Sommerhusudlejning i Vang, Thy - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Vang, Thy, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Vang ligger i naturskønne omgivelser, midt mellem Vesterhavet og Limfjorden, og lige bag den fascinerende Nationalpark Thy.

 

Gæstevurderinger fra Vang, Thy

 
 

gæster har givet Vang, Thy en gennemsnitlig vurdering på 0,00 ud af 5 stjerner.

 

Generelt

Hold ferie i fredelige naturomgivelser. Den lille landsby Vang er beliggende i Thy og er omgivet af marker, grønne områder og den unikke Nationalpark Thy med uspoleret natur og et rigt dyreliv. Fra jeres sommerhus kan I på kort tid være midt i nationalparken eller ved Vesterhavet. Badestranden i Vangså ligger 9 km væk, handelsbyen Thisted ved Limfjorden ligger 10 km herfra, feriebyen Vorupør med butikker, spisesteder, strand og børnevenligt havbad ligger 12 km væk, og windsurfernes paradis Cold Hawaii i Klitmøller ligger ligeledes kun 12 km herfra. Ferieområdet Vang, Thy er ideelt for jer, der elsker natur, fred og ro samt korte afstande til byer og aktiviteter.

 

Strand

Vesterhavsstranden ud for Nationalpark Thy byder høje klitter, sandbund og gode bademuligheder. I kan blandt andet bade ved de populære strande i Klitmøller og Vorupør. Og i Vorupør kan I desuden benytte et lækkert havnebad, som ligger i forbindelse med molen og er afskærmet fra Vesterhavets bølger. Klitmøllers Cold Hawaii er et af Europas bedste windsurfing-områder, som ligger lige i forbindelse med den brede badestrand. Den nærmeste badestrand ligger ved Vangså. Her finder I klart badevand, sandbund og høje, afskærmende klitter. Når havet har været i oprør, er det ofte muligt at finde rav i vandkanten her.

Natur

Ferieområdet Vang er omgivet af åbne vidder og ren, frisk natur. Få kilometer fra jeres sommerhus ligger Nationalpark Thy, som byder på indlandsklitter, hede, skov og idylliske skovsøer. Her kan I vandre og cykle i naturen eller studere det rige dyreliv. I kan også tage på tur med naturvejleder i det store område. Bag kysten i Vangså ligger det fredede fuglebeskyttelsesområde Vangså Klithede med havklitter, klithede, indlandsklitter, hedemoser og et rigt fugleliv. De nærliggende søer Vandet Sø og Nors Sø er blandt de reneste i Danmark, og her kan I både bade og fiske. Plantagerne Nystrup og Vandet er præget af hulveje, gravhøje, smuk skov og flere vandreruter.

Aktivitet

Når I holder ferie i sommerhus i Vang, Thy har I gode muligheder for at vandre i nationalparken, bade og går tur ved Vesterhavet, lære at surfe i Cold Hawaii Klitmøller og cykle på afmærkede stier gennem den uspolerede natur. Lystfiskere kan prøve lykken i Vesterhavet, i områdets søer, fx Nors Sø og Vandet Sø, samt i Put & Take fiskeparkerne. Inden for en kort køretur kan golfspillere afprøve et hyggeligt golfanlæg i Nystrup Plantage eller en af Danmarks mest udfordrende baner hos Nordvestjysk Golfklub i Thisted.

Attraktion

Nationalpark Thy er en seværdighed i sig selv. Her finder I smuk og alsidig natur, et rigt dyreliv og flere fortidsminder. I den restaurerede, hollandske Faddersbøl Mølle i Nationalpark Thy, få km fra jeres sommerhus, kan I se en interessant udstilling om landskabet og møllens historie. Thisted er med sit byliv, sine museer og Thisted Bryghus, som tilbyder rundvisninger i sommerperioden, også et besøg værd. I Vorupør finder I Nordsø Akvariet, Vorupør Museum, røgerier, butikker, spisesteder, fiskerbåde på stranden og det indbydende havbad ved siden af den lange mole.

Udflugter

I Hanstholm, 24 km fra jeres sommerhus i Vang, Thy, kan I opleve Bunkermuseum Hanstholm. Her finder I blandt andet en 3000 m2 stor museumsbunker, udstillinger og kanoner. Besøg det charmerende Lodbjerg Fyr i Nationalpark Thy, mellem Agger og Lyngby, og nyd den unikke udsigt over det fredede landskab og Vesterhavet.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Vang, Thy

Søg sommerhus