Sommerhuse hvor hunden kan komme med på ferie

Når hele familien inkl. det firbenede medlem skal på ferie, er det oplagt at bestille et sommerhus, hvor hunden er velkommen

Sommerhuse hvor hunden kan komme med på ferie

Holder du ferie med din hund, bør du se på mulighederne for sommerhus i Danmark med hund hos Sol og Strand.

For naturligvis skal hunden med på ferie på lige fod med resten af familien. Hunden fortjener ferie, og den har helt sikkert også brug for det ligesom dig og resten af familien. Hos Sol og Strand kan du året rundt booke sommerhus med hund i Danmark:

- Påskeferie
- Sommerferie
- Last minute
- Miniferie
- Ophold i vinterperioder

Effekten af roen og nærværet i sommerhuset med dem du holder af, vil du også kunne mærke på din hund. Den vil sætte pris på al den ekstra tid, den får med dig. Du slipper også for afsavnet og udgifterne til kennelophold - og de kedelige konsekvenser, som ofte kommer efterfølgende, hvad angår kennelhoste m.m., som kræver en tur til dyrlægen.

Sommerhus er den oplagte familieferie med hund. De danske naturrige områder – både skov og strand - er til stor glæde både for de tobenede og den firbenede.

Vi forstår godt, at du gerne vil have din hund med på ferie. Derfor tilbyder Sol og Strand, at du kan medbringe din hund i de fleste af sommerhusene. Se alle sommerhuse med hund tilladt.

Her finder du sommerhus med hund tilladt

Inden du booker, er det vigtigt, at du sikrer dig, at du booker et sommerhus med hund tilladt.

Når du søger efter sommerhus med hund hos Sol og Strand, kan du under ”Antal gæster og kæledyr” markere, at du ønsker at medbring et eller flere kæledyr. Så får du vist  udvalgry af sommerhuse, hvor hunden er velkomne.

Det fremgår også på hver enkel huspræsentation, om husdyr er tilladt samt, hvor mange der er tilladt.

Du finder et stort udvalg af sommerhuse med hund hos alle vores 28 lokalbureauer. Så der er rig mulighed for, at du kan finde et sommerhus, hvor der er plads til hele familien og din bedste ven.

Sol og Strand tilbyder selvfølgelig et stort udvalg af sommerhuse med hund tilladt heriblandt:

- Luksus sommerhus med hund
- Ferielejlighed med hund

Hundevenligt sommerhus med indhegnet grund hos Sol og Strand

Når hunden skal med i sommerhus, er mange hundeejere interesseret i at finde sommerhus, hvor grunden er indhegnet. Det er både en tryghed for hund, ejer og øvrige gæster. Du skal ikke bekymre dig om, at hunden stikker af og farer vild i et ukendt område.

Når du er på udkig efter sommerhus med indhegnet grund hos Sol og Strand, kan du under filtrering vinge af i f.eks. ”Indhegnet grund”. Du kan også vinge af, at du ønsker et hus med "Lukket terrasse".

Sådan kan du nemt finde et sommerhus, der også er hundevenligt – husk også at vinge af i ”husdyr tilladt”.

Se alle sommerhuse med indhegnet grund.

Vigtigt at vide når du booker sommerhus med hund

Vi har samlet en nogle punkter nedenfor, som er relevant viden for dig, når du tager din hund med i sommerhus. Der er en række regler og gode råd ved sommerhusudlejning med hund, som både har fokus på dig, sommerhusejer og øvrige gæster.
Vi vil derfor opfordre til, at du læser nedenstående igennem eller evt. tager kontakt til det lokale udlejningskontor, hvis du har spørgsmål, inden du bestiller et sommerhus med plads til hund.

- Ekstragebyr
Der opkræves et ekstragebyr, når du medbringer hund eller øvrige husdyr. Gebyret er per. lejemål. Gebyrets størrelse fremgår af huspræsentationerne på hjemmesiden og af lejebeviset.

- Din hund = dit ansvar
Din hund er meget velkommen i de sommerhuse hos Sol og Strand, hvor husdyr er tilladt. Som ejer af hund er du ansvarlig og hæfter for kradsemærker, ridser, pletter og andet, som din hund har forårsaget.

- Hunden må ikke efterlades i sommerhuset
Du må ikke lade din hund være alene hjemme i sommerhuset. Din hund kan for det første være utryg ved at blive efterladt et fremmed sted alene, hvorfor det ikke er forsvarligt.

Vores servicefolk skal have adgang til huset, mens du er ude. Hvis der f.eks. er udfordringer med spaen eller andet, så kommer de og ordner det. Af hensyn til vores ansattes sikkerhed må din hund derfor ikke opholde sig i sommerhuset uden opsyn.

- Ingen hund i møblerne
Af respekt for sommerhusejere og øvrige gæster må du ikke lade din hund komme op i sofaer, senge, stole etc.

Tag i stedet din hunds seng eller et lækkert tæppe med, som den kan ligge på foran havedøren eller brændeovnen.

- 13 forbudte hunderacer i Danmark
I Danmark er 13 hunderacer forbudt. Dette gælder også hunde, som blot skal med på ferie.
Læs mere her.

- Rengøring inden afrejse
Selv om der er booket slutrengøring, håber vi på din forståelse for, at det er dit ansvar som gæst at fjerne alle hundehår inden afrejse. Du skal altså sørge for at have rengjort det lejede sommerhus for hår fra husdyr.

- Husk hundens pas
Hunde (gælder også katte og fritter), der skal rejse med til EU-lande, skal have et pas, hvor det er dokumenteret, at dyret er vaccineret mod rabies. Det skal også være muligt at identificere dyrene ved hjælp af chipmærke. Husdyret skal senest tre uger før afrejse være vaccineret for at kunne få udstedt et pas.

- Hund skal holdes i snor
Af hensyn til naboer og øvrige gæster skal din hund holdes i snor på sommerhuset grund. Din hund er selvfølgelig det dejligste, roligste og kærligste væsen, men den kan dog virke skræmmende for børn og andre forbipasserende, som ikke kender den. Af respekt for de andre skal din hund derfor holdes i snor.

  • Hundeskove og udvalgte strande
    Vi har flere hundrede hundeskove i Danmark til stor glæde for din hund og dig. Her er du velkommen til at lade hunden løbe frit. Men du skal naturligvis have kontrol over din hund, og kunne kalde den til dig.

    På hjemmesiden dyr.dk er der en oversigt over, hvor de danske hundeskove ligger. På hjemmesiden hundeskovene.dk er der endnu flere hundeskove.
  • I vinterhalvåret fra 1. oktober til 31. marts må du lade din hund løbe frit på de fleste danske strande, medmindre andet er skiltet.
Sommerhuse med hund tilladt

Ferie året rundt i Danmark

Book sommerhus 2024 nu

Overvejer du ferie i sommerhus i år, så skal du ikke vente for længe. Sommerhusferie er populær, og jo længere du venter, jo færre sommerhuse er der at vælge mellem.

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og brug tiden på at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Pinseferie

Skal din pinseferie foregå langt væk fra den daglige trummerum? Så bestil et ophold i sommerhus i pinsedagene.

Kristi himmelfartsferie

Tag på forlænget weekend i sommerhus i forbindelse med Kristi himmelfartsdag. Brug et par dage sammen med dem eller den, du holder af. 

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor du kan hygge dig sammen med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktiv i naturen.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad du er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Det perfekte sted at nyde god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har du fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.