Sommerhusudlejning i Ebeltoft - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Ebeltoft, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Ebeltoft er et hyggeligt ferieområde med en historisk bymidte, mange seværdigheder, badestrand og mange dejlige sommerhuse. Når I holder ferie i et sommerhus i Ebeltoft er I tæt på by, strand og natur, blandt andet nationalparken Mols Bjerge, og derfor er sommerhusudlejning eftertragtet i Ebeltoft.  

 

Gæstevurderinger fra Ebeltoft

 
 

76 gæster har givet Ebeltoft en gennemsnitlig vurdering på 4,49 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Vi var i Skandinaviens Dyrpark, hvilket er en fantastisk oplevelse for stor og små. Ebeltoft har mange resturanter/cafeer at byde på og vi har besøgt flere rigtig gode på havnen og i midtbyen. Shoppeturene har været super hyggelig og servicen (ligemeget hvor man går ind) er absolut i topklasse. Ebeltoft har virkelig meget at byde


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Vi var inde at se farvergården i Ebeltoft. her var der gratis adgang til at se hvordan det gamle farveri så ud, samt at læse lidt om Mols's historie fra gamle dage, det er bestemt et besøg værd, man skal dog ikke besøge det hvis man har folk i kørerstol eller rollator med, da der er mange høje trin. Tager man i sommerhus i Ebeltoft eller i Dråby, og gerne vil fiske. Kan man købe sandorm hos westwind som ligger efter glasmuseet mod færgelejet, eller hos Let Køb i Femmøller.


Jette, Hjørring besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Ree Park var en rigtig dejlig oplevelse. Kan kun anbefales.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

en tur til skandinavisk dyrepark er virkelig et besøg værd, masser af stjerner til den dyrepark...., så hvis man kan lide at se isbjørne, brune bjørne, ulve der har masser af plads, så tag endelig derud... en gåtur ved Jernhatten, mols bjerge, er også en køretur derud til værd, men ikke for gangbesværet, der er mange trapper op/ned til vandet og smalle stier gennem skoven, så man skal være godt gående og måske ikke lide for meget af højdeskræk.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Fregatten Jylland, Ree Park, Djurs Sommerland, Ebeltoft by og strand er et besøg værd. Gå og køre ture i området kan anbefales.


Anette, Struer besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Gårdbutikken ca 2 km fra huset er SUPER. Så behøver man næsten ikke handle ind andre steder.


Kirsten, Frederiksberg besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Ebeltoft er en charmerende og spændende by at besøge. Hvad angår natur kan et besøg i Mols Bjerge - og herunder især området omkring Trehøje - klart anbefales. Et spændende og meget "anderledes" område end hvad man ellers støder på i Danmark.


Louise, Varde besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Boeslum strand var et besøg værd, her var flot sandstrand og lækkert badevand. Maltfabrikken i Ebeltoft og Fregatten var en oplevelse.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Restauranten på Maltfabrikken er virkelig et besøg værd.


Birthe, Svendborg besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Vi spiste hos Sommerdrøm.skøn mad,fantastisk personale Vi nød også en skøn frokost hos Kjøbstaden,og deres dejlig personale ☀️😊🍽🍺😇


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Tag et SUP kursus (stand Up padle)


Minna, Vejle besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Et besøg i Mouse & Pen er altid inspirerende. De hyggelige spisesteder i gågaden indbyder til at sætte sig og nyde maden. Cafe Sicilia har byens bedste tiramisu, italienske is og flødeboller - helt sikkert et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Naturen, Mols bjerge.


Henrik, Allerød besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Agro Bavnehøj og Kalø Slotsruin er smukke og interessante steder at besøge. Ree safaripark er også spændende.


Poul, Helsingør besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Huset er godt nok, omend småt, men området er for ringe.


Laila, Frederikshavn besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Vi tog en tur på Jernhattten. Et rigtig flot udkigspunkt, og en god gåtur. Derefter på Ebeltoft gårdbryggeri, som er et hyggeligt sted. Prøv rabarberbrusen - den er virkelig god. Giv jer også tid til at besøge Maltfabrikken inde i Ebeltoft. Vi spiste på Karens Køkken, hvilket vi synes var en fin oplevelse og til en fornuftig pris.


Anders, Skive besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Hold jer væk fra sol og strand


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Generelt fantastisk natur, hvor vi nåede at opleve og specielt kan anbefale Kalø Slotsruin og Mols Bjerge. Så er der den charmerende ældre bydel og kulturen i centrum med Fregatten Jylland, Farvergården, udsigten fra Maltfabrikken og virkelig lækker mad og god service på Den skæve kro. Kan også anbefale frokost/mad Hos Karen.


Britt, Virum besøgte området fra
 
10-06-2020 til 14-06-2020

Glasmuseet. Fregatten.


Bent Erik, Ringkøbing besøgte området fra
 
16-05-2020 til 23-05-2020

Der var rige muligheder for at finde en fin cykelsti hvor man kunne nyde det fantastiske område. Særligt skal nævnes turen fra Øer til Jernhatten hvor man kører langs kysten på en meget flot sti en stor del af vejen.


Svend ERIK, Skårup Fyn besøgte området fra
 
12-09-2019 til 15-09-2019

Ree park


 
youtube
 
youtube
 

Generelt om Ebeltoft

Ebeltoft er en af Danmarks ældste og kønneste byer - beliggende midt i et enestående naturområde. Lej et sommerhus her og oplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistby Ebeltoft med de snævre, charmerende brostensgader og de klassiske, skæve huse. I Ebeltoft findes desuden et hyggeligt havnemiljø, mange spændende forretninger og kunstnerværksteder, gode spisesteder og flere seværdigheder. Udover byens mange attraktioner, byder området også på dejlige, børnevenlige sandstrande i Ebeltoft Vig, det fredede naturlandskab Mols Bjerge samt Djurslands mange udflugtsmål. Feriehushusudlejning i Ebeltoft byder på mange sommerhuse, hvor I må medbringe hund.

 
Fregatten Jylland ved siden af badestranden i Ebeltoft Ved stranden i Ebeltoft kan I benytte en lang badebro Udsigt over Ebeltoft Vig fra stranden i Ebeltoft Nyd synet af de gamle, charmerende bygninger i centrum af Ebeltoft
 

Strande ved Ebeltoft

Et par kilometer nord for Ebeltoft ligger den 2 km lange sandstrand ved Egsmark. Stranden er med sit lave vand utrolig børnevenlig. Stranden har Blåt Flag og egner sig foruden badning også godt til windsurfing. Mod øst ligger Boeslum Strand - Djurslands bedste badestrand med fint sand, sandbund, bølger og gode surfmuligheder. I er tæt på mange aktivitetsmuligheder, når I lejer feriehus i Ebeltoft. Strand, hav og natur er lige uden for døren.

Ebeltofts natur

I umiddelbar nærhed af Ebeltoft finder I flere grønne områder, bl.a. de flotte, kuperede skovområder Handrup Bakker, Skramsø Plantage og Fruerlund Plantage. Søen Stubbe Sø ligger ved plantagerne og er et dejligt sted at gå tur, når I er på ferie i sommerhus her. Ca. 12 km fra Ebeltoft ligger Mols Bjerge, som er et storslået fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Mellem Øer og Elsegårde, sydøst for Ebeltoft, ligger et stort hedeområde. Her findes mange sjældne og fredede dyre- og plantearter. Terrænet er kuperet, hvad der ofte giver en god udsigt over landskabet og havet. Der er mange gode naturstier i området ved Ebeltoft. 

Ebeltoft - aktiviteter i området

De tre havne i Ebeltoft giver gode betingelser for lystfiskere, og der er fine fiskemuligheder langs kysten samt i områdets Put&Take fiskesøer. Fra havnen i Ebeltoft arrangeres der desuden havfisketure med kutter. Så der er rig mulighed for at tage ud at fiske, når I lejer et sommerhus i Ebeltoft. Fra Ebeltoft Golfklubs smukke, kuperede bane er der udsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge. Oplev evt. naturen fra cyklen langs cykelstierne hele vejen langs Ebeltoft Vig. I Ebeltoft Svømmehal finder I bl.a. dampbad, massage, solarium osv. hvis badevejret skulle svigte, når I holder ferie i sommerhus. 

Seværdigheder ved Ebeltoft

På det gamle rådhus er der i dag et spændende lokalhistorisk museum. På Glasmuseet kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere. Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Oplev det fantastiske skue ud over savannerne med de mange forskellige dyr. Den gamle idylliske landsby Elsegårde med eget gadekær ligger 6 km fra Ebeltoft. Fra Elsegårde Strand er der udsigt til øen Hjelm. Området omkring Ebeltoft er rigt på slotte og herregårde. Bl.a. ligger det Møllerup Gods og Kalø Slot lige i nærheden. Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig.

Find inspiration til ferie i sommerhus - læs om, hvilke rabatter, I kan få, når I lejer sommerhus, og hvilke type feriehus, I kan leje i Ebeltoft, fx luksus sommerhus og ferielejlighed.

Oplevelser og seværdigheder - find seværdigheder, attraktioner og aktiviteter i nærheden af Ebeltoft, så ferien i sommerhus bliver fuld af dejlige oplevelser.

Udflugter fra Ebeltoft

I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får I ægte naturoplevelser. F.eks. kan I fra den 250 m lange gangbro observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark (24 km). Djurs Sommerland er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes (28 km). I Kattegatcentret venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude (31 km). Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (40 km). Besøg Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gader med spændende butikker, de hyggelige gågader, den livlige atmosfære ved caféerne ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (50 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Ebeltoft

Søg sommerhus
 
  •  

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   2 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3163,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   5 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2989,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   5 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3010,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   2 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3192,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4565,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3560,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4033,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2769,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 3   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3991,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8064,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3450,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3127,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4107,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   3000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2195,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2790,-
    
  •  

   Ebeltoft Ferielejlighed, Ebeltoft

   13 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   20 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2788,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 2   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3859,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3990,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3068,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2428,-
    
  •  

   Ebeltoft Ferielejlighed i by, Ebeltoft

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 0
   Husdyr tilladt: no   •   10 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2379,-
    
  •  

   Ebeltoft Ferielejlighed, Ebeltoft

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   8 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3383,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   5 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5995,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2349,-