Tidligere Spar Ferie

14 Plus ferie

Bestil ferie i 14 dage + og få stor rabat

14 Plus ferie

God tid med rabat

Når en uges ferie ikke er nok, og når du trænger til at komme væk i mindst 14 dage, kan du ofte leje et sommerhus med rabat. Et sommerhus er den perfekte ramme for en ferie, hvor der både er plads til familiehygge og afslapning, og med 14 dage i samme sommerhus er der tid til fordybelse.  

Den nemmeste måde, at finde ud af om du kan få rabat med 14+ ferie, er ved at udfylde de datoer, du gerne vil afsted, og hvis der er rabat, dukker den automatisk op.

Det er ikke alle vores sommerhuse, der er omfattet af rabat med 14+ ferie, når du lejer mellem 14 og 28 dage.  Nogle af sommerhusene har rabatten i perioder og ikke hele året rundt, så det er bare med at prøve sig frem.

En rabat på 14+ ferie skal være på minimum 14 dages varighed, og du kan ikke kombinere 14+ ferie med andre rabatter.

Tilbud og rabatter på sommerhusferie

Spar op til 20% - Book senest 1/7

Op til 20% rabat i uge 29 - 30 - 31 - 32
Book sommerferien nu og spar op til 20% i uge 29 – 30 – 31 og 32. Book senest 1/7.

 

 

Last Minute

Tag i sommerhus med kort varsel og spar op til 40 procent på ferien i sommerhus. Nyd en spontan ferie med vores Last Minute tilbud.

Miniferie

Miniferie i sommerhus er perfekt til dig, der trænger til en lille pause fra hverdagen, hvor du kan slappe af. Nyd fx et weekendophold.

Miniferie med børn

Miniferie med børn i sommerhus skaber de helt rette rammer for leg, sjov og afslapning, hvor batterier kan lades op, og overskuddet genfindes

14 Plus ferie

Hold en lang ferie med tid til afslapning og oplevelser. Book sommerhus i min. 14 dage og op til 28 dage med rabat og kom helt ned i gear.

2-personer-rabat

Er I to, der skal på ferie sammen i sommerhus, kan I spare penge. Med 2-personers rabatten får I op til 20 % rabat på ferien i sommerhus.

 

Spar op til 30% på udvalgte eksklusive sommerhuse

Spar op til 30% på udvalgte store, stilfulde sommerhuse med fokus på lækre faciliteter såsom pool, hvor der er der plads til alle, så I kan nyde ferien sammen som den store familie eller vennegruppe.

 

SPAR 20% PÅ UGERNE 25-28

Tilbuddet udløber d. 30/4/24.
Spar 20% på udvalgte sommerhuse i perioden uge 25-28. Tag forskud på sommeren og book i dag.