Sommerhusudlejning i Læsø, Vesterø Syd - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Læsø, Vesterø Syd, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Vesterø Syd på Læsø er et skønt og roligt ferieområde med hyggelige sommerhuse i skovomgivelser og en børnevenlig badestrand med klitter. Sommerhusområdet er omgivet af dejlig natur og indbyder til familiehygge og aktiviteter på land og til vands.

 

Gæstevurderinger fra Læsø, Vesterø Syd

 
 

59 gæster har givet Læsø, Vesterø Syd en gennemsnitlig vurdering på 4,68 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Lars, Frederiksberg C besøgte området fra
 
05-09-2020 til 19-09-2020

Vi spiste på VesterØl, og det var en fantastisk oplevelse!!! men bestil bord i god tid. God ide at udforske øen på cykel.


Else, Padborg besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Vi besøgte den skønne mad karvane et godt alternativ, når vi nu ikke skulle til Hummerfestival. der er skønt overalt på jeres skønne ø. superoplevelse med Sol og Strand kontoret, de er bare så søde og hjælpsomme.


Jens, Kongens Lyngby besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Strandgården har helt forrygende frokost og afternoon tea


sanne, Sæby besøgte området fra
 
12-07-2020 til 19-07-2020

Fantastisk autentisk hus. Hvis man tror man skal på en primitiv ferie i Fårehuset, så bliver man skuffet.


Helle T, Vodskov besøgte området fra
 
18-06-2020 til 21-06-2020

saltsyderiet kan anbefales, Er du til Heste er der flere steder som kan anbefales , hvor du kan ride, jA gåture på Læsø kan også anbefales, ned til vandet , det er skønt, og flot.


Kirsten, Randers SV besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Læsø er en oplagt cykel Ø. Der er rigtig mange dejlige cykelruter, og ingen bakker. Man kan på turistkontoret låne kort med cykelruter til at sætte på styret af cyklen.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-08-2019 til 01-09-2019

Læsø er en super ø at cykle rundt på, fine veje med gode cykelstier, og flot udsigt. Vi cyklede ned til havnen i Vesterø kl. 8 om morgenen, og købte friskfangede jomfruhummere ved en lokal fiskekutter. De fastboende virker meget gæstfrie og imødekommende.


Merete, Gørløse besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Carlsens hotel i havnen servere super dejlig mad og god betjening. Hele øen er smuk natur. Men specielt området omrking Højsande er et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Storhaven er et super sted for børn og barnlige sjæle. Og saltsyderne er en fin oplevelse. Husk cyklerne


vibeke leth, Hinnerup besøgte området fra
 
30-06-2019 til 07-07-2019

Vi havde fornøjelse af besøg på Storhaven. Børnene var der flere gange.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
30-06-2019 til 07-07-2019

Skøn natur og perfekt strand. Læsø er bare dejlig😉 Sebago butikken i Vesterø Havn er bestemt et besøg værd.


Torben Brandi, Aarhus N besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

1. Sommerhuset var fint og lå dejligt 😃 2. Kan anbefale tangbutik på doktorvejen 16 3. Kan anbefale Anine på doktorvejen 22 4. Kan anbefale arrangementer hos fårehyrden i tipien 5. Kan anbefale tang-ruten i Østerby Havn 6. Jeg vil foreslå at man laver en besøgs-mulighed vedkirkeby atelier 7. Jeg kan foreslå at man laver svampeture


Ove Hessellund, Viborg besøgte området fra
 
16-06-2019 til 21-06-2019

topppen af ferien var en tur med Rønnerbussen med en fantastisk turleder ellers var det en oplevelse at komme rundt og se hele øen til fods


Freddy Æbelø, Rødekro besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Storhaven er et besøg værd. Alle tiders sted. Også for ældre børn. Lækkert is, butikken og ikke at glemme ejerne. Glaspusteren er også et besøg værd, sjældent har men set sådan et fint håndværk. Og ikke at glemme saltsyderriet, det er et must, når man er på Læsø.


Birthe, Strandby besøgte området fra
 
02-09-2018 til 09-09-2018

Besøgte "Storhaven" i Byrum,(masser af forskellige frigående dyr som man kan se har det godt og en dejlig butik, hvor vi drak kaffe med æblekage - æbler fra egen høst). Saltsyderiet, Mik Keramik, Byrum, bankospil i forsamlingshuset tirsdag aften (støtte). Handlede i Thorsens fiskebutik, Østerby samt en fiskebutik i Vesterø. Læsø MArina Park spiste vi kæmpe stjerneskud som kan anbefales. Kaffe og kage på Lyngfeldts hotel, begge i Østerby.


Gerda, Aabybro besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Læsø Kunstfestival hvor 30-40 kunstnere udstiller mange forskellige steder på øen - der er noget at kigge på for alle. Finder altid sted i uge 30!! Se program på hjemmesiden: www.laesoekunstfestival.dk


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Vi er en meget aktiv familie, så vi har haft cyklerne med, og stort set ikke brugt bilen. Vi har cyklet til Saltsyderiet og Stokken. Saltsyderiet var spændende at høre om, og området var hyggeligt. Stokken kan vi anbefale til solelskere, der kan lide lækkert havvand, og som ikke har noget imod at vade 100 meter i vanddybde til knæene. Vi har nydt stranden ved Vesterø, hvor vi har fløjet med drage, badet, spillet Petanque og backgammon, læst bøger og slikket sol. I området omkring huset ved Vesterø har vi løbet, cyklet og spillet tennis på den bane, som kan lejes på turistbureauet ved havnen. Skønt er det også at bade øst for Østerby, på spidsen af Læsø ved Danzigmann. Vi kan anbefale at stå tidligt op og køre til Østerby havn, så man mellem klokken 7 og 7:30 kan se kutterne komme ind med friske jomfruhummere, som kan købes ved kutter. I Østerby kan man også bruge tid på at gå eller cykle tangtagsruten, da tangtagene jo er unikke for Læsø. Læsø byder på dejlige aktiviteter, men lægger også bare op til, at man kan komme godt ned i gear og nyde livet.


Lena Ellemann, Sæby besøgte området fra
 
23-06-2018 til 30-06-2018

På havnen i Vesterø er den lækreste fiskebutik, deres fiskefrikadeller må være verdens bedste og bageren i Vesterø sælger Læsø rugbrød, perfekt frokost!


Birte, Aabybro besøgte området fra
 
09-06-2018 til 16-06-2018

Fiskehandleren i Vesterø har fantastisk gode fiskefrikadeller og en god service og den lille svenske bagerforretning på havnen bagte rigtigt godt brød. Ærgerligt at mange forretninger lukkede midt eftermiddag, når man kom hjem fra turen ude på øen.


Jette, Solbjerg besøgte området fra
 
14-10-2017 til 21-10-2017

Gåture i skoven og ved vandet. Saltsyderiet. Læsø Uldstue.


Linda, Søborg besøgte området fra
 
30-09-2017 til 07-10-2017

Læsø salt og stranden


 
youtube
 

Generel

I Vesterø Syd bor I i idylliske naturomgivelser, lige ved den populære Kongestrand, og stadig tæt ved Vesterøs aktiviteter, butikker og spisesteder. Sommerhusene i Vesterø Syd ligger mellem træerne langs med Strandvejen, som begynder i Vesterø og slutter ved øen Stokken. Mellem Strandvejen og havet ligger et fladt og fredet hedelandskab, som gør det muligt at se ud over havet fra flere sommerhuse.

 
Ved Vesterø Syd kan I nyde en dejlig sandstrand med lavt, børnevenligt vand Sommerdag med badegæster på stranden i Vesterø Syd på Læsø Stranden ved den sydligste del af sommerhusområdet Vesterø Syd Kitesurfere mellem sommerhusområdet Vesterø Syd og Stokken på Læsø
 

Strand

Kongestranden er en skøn sandstrand og nok øens mest børnevenlige strand, da vandet først bliver dybt efter tredje revle. Stranden stækker sig langs hele sommerhusområdet og afgrænses af høje og lægivende klitter med marehalm. Kongestranden indbyder til badning, afslapning, gåture samt kite- og windsurfing. Der, hvor Kongestranden ender i syd, ligger den 5 km lange ø, Stokken. Stokken er smal og langstrakt med klitter, marehalm og sandstrand, og ligger kun 50 meter fra Læsø. Langs hele ydersiden af øen finder I en skøn sandbadestrand, Sdr. Nyland Strand, hvor I uden problemer kan finde et uforstyrret sted. Men vær opmærksom på, at vandet hurtigt bliver dybt her.

Natur

Vesterø Syd er omgivet af små skove, klithede og strand. Mod syd kan I prøve at gå de 50 meter over til Stokken gennem knæhøjt vand. På overgangen kan I indimellem finde blåmuslinger. Naturen på Stokken er uspoleret og præget af klitter, marehalm og sandstrand. Mange ynglefugle holder til her, og derfor er den vestlige del af øen er fredet fra d. 15. april til d. 15. juli hvert år! Lige bag Vesterø kan I opleve de naturskønne vådområder Kærene og Holtemmen, som er omgivet af hedearealer med lyng og uberørt skov. Her kan I se et stort antal sjældne planter og nyde de blomstrende åkander om sommeren. Bag Kærene ligger Læsø Klitplantage, som er et stort klitområde med hede og skov. Her kan I vandre, cykle og ride på stierne, og måske se rådyr undervejs. I kan også gå tur med hunden i hundeskoven, træne på sundhedspladsen, grille på bålpladsen og gå på svampejagt om efteråret. Det fredede naturområde Rønnerne ved Saltsyderiet byder på et rigt fugleliv og mange sjældne planter.

Aktivitet

Kongestranden og Stokken indbyder til badning og strandaktiviteter af enhver slags. Men I kan også tage på cykeltur til Læsøs naturområder og attraktioner eller ind til Vesterø, hvor I kan handle, spise og nyde stemningen i havnen imens I spiser en Læsø Is. I området mellem Vesterø Syd og Rønnerne kan I flere steder leje islandske heste og tage med på en ridetur i strandkanten eller på Rønnerne. Golfspillere kan prøve banen hos Læsø Seaside Golfklub ved Østerby. Banen er smukt beliggende i naturen og har opnået 16 ud af 20 mulige stjerner i Peugeots Golf Guide. Banen er åben for gæstespillere. Lystfiskere kan fiske fra havnen i Vesterø eller tage på havfiskeri med kuttern Seadog, som sejler ud fra Vesterø. Seadog arrangere også sælsafari for hele familien.

Attraktion

Områdets største attraktion er den dejlige strand og den fredelige natur i Vesterø Syd. Middelalderkirken Vesterø Søndre Kirke ligger i Vesterø Syd, og her kan I se nogle smukke, sengotiske kalkmalerier fra begyndelsen 1500-tallet. Besøg det moderne, nordiske kurbad Læsø Kur i Vesterø. Her kan I prøve forskellige saltholdige bade eller en afslappende behandling med ler, salt og alger. Trænger I til at blive forkælet og slappe af, er dette det rette sted.

Udflugt

På Museumsgården ved Byrum kan I opleve et intakt Læsøhjem fra slutningen af 1800-tallet. Selve gården er en flot og meget velholdt tanggård med metertykt tangtag. Udenfor kan I se en fungerende stubmølle. Se de gamle stuer og udstillinger med malerier og Læsø-dragter. På Læsø Saltsyderi kan I opleve, hvordan saltet bliver sydet i de åbne jernpander i de små sydehytter. Hør syderne fortælle om processen og saltsyderiets historie. Køb frisksydet salt med hjem og nyd en frisklavet pandekage på stedet. Fra tårnet på saltsyderiet kan I se ud over det fredede naturområde Rønnerne. I kan opleve området på nært hold fra Rønnerbussen eller fra hestevogn. Her kan I se et væld af fugle og sjældne planter. Tæt ved saltsyderiet ligger den børnevenlige seværdighed Storhaven, hvor børnene kan boltre sig på en hoppepude, få en ridetur på islandske heste, skyde med bue og pil og klappe gårdens dyr blandt meget andet.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Læsø, Vesterø Syd

Søg sommerhus
 
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2592,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 11   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3553,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3231,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3231,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3295,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2413,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2413,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2966,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 9   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2905,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2413,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2348,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 2   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2502,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2676,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2413,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6037,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2322,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2592,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2690,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus på landet, Læsø, Vesterø Syd

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4262,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Syd Sommerhus, Læsø, Vesterø Syd

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   3000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2322,-