SOL OG STRAND

Lej sommerhus i Danmark

Hos Sol og Strand har vi mere end 40 års erfaring inden for sommerhusudlejning i Danmark. Det gør os til en kompetent og stabil partner, når I skal finde det rette sommerhus eller ferielejlighed til ferien.

Lej sommerhus i Danmark

Populære sommerhusdestinationer

Vælg mellem mere end 6000 skønne sommerhuse og find det helt rigtige til jeres ferie

Nordvestjylland

Fra Skagen i nord over Løkken og Blokhus til Klitmøller i syd strækker Lysets Land sig på den nordjyske vestkyst. Lyset tiltrækker især kunstneriske sjæle, men også strand- og naturelskere.

Jyllands vestkyst

Vesterhavet er en oplevelse hele året rundt. Vildt, brusende og smukt om efteråret og vinteren. Mildt og indbydende om sommeren. De endeløse, hvide sandstrande kan I opleve fra vores dejlige sommerhuse.

Limfjordslandet

Langs Limfjorden er der rig mulighed for aktiv ferie, især hvis interessen er vand- og sejlsport. For naturelskere er den jyske hede af speciel interesse. Glæd jer til at opleve lyngens blomstring i sensommeren.

Bornholm

Klippeøen i Østersøen er meget mere end Sol over Gudhjem. Bornholm emmer af feriestemning, historie og kultur. Lej et sommerhus og nyd de hvide sandstrande og den fantastiske natur.

Nordøstjylland

Den nordjyske østkyst udmærker sig ved sin børnevenlighed. Det flade vand gør, at badegæsten skal langt ud, før vandet når navlen. Dette gør området meget velegnet for småbørnsfamilier.

Djursland og Mols

Danmarks næse er kendetegnet af store oplevelser og smuk natur. Tag i sommerhus og besøg Fregatten Jylland, tag en vandretur i Mols Bjerge eller nyd en familiedag i Djurs Sommerland.

Sydøstjylland

Helt fra Flensborg Fjord mod syd op til Norsminde i nord strækker den østjyske kyst sig i skønne, naturlige omgivelser. Nyd jeres ferie og oplev naturen fra et af vores lækre sommerhuse.

Fyn og øer

På Fyn og øerne hersker en udpræget afslappede stemning. En speciel ro, der kan få ethvert stressniveau til at holde ferie. Vi anbefaler at udforske de lokale bryghuse og den lokale gastronomi.

Lolland, Falster og Møn

Møns Klint er uden diskussion en af Danmarks smukkeste og mest spektakulære naturoplevelser. Både på Lolland, Falster og Møn har vi dejlige sommerhuse, hvorfra I let kan nå Møns Klint i bil.

Sjælland

Sjælland er kendt for sine dejlige feriebyer. Skønne sommerhuse og en afslappet feriestemning er en del af hemmeligheden. På Sydsjælland ligger BonBon-Land. Her får hele familien en herlig dag.

Sommerhuse i Danmark for enhver smag

Hvad end I ønsker et sommerhus eller en ferielejlighed tæt på strand og skov eller vil forkæle jer selv med en ferie fuld af luksus, finder I det rette her hos os. I online kataloget kan I nemt og hurtigt få et overblik over vores store udvalg af privatejede sommerhuse og ferielejligheder i hele Danmark. Vi kan tilbyde mange forskellige sommerhuse og har I lyst til et luksussommerhus med pool, spa eller sauna, kan I også finde det hos os. I skal bare vælge, hvilken del af landet, I helst vil have, at jeres sommerhus ligger i. Under hvert område kan I desuden læse nyheder om arrangementer og begivenheder, der kan være med til at inspirere til de gode ferieoplevelser i sommerhus.

Hos Sol og Strand sommerhusudlejning kan vi tilbyde mange former for sommerhuse og ferielejligheder, så I har mulighed for at finde den type bolig, der passer bedst til jeres ferieform. Vores private sommerhuse og ferielejligheder ligger ofte langs kysten, hvor I kan nyde de dejlige danske sandstrande til både afslapning og en aktiv ferie for hele familien. I kan bygge smukke sandslotte og dekorere dem med strandskaller eller I kan tage en dukkert i det dejlige badevand. Ved mange af de danske strande kan I surfe og fiske, så I kan nemt kombinere flere af familiens interesser på jeres ferie i et privat sommerhus.

Den danske natur rummer mere end blot smukke sandstrande. Rundt omkring i landet finder I smukke skove og plantager, der med et varieret landskab og et rigt fugle- og dyreliv, kan give jer mange gode naturoplevelser. I mange af skovene kan I finde naturlegepladser og hundeskove, hvor både børn og hund kan bruge mange timer på at boltre sig i den skønne natur. Tag på dejlige gåture eller lej cykler og kom længere omkring i naturen ved jeres sommerhus. Mange steder er der mulighed for at leje heste og opleve dejlige guidede ture på hesteryg.


Danmark byder på mange spændende attraktioner og aktiviteter. I finder bl.a. golfbaner, paintball og bowlingcentre, hvor I kan være aktive og skabe gode ferieminder. Der er også mange forlystelsesparker med rutsjebaner, store is og legepladser, hvor hele familien kan få en sjov dag. Har I lyst til at opleve kunst og kultur, finder I både store kunstmuseer og små gallerier med arbejdende værksteder. Få et indblik i kunstens tilblivelse og gør spændende unikafund på jeres ferie i sommerhus.

Ferie i sommerhus ved kysten

Vi har mange skønne feriedestinationer på både Vestkysten og Østkysten, hvor I kan nyde at bo i et sommerhus tæt på stranden og dens mange muligheder. På Vestkysten finder I bl.a. de populære feriedestinationer Rømø og Fanø. På disse skønne øer ved Vestkysten kan I opleve en ferie i sommerhus med ægte ø-stemning og massevis af skønne hvide badestrande. Rømø byder på en meget smuk natur med skov, hede og dejlige sandstrande. På Rømø har I mange muligheder for at holde en ferie, der passer præcis til jer. Hos os kan I leje et luksussommerhus, en ferielejlighed eller et sommerhus, hvor I må medbringe jeres hund. Vi har bl.a. ferielejligheder i det luksuriøse Enjoy Resorts Rømø og i Feriecenter RIM Rømø. Når I besøger Rømø kan I tage på en spændende sælsafari, hvor en naturvejleder giver jer en guidet tur, der byder på kig til sælerne og skønne naturoplevelser. På Rømø finder I også spændende museer om øens historie og natur.

På Fanø finder I en skøn natur ved Vadehavet og den store hvide sandstrand er et dejligt sted til en ferie i sommerhus. Naturen her er meget fugle- og dyrerig, så I er måske heldige at opleve bl.a. sjældne fuglearter, sæler og vilde kaniner. Fanø er en livlig ø, hvor I altid finder mange spændende aktiviteter og seværdigheder. Øen danner ofte rammen om forskellige festivaler, hvor I kan få mange gode oplevelser. Vores sommerhusudlejning på Rømø giver jer mulighed for at leje et dejligt privat sommerhus og I kan også her finde et skønt luksussommerhus med pool, spa eller sauna. I mange af vores sommerhuse må I medbringe jeres hun. På Fanø finder I nemt en dejlig ferielejlighed og vælger I en i Fanø Bad, kan hele familien nyde de mange dejlige fælles faciliteter.

Et stort udvalg af sommerhuse i Danmark

Sol og Strand sommerhusudlejning tilbyder et bredt udvalg af dejlige sommerhuse. Skal ferien tilføres lidt ekstra luksus, kan I leje et af vores dejlige luksussommerhuse. Her har I mulighed for at holde en ferie med ekstra fokus på wellness, hygge og afslapning. Et luksussommerhus indeholder ofte en privat pool, spa og sauna, hvor I kan nyde en ekstra forkælelse. I finder særligt mange luksussommerhuse i skønne Blåvand ved Vestkysten.

I vores store udvalg af sommerhuse finder I også dejlige ferielejligheder på populære destinationer. Der er mulighed for at vælge en ferielejlighed i helt særlige omgivelser, en ferielejlighed i en lystbådehavn eller en ferielejlighed, der er tilknyttet et feriecenter eller en ferieby. Nogle af vores ferielejligheder har lige lidt ekstra. Det kan være en speciel beliggenhed, en særlig luksus i boligen eller noget helt andet. Disse ferielejligheder er ikke altid tilknyttet fælles faciliteter.

I kan også vælge en ferielejlighed i form af et marinahus og nyde en skøn udsigt over vandet. Et marinahus er en ferielejlighed, der ligger i en lystbådehavn og I har således muligheden for at nyde en skøn maritim stemning på jeres ferie. I kan gå ture langs lystbådehavnen og se de smukke både ligge i det blanke vand. Ofte har I heller ikke langt til spændende seværdigheder og gode spisesteder, når I lejer en ferielejlighed ved en lystbådehavn.

Vælger I en ferielejlighed i et feriecenter eller en ferieby kan I nyde godt at de mange fælles faciliteter, som fx vandland, legeplads og boldbaner. I en ferielejlighed i et feriecenter kan I have nem adgang til at dyrke mange sjove aktiviteter sammen og samtidig have glæde af den omkringliggende natur. Tit er jeres ferielejlighed beliggende tæt på skønne sandstrande, hvor I kan nyde dejlige dage med at bygge sandslotte og bade i vandet. Til en ferielejlighed i et feriecenter eller en ferieby er der tilknyttet en reception, hvor I kan få hjælp og vejledning.

Ferie i sommerhus med rabat

Sommerhusudlejning behøver ikke at være en dyr ferieform. Hos Sol og Strand har vi mange billige feriehuse og mange former for tilbud, som I kan gøre brug af, når I skal leje jeres sommerhus. Spar-Ferie er en god rabat til jer, som ønsker en ekstra lang ferie i sommerhus. Her holder I minimum 14 dages ferie uden for højsæsonen og opnår herved rabat på jeres ferie. Brug den ekstra lange ferie til at få slappet af og nyde områdets seværdigheder. Er I to personer, som trænger til en ferie i skønne omgivelser i et sommerhus, kan I benytte 2-personers rabatten. Med denne rabatform kan I få op til 25 % rabat på jeres sommerhus. Vælger i en ferie i et privat sommerhus i sidste øjeblik, kan I være heldige at finde et med Last Minute rabat. Med Last Minute har I mulighed for at få en spontan ferie med op til 40 % rabat.

Medbring hunden på jeres ferie

Tag hunden med på jeres ferie i sommerhus. Vælg sommerhusudlejning og nyd at jeres hund kan tilbringe ferien sammen med jer. Det kan være at I finder et privat sommerhus, der er indhegnet, så hunden nemt kan blive sluppet løs udenfor. Ellers er der mange steder i Danmark hundeskove, hvor I kan gå tur med jeres hund i skønne omgivelser. Det kan være at en hundeskov tæt på jer, indeholder en agilitybane og ellers er der ofte borde og bænkesæt, så I kan nyde en kop kaffe, mens jeres hund hygger sig. En ferie med hund i sommerhus kan være en aktiv ferie, hvor jeres hund kan deltage i skønne løbeture ved stranden eller hyggelige gåture i skoven.

En ferie i sommerhus kan skabe dejlige minder. Her kan I være sammen som familie og nyde at have tid til hinanden. Uanset hvilken destination I vælger og hvilken type feriebolig, finder I skønne naturoplevelser og attraktioner i nærheden. En ferie i sommerhus kan I variere år efter år med forskellige destinationer og boligtyper. I kan også besøge et sted, som I er blevet særligt glade for og nyde glæden ved at genopleve stedet eller tilmed gøre nye opdagelser. Så vælg sommerhusudlejning og hold en ferie, der matcher jeres ønsker og behov.