Last Minute ferie i sommerhus

Vælger I spontant at holde jeres ferie i Danmark, så vælg at holde den i sommerhus. Med vores Last Minute tilbud kan I spare helt op til 40 % på familiens ferie. I vores søgeboks kan I se vores aktuelle tilbud - men tøv ikke for længe, så kan det valgte sommerhus være væk!

Last Minute ferie i sommerhus

Spar op til 40 % med Last Minute på ferie i sommerhus

I kan spare op til 40 % ved at leje et sommerhus med Last Minute tilbud! Vejret herhjemme kan være ganske ustadigt, regnfuldt og gråt, men når sommeren i Danmark viser sig fra sin allerbedste side er det svært at finde et dejligere sted at holde ferie. Derfor kan det være svært at bestemme sig i god tid om det skal det ene eller det andet. Med Last Minute tilbud kan I udnytte, at I kan mærke vejret inden I bestemmer jer - og samtidig kan I spare mange penge på jeres ferie i sommerhus.

I vil altid kunne finde gode sommerhuse med op til 40 % i rabat, når I booker med Last Minute tilbud. Dermed kan I få en meget budgetvenlig ferie i et sommerhus, der har flere faciliteter eller en bedre beliggenhed i forhold til prisen på et sommerhus uden Last Minute rabat. Det er nemlig alle slags huse, fra de små og hyggelige over det klassiske sommerhus til de store sommerhuse med spa og swimmingpool, der kommer på tilbud med Last Minute rabat.

Last minute, strandudsigt

Alle fordelene til færre penge - det er Last Minute

Vi planlægger ikke på forhånd hvilke sommerhuse der bliver tilbudt med Last Minute rabat - der er vi ligeså spontane som I er, når I booker. Et sommerhus bliver typisk sat ned med Last Minute rabat, hvis vi oplever en annullering af lejemålet, eller hvis der af den ene eller anden årsag er en uge, der ikke er lejet ud. Det er vigtigt at fremhæve, at det udelukkende er prisen, der spares på. I er stadig dækket på samme måde, som havde i valgt sommerhusudlejning uden Last Minute rabat - og serviceniveauet vil ligeledes være det samme.

Det store udvalg vi har af sommerhuse gør, at vi altid, året rundt, kan tilbyde attraktive sommerhuse på de gode og populære destinationer i Danmark. Men book hellere i dag end i morgen, for der er mange om buddet, når de gode sommerhuse bliver tilbudt med Last Minute rabat på op til 40 %.

Klitmoeller strand og klitter

Spontanitet og frihed med Last Minute

Vi kan desværre ikke garantere, at der kommer tilbud på bestemte sommerhuse eller bestemte destinationer. Så er det fx meget vigtigt for jer, at leje et sommerhus med spa i nærheden af Blåvand, kan det ikke anbefales, at I venter på et godt Last Minute tilbud. Er I derimod mere spontane og nysgerrige på andre områder, kan det være en god idé, at gøre brug af et af vores mange Last Minute tilbud. Det er altså afhængigt af jeres ønsker for en god ferie, om I skal have is i maven og vente på et sommerhus med god Last Minute rabat eller sikre jer det ønskede sommerhus i god tid.

Fordelen ved Last Minute rabat er åbenlys - det er jo netop at spare op til 40 % i forhold til den oprindelige lejepris. Men det kan også ses som en fordel, spontant at kunne tage på ferie et dejligt sted i Danmark. Måske det netop er skubbet for at prøve at holde ferie et andet sted i Danmark end I plejer. Slutteligt er det skønt, at have den frihed, at I kan være så spontane og bare vide, at I fra næstkommende lørdag er på ferie i et dejligt feriehus et sted i Danmark. På den måde kommer I hurtigt væk fra en måske ellers hektisk hverdag uden den helt store planlægning. Hurtigt er I ude i et dejligt sommerhus og er klar til at slappe af og holde ferie.

Bovense strand

Last Minute ferie på alles præmisser

Når I vælger sommerhusudlejning i Danmark, er der ferie for alle. Vores sommerhuse ligger alle dejligt privat med dejlige grunde til, så I rigtig kan nyde ferien, som I hver især har lyst til. Om det er at være aktive i naturen, slappe af med en god bog på terrassen eller nyde de lækre faciliteter i sommerhuset. Måske det også er en god blanding af det hele. Børn elsker det lidt langsommere tempo, der er på en ferie i sommerhus - her er der tid til at de kan lege, lægge puslespil, gå ture i skoven, bade ved stranden og bare have en masse dejlig tid sammen. Alt der, der giver de gode barndomserindringer fra ferierne med familien.

Det er ikke kun børnene, der vil sætte pris på at kunne være sammen i ferien. Jeres firbenede familiemedlemmer vil elske, at komme med på ferie. Vi har rigtig mange sommerhuse, hvor jeres hund eller hunde er meget velkomne. Den vil elske at få lov til at snuse rundt både inde og ude - og sikkert nyde at hoppe i bølgen blå sammen med resten af familien.


Ikke mindst vil både børn og hund elske, at transporttiden til at komme på ferie er relativ kort!

Last Minute sommerhuse

Tilbud og rabatter på sommerhusferie og oplevelser

Last Minute

Tag i sommerhus den kommende lørdag og spar op til 40 procent på ferien i sommerhus. Nyd en spontan ferie med vores Last Minute tilbud.

Miniferie

Miniferie i sommerhus er perfekt til jer, der trænger til en lille pause fra hverdagen, hvor I kan slappe af. Nyd fx et weekendophold.

Miniferie med børn

Miniferie med børn i sommerhus skaber de helt rette rammer for leg, sjov og afslapning, hvor batterier kan lades op, og overskuddet genfindes

Spar-Ferie

Hold en lang ferie med tid til afslapning og oplevelser. Book sommerhus i min. 14 dage og op til 28 dage med rabat og kom helt ned i gear.

2-personer-rabat

Er I to, der skal på ferie sammen i sommerhus, kan I spare penge. Med 2-personers rabatten får I op til 10 % rabat på ferien i sommerhus.

 

Her-og-Nu-ferie

Solen varmer, og I vil bare afsted til havet og stranden. Book et Her-og-Nu sommerhus og skynd jer afsted på miniferie i sommerlandet.