Marinahus - Hold ferie i et sommerhus i en lystbådehavn..

Når I holder ferie i et marinahus kan I nyde lystbådehavnens helt specielle atmosfære døgnet rundt. I bor midt i havnemiljøet med udsigt til vand, både og marina.

Marinahus - Hold ferie i et sommerhus i en lystbådehavn..

Lejer I et privat sommerhus eller en privat ferielejlighed i en lystbådehavn, kan I se frem til en helt særlig ferie med en dejlig maritim stemning. Et marinahus er perfekt til jer, som gerne vil holde ferie tæt på vandet i en lystbådehavn, hvor der er meget at opleve. Havnemiljøet byder på en masse for alle jeres sanser. Duft det friske saltvand, hør vindene i sejlbådenes sejl og se på de flotte omgivelser omkring jer. Med udsigt til vandet, bådene og marinaen er der altid noget at se på.

Livet i en lystbådehavn

Der er altid liv i en lystbådehavn og lejer I et privat sommerhus eller en privat ferielejlighed her, er I sikret en spændende ferie i et skønt havnemiljø. Her kan I nyde synet af de smukke både og følge livet i en lystbådehavn. I vil opdage, at der ofte sker meget i en lystbådehavn og at der er skønne naturoplevelser både i havnen og omkring den. Udover beliggenheden i lystbådehavnen er I også ofte tæt på byen med et dejligt byliv og spændende seværdigheder. Her har I gode indkøbsmuligheder, så I kan tilberede dejlig mad hjemme i jeres sommerhus eller ferielejlighed. I byen kan I kigge på spændende butikker og besøge dejlige spisesteder, hvis I har lyst til at spise ude. Måske finder I nogle helt særlige skønne butikker og restauranter, der hvor I bor. Der kan også være spændende kunsthåndværk eller butikker med skønne delikatesser, som I kan nyde hjemme i jeres sommerhus.

I og omkring jeres lystbådehavn finder I spændende oplevelser. Det kan være, at der sker noget helt særligt på jeres destination, som vil være et ekstra bidrag til jeres ferie i et privat sommerhus ved en marina. I kan sikkert finde noget for enhver smag i familien. Har I lyst til at tage på udflugt, finder I, rundt om i landet, dejlige dyreparker, skønne forlystelsesparker, museer, oplevelsescentre og masser af steder med sjove aktiviteter, hvor I bl.a. kan spille minigolf og bowle. I finder helt sikker nogle attraktioner tæt på jeres sommerhus i marinaen. Det kan være hyggeligt med udflugter på jeres ferie og når I kommer hjem, kan I sidde på terrassen i jeres sommerhus og snakke dagens oplevelser igennem, imens I ser ud over vandet.

I løbet af sommeren kan I være heldige, at der er havnefest i lige netop den lystbådehavn, hvor I har lejet et privat sommerhus. Til en havnefest er der gang i den med musik, forlystelser og underholdning. Hele familien kan være med og få en spændende dag her. I kan prøve de skægge forlystelser, spise is og lytte til den gode musik. I finder også noget godt til ganen både i form af mad og drikke, så kig forbi en havnefest og få en festlig oplevelse på jeres ferie i et privat sommerhus.

Aktiviteter på jeres ferie i sommerhus

Hvis I har børn med på jeres ferie i et privat sommerhus eller en privat ferielejlighed, kan I sammen nyde mange dejlige oplevelser ved vandet. I lystbådehavnen kan I måske fra kajen eller en af broerne fiske efter spændende fisk og andre af havets dyr. Tag et fiskenet og en spand med og lad jer overraske over den spændende verden under havets overflade. Men husk at sætte dyrene fri i vandet igen, når I er færdige med at se på dem, så de kan vende tilbage til deres hjem. I kan også være heldige, at I kan bade i lystbådehavnen ved jeres sommerhus. Der kan være bademuligheder i et anlagt havnebassin eller fra en mole ved havnen. Her kan I rigtigt nyde dejlige badeoplevelser sammen og har I en badebold med, kan I bruge masser af tid på at spille til hinanden og hygge jer sammen. Hvis vandet er klart, kan det være sjovt at snorkle og se hvad der gemmer sig på havbunden.

I mange lystbådehavne har I mulighed for at fiske, så hvis I har lyst, kan I prøve om I kan fange dagens aftensmad. Er der bid, er det med ekstra stolthed, at I kan tilberede og servere jeres egen friskfangede fisk. Hvis I ikke er helt så heldige med bid, er I måske heldige, at det netop er i jeres havn, hvor I kan købe friskfangede fisk fra kutterne. Det bidrager til en helt særlig stemning at kunne købe fisk, når de kommer ind med fiskekutterne og for børnene kan det være en særlig oplevelse at købe fisk her i stedet for i supermarkedet.

Når I befinder jer ved en lystbådehavn, er det oplagt at tage på en sejltur. I nogle lystbådehavne og havne er der arrangerede sejlture, hvor I kan komme ud på havet og mærke vinden suse i håret. På en dejlig sejltur får I mere at se af området omkring jeres ferielejlighed eller sommerhus og måske bliver I inspireret til at se nærmere på nogle af stederne tæt på jer. Måske opdager I sjove aktiviteter i nærheden, som I har lyst til at prøve efterfølgende.

På jeres ferie i et privat sommerhus eller en privat ferielejlighed i en lystbådehavn er der rig mulighed for at gå på opdagelse. I kan gå skønne gåture langs lystbådehavnen, hvor I kan nyde synet af de smukke både i vandet. Der kan også være et spændende dyreliv ved lystbådehavnen, som det kan være sjovt at iagttage. Køb en is i iskiosken og slap af på en bænk, mens I ser på alt det, der sker omkring jer. Hvis I medbringer jeres egne cykler eller lejer cykler i området, kan I tage på skønne cykelture. På den måde kan I komme hurtigere frem og få set mere af området omkring jeres sommerhus. Det kan være en dejlig måde at være aktiv på, men samtidig opleve naturen og omgivelserne omkring jer. Medbring en picnickurv og hold et velfortjent hvil på en særlig grøn plet, som I finder på jeres tur.

Sommerhus med smuk havudsigt

Vælger I et marinahus, har I som oftest også adgang til en skøn havudsigt. Vores sommerhusudlejning tilbyder både sommerhuse og ferielejligheder, hvor I kan nyde en dejlig havudsigt på jeres ferie. Når I står op om morgenen, kan I se ud over det blinkende vand med de smukke både og med en altan eller terrasse bliver det helt perfekt. Så kan I sidde og nyde jeres måltider med en smuk udsigt, hvor I kan følge med i livet i lystbådehavnen. I kan betragte de flotte skibe, når de lægger til kaj og se det dejlige fugleliv ved vandet. Jeres udsigt her er altid fyldt med aktivitet pga. det liv, der er i en lystbådehavn med mennesker og både. Om eftermiddagen og om aftenen ser jeres havudsigt igen anderledes ud. Vejret og solens position laver et nyt spil af lys og skygger over jeres udsigt. Med et privat sommerhus med havudsigt kan I nyde mange smukke scenarier, når I kigger ud over vandet. Det er en dejlig udsigt, som I ikke bliver trætte af. Den maritime stemning fra lystbådehavnen kan I bringe ind i jeres køkken på jeres ferie og tilberede dejlige fiskeretter. Nyd jeres måltid med en smuk havudsigt, enten inde fra jeres sommerhus eller hvis der er godt vejr fra en altan eller terrasse. Så bliver det ikke skønnere!

I kan ikke kun nyde en skøn havudsigt fra jeres hus. På jeres gåture ved lystbådehavnen kan I se på bådene, der vugger i vandet og måske finder I en bænk på en dejlig plads, hvor I kan sidde og slappe af i de smukke omgivelser. Her kan I mærke freden og nyde at have ferie sammen. Vælger I sommerhusudlejning i en lystbådehavn som ferieform, kan I holde en skøn ferie i maritime omgivelser, hvor der er masser af liv og mulighed for dejlige oplevelser.

Sommerhuse der kan noget særligt

Swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vejr og vind. Børnene vil elske det!

Sommerhus med spa

Hold jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus med spa og forkæl jer selv. Slap af i det varme vand i en indendørs eller en udendørs spa.

Luksussommerhuse

Hold ferie på 1. klasse i et luksussommerhus med lækkert interiør, luksuriøse detaljer, masser af udstyr, havudsigt eller wellness.

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab

Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse. Find huset, der passer til netop jeres behov.

 

Kørestolsegnet sommerhus

En kørestol er ikke nogen hindring for ferie i sommerhus. Se udvalget af kørestolsegnede sommerhuse over hele Danmark og find din favorit.

Lystfiskerhuse

Er fiskestang og waders en fast del af ferien, så lej et sommerhus indrettet til lystfiskere - tæt på fiskepladser ved hav, mole, å og sø.

Ferielejlighed

Vil I have udsigt til vandet eller være tæt på aktiviteter for børnene? I kan få begge dele, når I holder ferie i en ferielejlighed.

Marinahuse

Ferieboliger i stemningsfulde, maritime omgivelser med udsigt til lystbådehavn. Hold ferie i et marinahus, så er I tæt på hav og by.