Destination

Lyngså

Lyngså

Sommerhusudlejning i Lyngså - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Lyngså, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Det dejlige sommerhusområde ved Lyngså ligger lige ud til den dejlige Kattegatstrand.

 

Generel

Det dejlige sommerhusområde ved Lyngså ligger lige ud til den dejlige Kattegatstrand. Lyngså er et roligt feriested i dejlig natur med skov, strand og kuperede, åbne landskaber. Området ligger ca. 10 km syd for den hyggelige købstad Sæby. Et ideelt feriested for familien, der gerne vil bo i et sommerhus i fredelige omgivelser og alligevel tæt på aktiviteter og seværdigheder. Der findes dagligvarebutikker i området. I kan sagtens finde et sommerhus i Lyngså i Nordjylland, hvor I må medbringe jeres hund.

Strande

Sønderklit Strand ved Lyngså har gode badeforhold og klitter. Stranden er en børnevenlig sandstrand med Blåt Flag. Stranden er kendt for sit hvide sand. Vandet er lavt og der er sandbund. Der er gode muligheder for at finde rav og spændende skaller her efter blæsevejr med sydøstenvind. Der er gode forhold for windsurfing her.

Natur

Naturen er meget varieret her med gamle fyrretræsskove, åbne, kuperede arealer, marker, badestrande og klitter. Flere steder i området er der flot udsigt over havet og landskabet.

Aktiviteter

Sommerhusudlejning I Lyngså er også for dem, der har lyst til masser af aktivitet i deres ferie i Nordjylland. Vand- og vindforholdene i Lyngså er velegnet for windsurfing. Der er både golfbane og tennisbaner i området. For lystfiskeren er der mulighed for at fiske både fra kysten og i lokale Put&Take fiskesøer. Langs de mange vandre- og cykelruter i området venter gode naturoplevelser.

Attraktioner

Den smukke Lyngså Kirke med de kamtakkede gavle ligger på bakken syd for byen. Fra kirkegården er der en storslået udsigt over havet og landskabet. Besøg den fredelige og idylliske by Voerså, der ligger 5 km syd for Lyngså. Ved den gamle kro kan I leje robåde og vandcykler og sejle op ad åen op opleve den ægte danske natur. Voergård Slot ved Flauenskjold er et af Danmarks smukkeste renæssancebygninger og er med sin park, sine voldgrave, franske kunstskatte og fine samlinger af møbler og interiør bestemt et besøg værd.

Udflugtsmål

Oplev den charmerende købstad Sæby, som ligger ca. 10 km nord for Lyngså. Her findes gamle, velholdte huse, gågader, brostensbelagte gader, vandmøllen ved Sæby Å, et hyggeligt havnemiljø med lystbådehavn, dejlig, børnevenlig badestrand samt en kilometerlang sti langs stranden. Desuden er der glaspusteri, gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder. Køb evt. frisk fisk med hjem herfra og tilbered dem i jeres sommerhus. Frederikshavn er en god handelsby, hvorfra I bl.a. kan tage på dagsture til Sverige. En køretur på toppen af bakkerne fra Sæby til Frederikshavn (via Understed ¿ Bangsbo) giver en dejlig udsigt over vandet, havnen, byen og landskabet. Fårup Sommerland & Aquapark ved Blokhus på Vestkysten. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter frit benyttes.
Sommerhuse i Lyngså