Destination

Gøttrup

Sommerhusudlejning i Gøttrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Gøttrup, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Gøttrup ligger i Nordjylland - mellem Vesterhavet og Limfjorden - og byder på en stor fiskesø, dejlig natur og hyggelige sommerhuse. Ferieområdet Gøttrup indbyder til aktiv ferie med blandt andet fiskeri, golfspil samt gå- og cykelture i området.

Generel

Hvis I virkelig har lyst til at slappe af, bør I holde ferie i de skønne omgivelser omkring Gøttrup. Sommerhuset ligger mellem Vesterhavets skønne strande, den milde Limfjord og kun 57 km fra den spændende middelalderby Aalborg, hvor der findes utallige gode shoppingmuligheder og mange interessante museer, der fortæller om vikinger, søfarere og munke. Oplev et sommerhusområde der er præget af fantastisk natur, fang fisk i havet eller i de mange fiskesøer og nyd fangsten til middag. Prøv en af Danmarks bedste golfbaner og tag børnene med til en forlystelsespark med vilde rutschebaner og et spændende badeland. Sommerhusets beliggenhed gør det hele muligt. Hvis I ønsker en helt uforstyrret ferie, kan I handle dagligvarer kun tre km væk fra sommerhuset og dermed købe alt det, der er brug for til et par uforstyrrede dage.

Strande

Nord for jeres sommerhus, ved det fantastiske Vesterhav, er der mange skønne strande, der indbyder til at svømme og fiske og dyrke strandaktiviteter. Den Grønne Strand er en bred, hvid sandstrand med få sten, hvor man ikke må køre i bil. På grusvejen til stranden står der adskillige traktorer med bådanhængere. De tilhører de mange fritidsfiskere, der har deres fiskenet ude i havet. Det mondæne og smukt bevarede Svinkløv Badehotel ligger 16 km fra sommerhuset. Det kendte hotel er et af Danmarks største bevarede træhuse, som har eksisteret siden 1925 og har en enestående beliggenhed i Svinkløv Plantage. Fra Svinkløv Badehotel fører en sti til Svinkløv Strand, som er en sandstrand, der er tildelt Det Blå Flag. Der er parkeringsmuligheder ved hotellet og toiletbygningerne.

Natur

Svinkløv Klitplantage er et 700 hektar stort naturområde, der er offentligt tilgængeligt. Her kan I følge afmærkede vandreruter gennem en afvekslende plantage med klithede, duftende fyrretræer og frodige skovslugter som Faldet og Kaprifoliedalen. Fosdalen er en stor smuk dal med et vandløb. Fosdalen skærer sig ind i Lien, der er en ca. 7 km indlandsskrænt med en højde på op til 66 m. Lien strækker sig fra Tranum til Grønne Strand (15 km). Bulbjerg er Danmarks eneste fuglefjeld, hvor mågearten Riden yngler og ofte ses hængende i blæsten over skræntkanten. Nyd den smukke udsigt over hav og land, når I går på Bulbjerg (15 km). Det 6000 hektar store naturområde Vejlerne er beliggende mellem Lønnerup Fjord i vest, Lund Fjord mod nord, Bygholm Vejle i øst og Limfjorden mod syd. I dette fredede fugleparadis kan I opleve mange naturtyper, fx enge med græssende kvæg, strandenge, rørskov, brakvand, mose og fjord, der alle er med til at tiltrækker ænder, gæs, vade- og rovfugle (19 km).

Aktiviteter

Nyd en forfriskende spadseretur gennem det skønne naturområde, der omgiver jeres sommerhus, eller læg jer i solen på én af de talrige indbydende strande i området. I har mulighed for at fiske fra stranden eller i de nærliggende Put & Take-søer såsom Gøttrup Fiskepark, der kun ligger 3 km væk fra sommerhuset. Gøttrup Fiskepark er en af Danmarks største og kønneste Put & Take fiskeparker. På det 100.000 m2 store område findes der en kæmpe sø, der er omgivet af skov, kløft og græsmarker. I søen bliver der dagligt udsat ørreder fra 0,8 til 10 kg. Golfspillere kan blandt andet prøve den nærliggende Jammerbugtens Golfklub ved Fjerritslev, hvor banen med de 18 huller er opbygget som en naturbane i et kuperet terræn (8 km), eller Himmerland Golf & Country Club med de tre udfordrende 18-hullers baner, PGA New Course, Old Course og Bette Course (31 km).

Attraktioner

7 km nord for sommerhuset ligger byen Fjerritslev med interessante aktivitetsmuligheder. Besøg fx Han Herred Bolchekogeri & Lysstøberi og smag de sukkerfri bolcher. Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. Bryggeriet står intakt med sine over 100 år gamle brygkedler, gærkar og olietønder - som om det netop er blevet forladt af bryggeriarbejderne. I Fjerritslev har I også mulighed for at besøge Han Herred Naturcenter og lære mere om områdets plante- og dyreliv. Den gamle Købmandsgården har et stort udvalg af færdige quilts, kunst og patchwork såvel som stoffer og sytilbehør. Den tidligere stald er indrettet som butik med et omfangsrig sortiment af blandt andet brugskunst og frostsikre figurer og krukker til haven og terrassen. Her kan I gå og ose i fred og ro.

Udflugtsmål

Røgegård Naturreservat byder på masser af skov, hede og søer, og I kan komme helt tæt på dyrene. Naturreservatet har en stor bestand af hjorte, mufloner og vildsvin, der bevæger sig frit omkring på det store område. På stedet kan I også besøge et jagtmuseum, der har et af landets største private samlinger af jagtvåben (9 km). Ved Aggersund nord for Limfjorden ligger ringborgen Aggersborg, Danmarks største vikingeborg. Borgen har en indre diameter på 240 meter, og fæstningsvolden er 750 meter lang (15 km). Bunkermuseet ved Bulbjerg er en del af befæstningsanlægget fra 2. Verdenskrig. Her findes en lille udstilling, der informerer om besættelsen, men også om omgivelsernes geologi og fugleliv (15 km). Forlystelsesparken Fårup Sommerland byder på mere end 50 spændende aktiviteter for hele familien, blandt andet en stor Aquapark (vandland) og den hurtige trærutchebane Falken (52 km).
Sommerhuse i Gøttrup