Sommerhusudlejning i Lønstrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Lønstrup, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Det tidligere fiskerleje Lønstrup er en charmerende ferieby ved Vesterhavet. Lønstrups sommerhuse ligger i de naturskønne omgivelser bag den dejlige badestrand med fiskerbåde og høje klitter. Glæd jer til at opleve den aktive by, som på grund af de mange gallerier kaldes Kunstens by. I Lønstrup finder I sommerhuse, aktiviteter og seværdigheder for enhver smag. 

 

Gæstevurderinger fra Lønstrup

 
 

1249 gæster har givet Lønstrup en gennemsnitlig vurdering på 4,51 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Marianne, Roskilde besøgte området fra
 
15-10-2018 til 18-10-2018

Gå en tur ud til Rubjerg Knude Fyr via Mårup kirke. Gå fra Strandvejen langs stranden mod Rugbjerg knude-gå så langt du kan for vejr, vind og strandforhold -fantastisk tur! -Eller modsat mod Nørlev strand.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-10-2018 til 18-10-2018

Som feriegæst i Lønstrup vil Rubjerg Knude Fyr være et oplagt sted at besøge, idet det ligger lige i området og er en dejlig og oplevelsesrig tur.


Karin Vitten, Skanderborg besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Det var et skøn naturområde og vi gik mange turer.


Gerhart Toft, Karup J besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Vi besøgte mange forretninger i både Lønstrup, Løkken og Hjørring.. Det eneste sted vi ikke kan anbefale er restaurant Daddy´s som ligger i Lønstrup. Det var virkelig ringe mad vi fik der, til en ellers ret dyr pris (650,- for 2 personer). Vi måtte gå derfra stort set uden at have rørt maden.. Steaks'ne vi havde fået lugtede meget underlige og smagte endnu værre.. Det kunne ikke spises..


ole Cornwell, Faaborg besøgte området fra
 
01-09-2018 til 08-09-2018

Rubjergfyr og Strandfogedegaarden er steder man ikke må snyde sig selv for at opleve. Tager man en tur til Hjørring er Nørkjærs plads et godt sted at nyde kaffen. Vennebjergmølle og kirke er også et godt besøg.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Der er en skøn natur og mange til at se langs kysten. Gode lange går ture. I Lønstrup kan restaurant " LIDO " anbefales, god service samt mad til prisen. Sikke en stjerneskud man kan få. Det skal prøves.


Claus, Sabro besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Den gode strand fandt vi ved Nørlev. Lille køretur, men så kom man ned på en rigtig fin sandstrand.


Brian Kortnum, Rødding besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Rubjerg Knude Fyr er absolut et besøg værd. Så fantastisk... Gennerelt er der lækre spisesteder/ishuse som også er et besøg værd.


Joy, Herlev besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Restaurant Slugten er super hyggelig, sød betjening og lækker mad. Onsdag aften er der sangaften på stranden, som tiltrækker mange besøgende. Solnedgang er et must - masser af bænke at vælge mellem.


Kit, Åbyhøj besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

I skal unde jer en fiskeanretning i restaurant Slugten 👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍 Besøg naboen som i gårdbutikken sælger hjemmelavet ketchup 👌 Besøg vennebjerg mølle, der har en hyggelig cafe 👍 Gå en tur til Rubjerg knude 😊


Lise-Lotte, Espergærde besøgte området fra
 
22-07-2018 til 29-07-2018

Vi bookede huset i forbindelse med Danacup i Hjørring og det var super nemt at komme rundt til de forskellige spillesteder. Samtidig besøgte vi også Rubjerg Knude Fyr som ligger meget tæt. Skønt område med mange små hyggelige grøntsagboder og loppemarkeder.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Vi er kommet i Lønstrup i +20 år og fulgt naturens gang. Vi besøger altid resterne af Mårup Kirke og gravene og går langs de stejle skrænter til Rubjerg Knude Fyr og den "store sandkasse". Det er et must! Fra at have siddet på cafe'en ved fyret og nydt kaffe og kage ell is til nu kun at være det rå fyr tilbage på kanten - Men stadig lige så betagende. Dog skal bare fusser og poter passer på glas skår og andre skarpe genstande i sandet omkring fyret!! I år tog vi også traktor m kreaturvogn kaldet "Knuden" ud til foden af sandbankerne og gik op til fyret derfra. Kan anbefales til fx familier med børn, folk der er dårligt gående ell bare som en "pause" i programmet... Super tiltag. Gå langs vandet, i klitterne, på stierne - Pludselig er man gået meget længere end man tror fordi Vesterhavet og naturen er så forblændende. Af spisesteder er der mange, der bør/kan anbefales, det er bare at prøve sig frem - Fra total oplevelsen på Villa Vest (KLASSE), til det skønne Restaurant Glashuset, og over i det mere jordnære og ligeså hyggelige Cafe Havblik, Cafe Slugten ell Den blå cafe!! Og mange flere... Masser af spændende kunstnere i og omkring Lønstrup der er et besøg ell to værd. Bare hop på cyklen og kom ud og oplev! God fornøjelse.


Nastasia, Herlev besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Den fornøjelige er en herlig restaurant. Den kan nemt kombineres med en tur til Råbjerg mile. Placeringen er ikke så hyggelig endda, men der kompenseres flittigt for det ved det smilende, gæstfri personale, som hygger lidt ekstra om deres gæster og serverer lækker mad af friske råvarer. Selvf. Skal man se både rubjerg knude fyr og Råbjerg mile. Ankom tidligt på dagen, så har man den enestående naturoplevelse næsten for sig selv. Mine børn har fra start været fascineret af begge steder og vil altid tilbage og se det foranderlige landskab, når vejen lægges forbi Vesterhavet. Vi fandt en strand, vi kunne køre hen på, som var knap så besøgt. I Nørre Lyngby. Det blev vores favorit. Er man gokart interesseret afholder Løkken action center hver onsdag kl. 9 i ferierne et meget børnevenligt børne Formel 1. Her får børn fra 7 år (tror jeg nok) lov til at dyste med hinanden om de eftertragtede medaljer til P 1,2 og 3. Det kompetente personale hjælper hver enkelt tilrette og sørger for at alle har en god oplevelelse.


Børge, Lejre besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Vi bestilte Pizza og pasta på Mama Rose og fik lunkent og kedeligt mad selv om jeg stod og ventede på maden blev færdig, de havde glemt nogle pizzaer til en forrige ordre så de tog blot en fra min ordre og derved kom min pasta og 2 pizzaer til at stå yderligere 15 min og det gør indet godt for pastacarbonade. De bedste is fås på havnen softicen er god her ikke vandet som i vaffelboden. Og prisen er også gpd. Daddy's leverede gode og varme pizzaer samt pasta, så Daddy's vil vi gerne anbefale.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Besøg Vennebjerg mølle, Rubjerg Knude Klitplantage, følg stien ud og oplev den "Grønne rende"


Charlotte, Tranbjerg J besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Café Slugtens fiskeanretning er virkelig lækker, ligesom pandekagerne i Pandekagehuset i Løkken. Pizza og Cæsar salat hos Daddys i Lønstrup kan også anbefales.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Der er mange muligheder for at deltage i forskellige events, guidede ture, cykelruter og der er mange fine forretninger og spisesteder. Området appellerer nok mest til voksne turister.


Sandra Bech, Skødstrup besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Til børnefamilier kan vi anbefale Restaurant Lido og Café Karlsson i Lønstrup.


Morten, Sønderborg besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Tøjbutikken Olivia & Oliver i Lønstrup er virkelig god og indehaverne er meget søde og imødekommende.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2018 til 21-07-2018

Turistbureau har oversigt over nye vandrestier i Lønstrup og omegn.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Middagen på Villa Vest var en flot oplevelse. Besøg hos keramikere, glaspustere og gallerier kan anbefales, men er farlige: det er svært at lade være med at købe.


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Lønstrup er et idyllisk fiskerleje og en stemningsfuld ferieby med butikker, kunsthåndværk og caféer. Lønstrup er en hyggelig, aktiv og livlig ferieby med små gader, gallerier, butikker, beværtninger, iskiosker og mange spisesteder. Flere af restauranterne har udendørs servering, og heraf har flere udsigt over vandet. Fiskeretter er naturligvis et fast punkt på menukortet. Mange kunsthåndværkere er tiltrukket af området og har bosat sig her, og I kan besøge deres gallerier, værksteder, glaspusterier og museer. I udkanten af Lønstrup trækkes fiskerbådene stadig op på stranden hver dag efter brug. Det charmerende byliv, det unikke kunsthåndværk, de mange seværdigheder og den smukke natur gør Lønstrup i Nordjylland til et attraktivt feriemål på alle årstider og sommerhusudlejning er meget populært i dette område.

Mere arrow

 
Sommerdag på stranden i Lønstrup Den dejlige sandstrand med badegæster ved den høje klint i Lønstrup Bymiljø i Lønstrup med galleri og restaurant Kunst og kunsthåndværk i alle afskygninger i Lønstrup
 

Strand

Der er dejlig sandstrand ved Lønstrup by og stranden har Blåt Flag. På den nordlige del af stranden bliver bølgerne tæmmet af bølgebrydere, som skaber rolige laguner med lavt og børnevenligt vand. Bag bølgebryderne byder havet på gode muligheder for windsurfing. Stranden er afskærmet af den høje Lønstrup Klint, som rejser sig brat bag stranden. På en ferie i sommerhus i Lønstrup er der mange gode muligheder for at komme ud at bade og være aktiv på vandet. Den enestående solnedgang kan nydes fra stranden eller klitterne.

Natur

I jeres sommerhus i Lønstrup kan I opleve en skøn og varieret natur i området. Lønstrup er en kuperet og grøn by ved det blå Vesterhav. En slugt, forårsaget af et stort skybrud i 1877, med en lille bæk i bunden, fører gennem byen. Landskabet, som omgiver Lønstrup, er præget af strand, naturskønne og kuperede klitplantager, skovområder samt enge og marker med afgrøder eller græssende dyr. I mange af vores sommerhuse må I medbringe hund, så tag hunden med og gå lange ture i den skønne natur. Langs kysten syd for Lønstrup kan I opleve den høje, 15 km lange Lønstrup Klint samt sandflugtens påvirkning af landskabet, bl.a. ved Rubjerg Knude, hvor den store, ørkenagtige sandklit foran fyrtårnet nu er højere end fyrtårnet.

Aktivitet

Lønstrup strand indbyder til diverse strand- og vandsportsaktiviteter. Hos Skallerup Seaside Resort kan hele familien boltre sig i det herlige vandland og de voksne kan slappe af i wellnessafdelingen Romulus (5 km). Lystfiskere kan fiske fra kysten, fra en båd, i områdets fiskesøer samt i Liver Å og Uggerby Å. I kan leje ride heste flere steder i området og prøve de naturskønne ridestier. I kan paraglide fra den 15 km lange Lønstrup Klint - et af landets bedste paraglide-områder. Action House i Løkken byder bl.a. på bowlingbaner, lasergame, paintball, gokarts og spillehal (16 km). I Vennebjerg finder I landsdelens største Pay&Play-golfbane med 12 huller, samt en fiskesø og en lille skov (4 km). Golfspillere kan derudover prøve banerne hos Hjørring Golfklub (13 km), Løkken Golfklub (16 km) og Hirtshals Golfklub (25 km).

Attraktion

Lønstrup er kendt for sine mange kunstnere, malere, skulptører, keramikere og glaspustere, og I kan besøge dem i deres arbejdende værksteder. Besøg sandflugtsmuseet ved Rubjerg Knude Fyr fra 1900. Fra fyret, som er på vej til at sande til, er der flot udsigt over hav og landskab (3 km). Tag børnene med til Dyregården, oplev gårdens dyr på nært hold, hjælp med at fodre dem, prøv en ridetur og leg på legepladsen. Her finder I også et ridecenter med islandske heste, og uanset niveau kan I tage med på ridetur og opleve naturen og stranden fra hesteryg (5 km). I Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, prøve vandcykler og meget mere (12 km). Besøg den charmerende by Hjørring, som bl.a. byder på gågade med specialbutikker, museer, en herregård og flere middelalderbygninger.

Udflugt

Tag på dejlige udflugter, når I er på ferie i sommerhus i Lønstrup i Nordjylland. Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (17 km). Besøg Nordsømuseet i Hirtshals, der er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (25 km). I Hirtshals kan I bl.a. også besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig. I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken (28 km). I Tuen ved Tversted kan I besøge et spændende ørnereservat, komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften (47 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

140 Sommerhuse i Lønstrup

Søg sommerhus
  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0328

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   75 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0207

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0106

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   75 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0384

   Sovepladser: 5

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0373

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0146

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0321

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   160 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0255

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0313

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0277

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0129

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 3

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0346

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0302

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   20 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0345

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0296

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0315

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0343

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0399

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0031

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0355

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0338

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1000 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0297

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0334

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   75 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0392

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0403

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0342

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   50 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0294

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0162

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0326

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   600 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0005

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0278

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   950 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0274

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   950 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0258

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0149

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0120

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0374

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   80 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0385

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0341

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0383

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   95 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0362

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   125 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0058

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0268

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   50 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0266

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0391

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   70 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0381

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   30 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0344

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0209

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 3

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0307

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   60 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0319

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0154

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0298

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0393

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   75 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0150

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0369

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0406

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0288

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0340

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0325

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0348

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   10 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0251

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0310

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   125 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0317

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   35 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0372

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   35 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0404

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0194

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0371

   Sovepladser: 9

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0361

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0256

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0059

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0347

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0285

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0400

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0234

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0311

   Sovepladser: 9

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   950 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0364

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   950 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0272

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   950 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0085

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0386

   Sovepladser: 10

   Soverum: 5

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   50 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0366

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0224

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0358

   Sovepladser: 3

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Nej

   50 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0402

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0147

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   950 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0231

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Nej

   2000 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0284

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0377

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0192

   Sovepladser: 9

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0368

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1000 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0043

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   600 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0375

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   1200 m til vandet

  • Lønstrup  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-0007

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   800 m til vandet