (17 km). Besøg Nordsømuseet i Hirtshals, der er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (25 km). I Hirtshals kan I bl.a. også besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig. I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken (28 km). I Tuen ved Tversted kan I besøge et spændende ørnereservat, komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften (47 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

138 Sommerhuse i Lønstrup

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2810,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0341

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2865,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0258

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5582,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0374

   80 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5866,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0381

   30 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4466,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0384

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4702,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0319

   200 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4276,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0369

   300 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2578,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0234

   800 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2370,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0310

   125 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3941,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0251

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3376,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0302

   20 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 7238,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0372

   35 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4119,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0400

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2280,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0059

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2495,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0296

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2583,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0311

   950 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4786,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0364

   950 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2531,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0031

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2774,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0390

   400 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3380,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0408

   250 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4441,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0297

   900 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2357,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0007

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2200,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0043

   600 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2347,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0162

   900 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2863,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0213

   600 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3458,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0005

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2059,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0294

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2343,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0326

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3112,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0376

   800 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3367,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0323

   975 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2171,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0382

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2955,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0360

   900 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2139,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0318

   65 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2795,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0398

   570 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3304,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0120

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3741,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0328

   75 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2486,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0395

   1800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 9191,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0149

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2503,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0278

   950 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3902,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0207

   300 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4739,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0058

   300 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2756,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0362

   125 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4826,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0268

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2911,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0106

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4227,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0266

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3206,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0391

   70 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2637,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0383

   95 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3582,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0373

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3053,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0277

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4553,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0344

   250 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2707,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0154

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3567,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0393

   75 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2115,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0340

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2931,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0307

   60 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3546,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0406

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3411,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0288

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2579,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0298

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3034,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0321

   160 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3680,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0190

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 7124,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0129

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2187,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0150

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3984,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0255

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3840,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0209

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3677,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0371

   100 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5441,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0313

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2468,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0146

   200 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3211,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0346

   900 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3549,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0325

   800 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4376,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0317

   35 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3315,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0407

   750 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3900,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0304

   800 m til vandet

   Sovepladser: 12

   Soverum: 5

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2104,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0343

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2168,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0315

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3119,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0361

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3311,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0345

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 6002,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0347

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3210,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0194

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2986,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0399

   400 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5092,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0303

   800 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 5

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2744,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0285

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3546,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0404

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2301,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0256

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3939,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0272

   950 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2205,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0085

   500 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 11173,-

    

   Lønstrup 

   Reg.nr.: 11-0402

   300 m til vandet