Rabatter på op til 40 % - book jeres sommerhus til ferien nu

Ønsker I at holde ferie i et sommerhus i Danmark og samtidig spare penge? Så tilbyder Sol og Strand forskellige rabatter, alt afhængigt af, hvornår og hvordan I ønsker at rejse. Hvis I fx booker et sommerhus uden for højsæsonen eller meget kortfristet, kan I få en meget attraktiv rabat.


Last minute

Last minute

Tag i sommerhus den kommende lørdag og spar op til 40 procent på ferien i sommerhus. Nyd en spontan ferie med vores Last Minute tilbud.

Miniferie i påsken

Miniferie

Miniferie i sommerhus er perfekt til jer, der trænger til en lille pause fra hverdagen, hvor I kan slappe af. Nyd fx et weekendophold.

Spar-Ferie

Spar-Ferie

Hold en lang ferie med tid til afslapning og oplevelser. Book sommerhus i min. 14 dage og op til 28 dage med rabat og kom helt ned i gear.

2-personers rabat

2-personers rabat

Er I to, der skal på ferie sammen i sommerhus, kan I spare penge. Med 2-personers rabatten får I op til 10 % rabat på ferien i sommerhus.

Her-og-Nu-ferie

Her-og-Nu-ferie

Solen varmer, og I vil bare afsted til havet og stranden. Book et Her-og-Nu sommerhus og skynd jer afsted på miniferie i sommerlandet.

 

Hos Sol og Strand finder I sommerhuse med rabat i alle hjørner af Danmark. Og naturligvis også i de mest populære destinationer, som fx langs Vesterhavets kyst. Alt, hvad I skal gøre, er at bruge lidt tid på at finde det helt rigtige sommerhus og måske lidt held. Det afhænger ikke af sommerhusets kvalitet, om vi tilbyder rabat på prisen. Vi giver rabat på sommerhuse i alle kategorier og på bestemte typer af ophold. Når I booker et sommerhus med en af vores rabatter, har I flere penge til overs til fornøjelser i ferien.

Last Minute-rabat

Tør I vente til sidste øjeblik, kan I spare mange penge. Ofte vil kortfristede afbestillinger medføre, at sommerhusets pris bliver kraftigt reduceret. Og det kan komme jer til gavn.

Hvis I har mulighed for at vente med at booke indtil et par dage før jeres afrejse, kan I spare op til 40 % på feriens pris - altså næsten halvdelen. Det kan altså virkelig betale sig at vente.

Og hvis I har fastsat en pris, som I vil betale for sommerhuset, kan I med en rabat måske være i stand til at booke et større sommerhus med privat pool eller anden luksus - uden at sprænge feriebudgettet.

Sommerhuse med udsigt over Vesterhavet

Spar-Ferie-rabat

Spar-Ferie henvender sig til jer, der har mulighed for at tage på ferie i 14-28 dage uden for højsæsonen. Hvis I fx lejer et sommerhus i 14 dage, får I 3 dage gratis. Med en længere ferie i et sommerhus kan I virkelig lære området at kende og få slappet helt af. Efter 2 ugers ferie er hverdagens stress og jag langt borte og I kan vende tilbage til arbejde og hjemmet med nyvunden energi. Benyt jer af vores Spar-Ferie-rabat og kom helt ned i gear.

2-personers rabat

Når I trænger til en afslappende ferie for to personer, enten kort eller lang, må I ikke gå glip af vores 2-personers rabat. På udvalgte sommerhuse giver vi op til 10 % rabat. Så hold øje med sommerhuse, der tilbyder rabatter efter indtastning af antallet af personer. Her får I nemlig mulighed for at tilbringe et par afslappende dage sammen og spare penge på samme tid.

Charmerende sommerhus i naturskønne omgivelser

Her-og-Nu-ferie

Har I helt spontant brug for en kort pause fra hverdagen i højsæsonen, kan I bestille en Her-og-Nu-ferie i et sommerhus. I lang tid har sommerhuse, som kan bookes til Her-og-Nu-ferie, kun været til rådighed uden for højsæsonen. Men det har vi nu ændret, for at tilbyde vores gæster endnu mere fleksibilitet. På en varm og solrig sommerdag er efterspørgslen stor. Hvis et sommerhus er ledigt eller bliver ledigt med kort varsel, kan I holde Her-og-Nu-ferie her, også i højsæsonen. Denne ferieform appellerer selvfølgelig ikke til feriegæster, der ønsker eller er nødt til at planlægge på lang sigt. Men en spontan ferie i et sommerhus har også mange fordele.

Miniferie

Har I lyst til at komme en kort tur til havet, genoplade batterierne og nyde den friske luft og naturen, så book en lang weekend i et sommerhus. Vi ved, at det ikke altid er muligt for vores gæster at tage på ferie i en hel uge. Derfor kan vi tilbyde jer at leje de fleste af vores sommerhuse i nogle få dage. Og blot nogle få dages ferie kan gøre underværker. En Miniferie er ikke kun populær blandt børnefamilier, men også hos vennepar eller grupper af personer, der ønsker at tilbringe en hyggelig weekend sammen i et af vores større sommerhuse med plads til mange mennesker.

Sommerhus med udsigt over Vesterhavet