Destination

Bisnap, Hals

Bisnap, Hals

Sommerhusudlejning i Bisnap, Hals - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Bisnap, Hals, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Sommerhusområdet Bisnap, Hals er kendt for sin brede sandstrand med små klitter og lavt, børnevenligt badevand. De hyggelige sommerhuse ligger i naturskønne omgivelser bag Kattegatkysten. Bisnap, Hals byder desuden på et aktivt byliv, en lystbådehavn og seværdigheder for hele familien, og derfor er området populært for sommerhusudlejning.

 

Generel

Bisnap ligger i dejlig natur ved den milde Kattegatkyst, 2 km nord for Hals. Den børnevenlige strand, den dejlige natur og de mange aktivitetsmuligheder gør Bisnap til et ideelt feriested for familien og et dejligt sted til sommerhusudlejning i Nordjylland. Der findes en dagligvarebutik i området og kun en kort gå-, cykel- eller køretur fra Bisnap ligger den gamle fiskerby Hals med flere seværdigheder, en hyggelig lystbådehavn, en gammel bydel, gode indkøbsmuligheder og mange spisesteder. I finder nemt et sommerhus i Bisnap, hvor I må medbringe jeres hund, så tag gerne den firbenede ven med på ferie.

Strande

I et sommerhus i Bisnap har I adgang til en indbydende og børnevenlig sandbadestrand med lave klitter og Blåt Flag. Stranden er bilfri. Her er vandet lavt, bunden er af sand og der kun små bølger på vandet. Det er populært at flyve med drage og modelfly her.

Natur

Bag strandes klitter strækker de naturskønne bakkede skovområder sig langt ind i landet. Flere steder omkring Bisnap går skoven helt ned til stranden. Naturen mellem skovområderne er præget af bakket landskab med enge og moser.

Aktiviteter

I Hals arrangeres der i sommerens løb forskellige aktiviteter som byfester, udstillinger, marked og sportstræf. Der findes golfbane samt bowlingbaner i Hals. Desuden svømmehal til rådighed i et feriecenter. For lystfiskere er der gode muligheder såvel fra kysten som i områdets Put&Take fiskesøer. På Koldkærgård er det muligt at leje rideheste. Gode naturoplevelser venter langs de mange afmærkede vandrestier og cykelruter i området. Så der er meget I kan give jer til, når I er på ferie i sommerhus i Bisnap i Nordjylland.

Attraktioner

Hals er en hyggelig ferieby med et livligt og hyggeligt havnemiljø. Herfra kan I tage den 5 min. lange tur med færgen over Limfjorden til Egense. I Hals er der opstillet hvalkæber og ryghvirvler fra en Blåhval. Fæstningen Hals Skanse ligger ved udmundingen af Limfjorden. Krudttårnet og tøjhuset er bevaret og sidstnævnte er indrettet som museum. Hals Museum viser en lokalhistorisk udstilling om hav, fjord, land, by, Hals Skanse, krig og besættelse.

Udflugtsmål

Besøg den fredelige og idylliske by Voerså, der ligger 25 km nord for Bisnap. Ved den gamle kro kan I leje robåde og vandcykler og sejle op ad åen op opleve den ægte danske natur. Voergård Slot ved Flauenskjold er et af Danmarks smukkeste renæssancebygninger og er med sin park, sine voldgrave, franske kunstskatte og fine samlinger af møbler og interiør bestemt et besøg værd. Oplev den charmerende købstad Sæby, som ligger ca. 40 km nord for Bisnap. Her findes gamle, velholdte huse, gågader, brostensbelagte gader, vandmøllen ved Sæby Å, et hyggeligt havnemiljø med lystbådehavn, dejlig, børnevenlig badestrand samt en kilometerlang sti langs stranden. Desuden er der glaspusteri, gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder. Aalborg er Nordjyllands "hovedstad" og ligger ca. 30 km fra Bisnap. Her finder I kunst, kultur, gågader, den charmerende gamle bymidte, forlystelsesgaden Jomfru Ane Gade og diverse spisesteder.
Sommerhuse i Bisnap, Hals