Ferielejligheder i Danmark

Ferielejligheder overalt i Danmark. Bestil en ferielejlighed og bo tæt ved aktiviteter for hele familien.

Ferielejligheder i Danmark
Ferielejligheder

Ferielejligheder i hele Danmark - bo nær strand og havnemiljø

Når I holder ferie i en ferielejlighed, er I omgivet af skøn natur og midt i det danske ferieland. I kan vælge at leje en ferielejlighed med gratis aktiviteter i nærheden af jeres feriebolig, I kan bo i en ferielejlighed i en charmerende by med udsigt over havet og tæt på bylivet eller I kan holde ferie i en individuel ferielejlighed midt i smuk natur, tæt på strand og hav, hvor I kan nyde roen.

Hos Sol og Strand, finder I et stort udvalg af ferielejligheder i populære ferieområder, overalt i Danmark.

Ferielejligheder i feriecentre og feriebyer

Der er ferielejligheder i alle størrelser og med forskellige faciliteter, så I kan finde lige netop den feriebolig, som I har brug for på jeres ferie. En stor fordel ved at holde ferie i en ferielejlighed er, at det i de fleste tilfælde er billigere at leje en ferielejlighed, end et sommerhus.

Individuelle, private ferielejligheder er moderne og af høj kvalitet, og de ligger ofte i attraktive ferieområder tæt på strand og by. Ferieboligen danner rammen om jeres ferie, og er samlingsstedet, når I skal slappe af og hygge efter en lang dag med oplevelser og aktiviteter.

Ferielejligheder med adgang til gratis faciliteter sørger for, at I får mest muligt ud af jeres ferie, uanset, om I er en børnefamilie, der vil være aktive og have det sjovt i badelandet, eller om I er afsted uden børn, og bare vil forkæle jer selv med afslapning og wellness i ferien.

I feriebyer og feriecentre er der desuden en reception, hvor I kan henvende jer og få hurtig hjælp, hvis I har brug for noget, eller hvis I har spørgsmål under jeres ophold.

Ferielejlighed med gratis aktivitetscenter

Ferie i en ferielejlighed er populært blandt børnefamilier, da mange ferielejligheder ligger i forbindelse med feriebyer og feriecentre, hvor der er faciliteter, så som vandland, udendørs pool, billard, boldbaner og legepladser. Her kan både børn og forældre hygge sig og nyde ferien.

En ferielejlighed egner sig også perfekt til jer, der vil holde jer i form og være aktive i ferien, I har nemlig mulighed for at leje en ferielejlighed med gratis aktivitetscenter, der fx tilbyder fitness, klatrevæg eller tennis.

Er I mere til et varmt spabad, en tur i saunaen og en omgang massage, så kan I leje en ferielejlighed med adgang til wellness-faciliteter.

Aktiviteterne er beskrevet under det enkelte aktivitetscenter. Beskrivelserne indeholder også åbningstider og priser på de aktiviteter, som ikke er gratis, men som kan benyttes mod betaling.

Børnevenlig ferie

Har I børn med på ferien, så kan I med fordel vælge at holde ferie i en feriebolig i et feriecenter, for her er der mange aktiviteter for børn, hvis I vælger en feriebolig med gratis aktivitetscenter. Det giver alle i familien mulighed for at få en sjov ferie med masser af oplevelser, både hver for sig og sammen.

Et ophold i en ferielejlighed i en ferieby er indbegrebet af familiehygge, aktiviteter og skøn natur. Ferielejlighederne er beliggende nær dejlig badestrand og i rolige områder med et minimum af trafik. De mange gratis aktiviteter for børn, ligger i gåafstand fra ferieboligen, og børn i skolealderen kan færdes trygt på egen hånd mellem ferielejligheden og aktiviteterne.

Aktivitetscentrene er indrettet, så I frit kan komme og gå, når det passer jer. Mange steder er der legepladser til børnene på området, og nogle ferielejligheder ligger lige i nærheden af en legeplads, eller endda så tæt på, at I kan holde øje med børnene fra ferieboligen.

Er vejret ikke til leg udenfor, har de fleste feriecentre et indendørs legerum i det gratis aktivitetscenter, så børnene ikke kommer til at kede sig. En ferielejlighed med gratis aktivitetscenter giver glade børn, der er trætte om aftenen, og godt underholdte i hele ferien.

Læs mere om Sol og Strands ferielejligheder med aktivitetscenter.

Marinahuse - ferielejligheder i en lystbådehavn

Marinahuse er ferielejligheder i lystbådehavne, hvor I bor i en ferielejlighed midt i et charmerende havnemiljø, direkte ned til vandet og det aktive liv på havnen. Her kan I sidde på terrassen og høre bølgerne klukke, nyde den maritime stemning og følge med i aktiviteterne på havet og kajen.

Marinahuse er den ideelle ferieløsning til jer, der gerne vil være der, hvor der sker noget. I bor i gåafstand fra byens spisesteder, butikker og seværdigheder. Samtidig er der ikke langt til stranden og naturen.

Sol og Strand tilbyder marinahuse i hele Danmark, og nogle af disse byder, ud over skøn havnestemning, også på fællesfaciliteter, så som fx swimmingpool, sauna og legeplads.

Læs mere om Sol og Strands marinahuse.

Lyngby Mølle Feriecenter

Lej en ferielejlighed ved vestkysten og hold den perfekte ferie i naturskønne omgivelser og med en fantastisk udsigt over Vestehavet.

Sommerhuse der kan noget særligt

Swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vejr og vind. Børnene vil elske det!

Sommerhus med spa

Hold jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus med spa og forkæl jer selv. Slap af i det varme vand i en indendørs eller en udendørs spa.

Luksussommerhuse

Hold ferie på 1. klasse i et luksussommerhus med lækkert interiør, luksuriøse detaljer, masser af udstyr, havudsigt eller wellness.

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab

Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse. Find huset, der passer til netop jeres behov.

 

Kørestolsegnet sommerhus

En kørestol er ikke nogen hindring for ferie i sommerhus. Se udvalget af kørestolsegnede sommerhuse over hele Danmark og find din favorit.

Lystfiskerhuse

Er fiskestang og waders en fast del af ferien, så lej et sommerhus indrettet til lystfiskere - tæt på fiskepladser ved hav, mole, å og sø.

Ferielejlighed

Vil I have udsigt til vandet eller være tæt på aktiviteter for børnene? I kan få begge dele, når I holder ferie i en ferielejlighed.

Marinahuse

Ferieboliger i stemningsfulde, maritime omgivelser med udsigt til lystbådehavn. Hold ferie i et marinahus, så er I tæt på hav og by.