Sommerhusudlejning i Ebeltoft - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Ebeltoft, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Ebeltoft er et hyggeligt ferieområde med en historisk bymidte, mange seværdigheder, badestrand og mange dejlige sommerhuse. Når I holder ferie i et sommerhus i Ebeltoft er I tæt på by, strand og natur, blandt andet nationalparken Mols Bjerge, og derfor er sommerhusudlejning eftertragtet i Ebeltoft.  

 

Gæstevurderinger fra Ebeltoft

 
 

86 gæster har givet Ebeltoft en gennemsnitlig vurdering på 4,47 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Niels Møller, Aalborg SØ besøgte området fra
 
20-11-2020 til 27-11-2020

Mols bjerge og vandreture der er et fantastisk. Naturruten kan anbefales eller i det hele taget kløverstierne.


Teddy, Sønderborg besøgte området fra
 
07-11-2020 til 14-11-2020

Butikken Walter nede ved havnen, den skal man se/besøge, det er et must, når man er i nærheden.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Restaurant Stockfleth og restaurant Mellem Jyder er begge et besøg værd.


Aurélie, København V besøgte området fra
 
10-10-2020 til 16-10-2020

Ebeltoft er en smukke by. Vi kendte ikke området i forvejen. Vi har så været på Fregatten Jylland, som både de unge og de gamle var glade for at opleve. En dag i Djurs sommerland, kunne vi næsten ikke gå udenom. En Tivoli med massen af plads! Den røde og den blå sti i Mols bjerge national park var en skøn oplevelse, hvor man møder de vilde islandske heste. En tur i Ree park Safari til sidst var også en god dag, hvor man kan komme helt tæt på nogle af dyrene.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
03-10-2020 til 10-10-2020

Vi kan anbefale restaurant Karens køkken, der bestilte vi take away fra flere gange. Vi kan også varmt anbefale Molsbjerge, det er en fantastik naturpark.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Vi var i Skandinaviens Dyrpark, hvilket er en fantastisk oplevelse for stor og små. Ebeltoft har mange resturanter/cafeer at byde på og vi har besøgt flere rigtig gode på havnen og i midtbyen. Shoppeturene har været super hyggelig og servicen (ligemeget hvor man går ind) er absolut i topklasse. Ebeltoft har virkelig meget at byde


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Vi var inde at se farvergården i Ebeltoft. her var der gratis adgang til at se hvordan det gamle farveri så ud, samt at læse lidt om Mols's historie fra gamle dage, det er bestemt et besøg værd, man skal dog ikke besøge det hvis man har folk i kørerstol eller rollator med, da der er mange høje trin. Tager man i sommerhus i Ebeltoft eller i Dråby, og gerne vil fiske. Kan man købe sandorm hos westwind som ligger efter glasmuseet mod færgelejet, eller hos Let Køb i Femmøller.


Jette, Hjørring besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Ree Park var en rigtig dejlig oplevelse. Kan kun anbefales.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

en tur til skandinavisk dyrepark er virkelig et besøg værd, masser af stjerner til den dyrepark...., så hvis man kan lide at se isbjørne, brune bjørne, ulve der har masser af plads, så tag endelig derud... en gåtur ved Jernhatten, mols bjerge, er også en køretur derud til værd, men ikke for gangbesværet, der er mange trapper op/ned til vandet og smalle stier gennem skoven, så man skal være godt gående og måske ikke lide for meget af højdeskræk.


Anette, Struer besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Gårdbutikken ca 2 km fra huset er SUPER. Så behøver man næsten ikke handle ind andre steder.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Fregatten Jylland, Ree Park, Djurs Sommerland, Ebeltoft by og strand er et besøg værd. Gå og køre ture i området kan anbefales.


Kirsten, Frederiksberg besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Ebeltoft er en charmerende og spændende by at besøge. Hvad angår natur kan et besøg i Mols Bjerge - og herunder især området omkring Trehøje - klart anbefales. Et spændende og meget "anderledes" område end hvad man ellers støder på i Danmark.


Louise, Varde besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Boeslum strand var et besøg værd, her var flot sandstrand og lækkert badevand. Maltfabrikken i Ebeltoft og Fregatten var en oplevelse.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Restauranten på Maltfabrikken er virkelig et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Naturen, Mols bjerge.


Minna, Vejle besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Et besøg i Mouse & Pen er altid inspirerende. De hyggelige spisesteder i gågaden indbyder til at sætte sig og nyde maden. Cafe Sicilia har byens bedste tiramisu, italienske is og flødeboller - helt sikkert et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Tag et SUP kursus (stand Up padle)


Birthe, Svendborg besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Vi spiste hos Sommerdrøm.skøn mad,fantastisk personale Vi nød også en skøn frokost hos Kjøbstaden,og deres dejlig personale ☀️😊🍽🍺😇


Poul, Helsingør besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Huset er godt nok, omend småt, men området er for ringe.


Henrik, Allerød besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Agro Bavnehøj og Kalø Slotsruin er smukke og interessante steder at besøge. Ree safaripark er også spændende.


Laila, Frederikshavn besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Vi tog en tur på Jernhattten. Et rigtig flot udkigspunkt, og en god gåtur. Derefter på Ebeltoft gårdbryggeri, som er et hyggeligt sted. Prøv rabarberbrusen - den er virkelig god. Giv jer også tid til at besøge Maltfabrikken inde i Ebeltoft. Vi spiste på Karens Køkken, hvilket vi synes var en fin oplevelse og til en fornuftig pris.


 
youtube
 
youtube
 

Generelt om Ebeltoft

Ebeltoft er en af Danmarks ældste og kønneste byer - beliggende midt i et enestående naturområde. Lej et sommerhus her og oplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistby Ebeltoft med de snævre, charmerende brostensgader og de klassiske, skæve huse. I Ebeltoft findes desuden et hyggeligt havnemiljø, mange spændende forretninger og kunstnerværksteder, gode spisesteder og flere seværdigheder. Udover byens mange attraktioner, byder området også på dejlige, børnevenlige sandstrande i Ebeltoft Vig, det fredede naturlandskab Mols Bjerge samt Djurslands mange udflugtsmål. Feriehushusudlejning i Ebeltoft byder på mange sommerhuse, hvor I må medbringe hund.

 
Fregatten Jylland ved siden af badestranden i Ebeltoft Ved stranden i Ebeltoft kan I benytte en lang badebro Udsigt over Ebeltoft Vig fra stranden i Ebeltoft Nyd synet af de gamle, charmerende bygninger i centrum af Ebeltoft
 

Strande ved Ebeltoft

Et par kilometer nord for Ebeltoft ligger den 2 km lange sandstrand ved Egsmark. Stranden er med sit lave vand utrolig børnevenlig. Stranden har Blåt Flag og egner sig foruden badning også godt til windsurfing. Mod øst ligger Boeslum Strand - Djurslands bedste badestrand med fint sand, sandbund, bølger og gode surfmuligheder. I er tæt på mange aktivitetsmuligheder, når I lejer feriehus i Ebeltoft. Strand, hav og natur er lige uden for døren.

Ebeltofts natur

I umiddelbar nærhed af Ebeltoft finder I flere grønne områder, bl.a. de flotte, kuperede skovområder Handrup Bakker, Skramsø Plantage og Fruerlund Plantage. Søen Stubbe Sø ligger ved plantagerne og er et dejligt sted at gå tur, når I er på ferie i sommerhus her. Ca. 12 km fra Ebeltoft ligger Mols Bjerge, som er et storslået fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Mellem Øer og Elsegårde, sydøst for Ebeltoft, ligger et stort hedeområde. Her findes mange sjældne og fredede dyre- og plantearter. Terrænet er kuperet, hvad der ofte giver en god udsigt over landskabet og havet. Der er mange gode naturstier i området ved Ebeltoft. 

Ebeltoft - aktiviteter i området

De tre havne i Ebeltoft giver gode betingelser for lystfiskere, og der er fine fiskemuligheder langs kysten samt i områdets Put&Take fiskesøer. Fra havnen i Ebeltoft arrangeres der desuden havfisketure med kutter. Så der er rig mulighed for at tage ud at fiske, når I lejer et sommerhus i Ebeltoft. Fra Ebeltoft Golfklubs smukke, kuperede bane er der udsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge. Oplev evt. naturen fra cyklen langs cykelstierne hele vejen langs Ebeltoft Vig. I Ebeltoft Svømmehal finder I bl.a. dampbad, massage, solarium osv. hvis badevejret skulle svigte, når I holder ferie i sommerhus. 

Seværdigheder ved Ebeltoft

På det gamle rådhus er der i dag et spændende lokalhistorisk museum. På Glasmuseet kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere. Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Oplev det fantastiske skue ud over savannerne med de mange forskellige dyr. Den gamle idylliske landsby Elsegårde med eget gadekær ligger 6 km fra Ebeltoft. Fra Elsegårde Strand er der udsigt til øen Hjelm. Området omkring Ebeltoft er rigt på slotte og herregårde. Bl.a. ligger det Møllerup Gods og Kalø Slot lige i nærheden. Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig.

Find inspiration til ferie i sommerhus - læs om, hvilke rabatter, I kan få, når I lejer sommerhus, og hvilke type feriehus, I kan leje i Ebeltoft, fx luksus sommerhus og ferielejlighed.

Oplevelser og seværdigheder - find seværdigheder, attraktioner og aktiviteter i nærheden af Ebeltoft, så ferien i sommerhus bliver fuld af dejlige oplevelser.

Udflugter fra Ebeltoft

I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får I ægte naturoplevelser. F.eks. kan I fra den 250 m lange gangbro observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark (24 km). Djurs Sommerland er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes (28 km). I Kattegatcentret venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude (31 km). Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (40 km). Besøg Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gader med spændende butikker, de hyggelige gågader, den livlige atmosfære ved caféerne ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (50 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Ebeltoft

Søg sommerhus
 
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2947,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   5 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3195,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   480 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3515,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3648,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3315,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 9619,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   3000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2355,-
    
  •  

   Ebeltoft Ferielejlighed i by, Ebeltoft

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 0
   Husdyr tilladt: no   •   10 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3309,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3761,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   2 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3352,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   5 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4180,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2968,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   2 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3382,-
    
  •  

   Ebeltoft Ferielejlighed, Ebeltoft

   13 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   20 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2965,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5311,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4325,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2595,-
    
  •  

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   5 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7167,-
    
  •  

   Ebeltoft Ferielejlighed, Ebeltoft

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   8 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3579,-