Sommerhus med hund tilladt hos Sol og Strand

Når hele familien inkl. den firbenede skal på ferie, er det oplagt at bestille sommerhus med hund som gæst.

Sommerhus med hund tilladt hos Sol og Strand
Huse med husdyr tilladt

Holder du ferie med din hund, finder så bør du se på muligheder inden for sommerhus i Danmark med hund hos Sol og Strand.

Som hundeejer er det en selvfølge, at vovse følger med på ferie på lige fod med resten af familien. Hunden fortjener ferie, og den har helt sikkert også brug for det ligesom dig og resten af familien. Hos Sol og strand kan du året rundt booke sommerhus med hund i Danmark:

- Påskeferie
- Sommerferie
- Last minute
- Miniferie med hund
- Ophold i vinterperioder

Effekten af roen og nærværet i sommerhuset med dem du holder af, vil du helt sikkert også kunne mærke på din hund. Den vil uden tvivl værdsætte al den ekstra tid med dig. Du slipper også for afsavnet og udgiften til kennelophold - og de kedelige konsekvenser, som ofte kommer efterfølgende, hvad angår kennelhoste m.m., som kræver en tur til dyrlægen.

Sommerhus er den oplagte familieferie med hund. De danske naturrige områder – både skov og strand - er til stor glæde både for de tobenede og den firbenede.

Vi forstår godt, at du gerne vil have din hund med på ferie. Derfor tilbyder Sol og Strand, at du kan medbringe din hund i de fleste af sommerhusene. Se alle sommerhuse med hund tilladt.

Her finder du sommerhus med hund tilladt

Inden du booker, er det vigtigt, at du sikrer dig, at du booker et sommerhus med hund tilladt.

Når du søger efter sommerhus med hund hos Sol og Strand, kan du under ”filtrering” vinge af i ”Husdyr tilladt”, så får du vist vores udvalg af sommerhuse, hvor hunden er mere end velkommen.

Det fremgår også på hver enkel huspræsentation, om husdyr er tilladt samt, hvor mange der er tilladt.

Du finder et stort udvalg af sommerhuse med hund i alle vores 21 lokalbureauer. Så der er rig mulighed for, at du kan finde et sommerhus, hvor der er plads til hele familien samt jeres bedste ven.

Sol og Strand tilbyder selvfølgelig et stort udvalg af sommerhuse med hund tilladt heriblandt:

- Luksus sommerhus med hund
- Ferielejlighed med hund

Hundevenligt sommerhus med indhegnet grund hos Sol og Strand

Når hunden skal med i sommerhus, er mange hundeejere interesseret i at finde sommerhus med indhegnet grund. Det er både en tryghed for hund, ejer og øvrige gæster. Du skal ikke bekymre dig om, at hunden stikker af og farer vild i ukendt område.

Er du på udkig efter sommerhus med indhegnet have til hunden?

Hos sol og Strand finder du også sommerhus med hundegård. Det kan også være sommerhus med lukket terrasse eller en indhegnet terrasse, der kan fungere som hundegård.

Når du er på udkig efter sommerhus med indhegnet have hos Sol og Strand, kan du under filtrering vinge af i eks. ”Indhegnet grund” eller ”Indhegnet terrasse”.

Sådan kan du nemt finde et hundevenligt sommerhus – husk også at vinge af i ”husdyr tilladt”.

Se alle sommerhuse med indhegnet have til hund.

Vigtigt at vide når du booker sommerhus til leje med hund

Vi har samlet en række vigtige punkter nedenfor, som er relevant viden for dig, når du tager din hund med i sommerhus hos Sol og Strand. Der gælder en række regler og gode råd ved sommerhusudlejning med hund, som både har fokus på dig, sommerhusejer og øvrige gæster.
Vi vil derfor gerne opfordre til at du læser nedenstående igennem eller evt. tager kontakt til det lokale udlejningskontor, hvis du har spørgsmål, inden du bestiller leje af sommerhus med hund.

- Ekstragebyr
Der opkræves et ekstragebyr, når du medbringer hund eller øvrige husdyr. Gebyret er per. lejemål. Gebyrets størrelse fremgår af huspræsentationerne på hjemmesiden og af lejebeviset.

- Din hund = dit ansvar
Din hund er meget velkommen hos Sol og Strands huse, der skilter med husdyr tilladt. Som ejer af hund er du ansvarlig og hæfter for kradsemærker, ridser, pletter og andet, som din hund har forsaget.

- Hund må ikke efterlades i sommerhuset
Du må ikke lade din hund være alene hjemme i sommerhuset. Din hund kan for det første være utryg ved at blive efterladt et fremmet sted alene, hvorfor det ikke er forsvarligt.

Vores servicefolk skal sikkert kunne have adgang til huset, mens I er ude. Hvis der eks. er udfordringer med spaen eller andet, så kommer de og ordner det. For vores ansattes sikkerhed må din hund derfor ikke opholde sig i sommerhuset uden opsyn.

- Ingen hund i møblerne
Af respekt for sommerhusejere og øvrige gæster må du ikke lade din hund komme op i sofaer, senge, stole etc.

Pak i stedet din hunds seng eller et lækkert tæppe med, som den kan ligge på foran havedøren eller brændeovnen – klart hundens favorit sted.

- 13 forbudte hunderacer i Danmark
I Danmark er 13 hunderacer forbudt. Dette gælder også hunde, som blot skal med på ferie.
Læs mere under Hundeloven.

- Rengøring inden afrejse
Selv om der er booket slutrengøring, så håber vi på din forståelse for, at er det dit ansvar som gæst at rengøre for hundehår inden afrejse.
Du skal altså sørge for at have rengjort det lejet sommerhus for hår fra husdyr.

- Husk hundens pas
Hunde (gælder også katte og fritter), der skal rejse med til EU-lande, skal have et pas, hvori det er dokumenteret, at dyret er vaccineret mod rabies. Det skal også være muligt at identificere dyrene ved hjælp af chipmærke. Husdyret skal senest tre uger før afrejse være vaccineret for at kunne få udstedt et pas.

- Hund skal holdes i snor
Af hensyn til naboer og øvrige gæster så skal din hund holdes i snor på sommerhuset grund. Din hund er selvfølgelig den dejligste, roligste og kærligste, men den kan dog virke skræmmende for børn og andre forbipasserende, som ikke kender den. Af respekt for de andre skal din hund derfor holdes i snor.

Danmark har til gengæld de skønneste naturområder, hvor den kan løbe frit, medmindre der er skiltet andet

  • Undtagelser – Hundeskove og udvalgte strande
    Vi har over 100 hundeskove i Danmark til stor glæde for din hund og dig. Her er du velkommen til at lade hunden løbe frit. Du skal selvfølgelig have kontrol over din hund, og kunne kalde den til dig.

    Tip: Der er lavet flere apps med oversigt over hundeskove i Danmark. Du kan med fordel hente en app i App store (iOS) eller Google Play (Android).

    I Danmark er det bestemt, at i vinterhalvåret fra 1. oktober til 31. marts må du lade din hund løbe frit på de fleste danske strande, medmindre andet er skiltet.
Sommerhuse med hund tilladt

Ferie i Danmark

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor I kan hygge jer med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktive i naturen.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og giv jer tid til at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Hyg jer med god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad I er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har I fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.

Vesterhavet

Små hyggelige badebyer, natur, frihed, brede sandstrande og masser af frisk luft. Ferie i sommerhus ved Vesterhavet er en klassiker.

Ferie med hund

Når hele familien inkl. den firbenede skal på ferie, er det oplagt at bestille sommerhus med hund som gæst.

Bededagsferie

Har du brug for et afbræk fra hverdagens praktiske gøremål, hvor tid drukner i job, madpakker, rengøring og oprydning fremfor samvær og nærvær?

Himmelfartsferien

Tag en forlænget weekend i sommerhus i Kristi himmelfart. Få ekstra tid til samvær og nærvær med dem, du holder af.

Pinseferien

Skal jeres pinseferie foregå væk fra dagligdagens rammer i hjemmet? Så Bestil sommerhus i pinsen.

Book sommerhus 2023 nu

Overvejer I sommerhus 2023, så skal I ikke vente for længe. Sommerhusferie er særdeles populær, og jo længere tid I venter, des færre sommerhuse får I at vælge imellem.

Sommerhus i juni og juli

Synes sommerferien lidt for langt væk? Så tag forskud og book et ophold i sommerhus i juni og juli.

Book sensommer

Vil I nyde sensommeren i sommerhus? Se udvalget og book nu.