Sommerhusudlejning i Ebeltoft - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Ebeltoft, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Ebeltoft er et hyggeligt ferieområde med en historisk bymidte, mange seværdigheder, badestrand og mange dejlige sommerhuse. Når I holder ferie i et sommerhus i Ebeltoft er I tæt på by, strand og natur, blandt andet nationalparken Mols Bjerge, og derfor er sommerhusudlejning eftertragtet i Ebeltoft.  

 

Gæstevurderinger fra Ebeltoft

 
 

59 gæster har givet Ebeltoft en gennemsnitlig vurdering på 4,59 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Britt, Virum besøgte området fra
 
10-06-2020 til 14-06-2020

Glasmuseet. Fregatten.


Bent Erik, Ringkøbing besøgte området fra
 
16-05-2020 til 23-05-2020

Der var rige muligheder for at finde en fin cykelsti hvor man kunne nyde det fantastiske område. Særligt skal nævnes turen fra Øer til Jernhatten hvor man kører langs kysten på en meget flot sti en stor del af vejen.


Svend ERIK, Skårup Fyn besøgte området fra
 
12-09-2019 til 15-09-2019

Ree park


Bettina Monberg, Brande besøgte området fra
 
31-08-2019 til 07-09-2019

Beliggenheden var i top, nært ved byen. Restauranterne i byen var middel. Fiske butikken og restauranten ved siden af, var så godt. Hyggelig by og naturen i top.


Flemming, Høng besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Fregatten Jylland og rees safaripark er fine steder


Alexandra, Værløse besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Ebeltoft glasmuseum er et besøg værd og Skandinavisk dyrepark var fantastisk og med en super fed legeplads.


Allan Karsten Nørgaard, Sunds besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Deltag i en af de guidede ture på Fregatten. Det er spændende og lærerigt for alle aldre.


Inger, Skive besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Vi vil gerne fremhæve en af mange Naturoplevelser: jernhatten! Det Er et magisk sted 😊


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Gågaden i Ebeltoft har sin helt egen charme. Af gode steder kan nævnes: ishuset, hvor de laver deres egne vafler. Den italienske restaurent ved siden af Hos Molboerne er fantastisk. Hos Walter er helt sikkert et besøg værd. Og er man til garn, er et besøg hos Anita Garn et must. Ebeltoft Gårdbryggeri skal man simpelthen besøge. Og alle de herlige butikker og spisesteder ved havnen er helt sikkert et besøg værd. Der er et sted ved siden af fiskehuset på havnen, hvor de serverer stegt flæsk med persillesovs ad libitum hver onsdag - husk at bestille bord. Gåture i Mols Bakker og en tur ud til Kalø slotsruin er også turen værd. Der er veteranbiltræf ved Kalø slotsruin en gang om ugen i sommerperioden. Fregatten er et herligt sted for hele familien. Kattegatcentret i Grenå og Ree Park er helt sikkert også turen værd.


Niels, Næstved besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Kan anbefale Boeslum stand 5 km væk mod Kattegat.


Hans, Hadsten besøgte området fra
 
01-06-2019 til 08-06-2019

Når i kommer på ferie her, må i ikke snyde jer selv for at spise på restaurant hotel Ebeltoft Strand. Der er hyggelig, rigtig god mad, og en sød og herlig betjening. Så det kan vi varmt anbefale Mvh Lis og Hans Olesen


Lawrence, Jægerspris besøgte området fra
 
18-05-2019 til 01-06-2019

The historic town hall is a must see. For us, the beautiful Ebeltoft Church is not to be missed, especially for Sunday services. Wonderful frescoes in the ceiling, and an altar & podium of holy beauty. That elegant looking man in the black tux is not only a fine church-singer, but also performs all the other duties for the pastor & congregation, when others are on vacation. We always eat lunch 3 times a week, at either Stockfleth or Mellem Jyder. Both offer excellent service & atmosphere, together with stjerneskud platters that are among the best that we've enjoyed, for the past 40 years on our island of Sjælland. Excellent fitness center, including swimming in the adjacent sports hall. Possibly Denmark's best ice cream, is in the town center at Paradise Is. Try to park across from it, if you want to avoid walking too much on ancient cobble stones. We enjoyed the annual Harbor Festival, with plenty to see, to eat & drink. The annual Shellfish & Music event at the harbor is said to be well worth the money, at 495 kr each. We've missed it every time. The Mols Bjerg app is very useful for planning sightseeing trips in the area. One should select from among 8 or 10 tours that are within easy reach of Øer Strand. Of course, Fregatten Jylland is a must see! M


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Gåturen ved jernhatten var utrolig smuk. Skønt område at løbe eller gå ture i. Selve øer ferieby er så hyggelig.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

Fregatten Jylland. Pris onsdag kl. 17-20 kr. 50 i stedet for 125. Der er rundvisning, men tider kan endnu ikke ses på hjemmesiden. Glasmuseum, Fregatten Jylland og Ree Park giver rabat hos hinanden.


Lis, Sydals besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

Vil man gerne har ro og være tæt på vand og strand, så er Ebeltoft et godt sted at være. Der er gode unikke butikker som f.eks. guldsmed med unikke smykker og blomsterbutikken med hav af blomster og krukker. Lige meget hvor vi kom i Ebeltoft var der en god stemning og vi blev mødt med venlighed og hjælpsomhed. Det er en god ide at tag behagelig trave sko med da byen indbyder til gå turer.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Vi gik, af de små hyggelige sommerhusveje, ned til Øer, “den maritime havn” - og så på Slusen (her er også iskiosk) og den skønneste lækreste børnevenlige badestrand tæt på!


Tina, Gram besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Djurs Sommerland og Ree Park er et besøg værd. Alle pengene værd. Ved blå flag er der krabbe fiskning, kæmpe hit for ungerne.


Thorkild, Bording besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Ebeltoft er en lille dejlig by, vi nød og komme rundt og se Djursland


Hans, Hadsten besøgte området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

Dejlig spise er Hyttefadet, hvor du onsdag aften kan få Stegt Flæsk, kartofler, persillesovs og rødbeder, alt sammen ad libitum


Pia, Odense NV besøgte området fra
 
18-05-2018 til 21-05-2018

Dejlig REE PARK SAFARI og SKANDINAVISK DYREPARK. SAMT EN GOD OPLEVELSE MED RUND VISNING PÅ FREGATTEN JYLLAND.VI KA ANDBEFALDE MIDDAG HOS MOLBOERNE ÆBLETOFT.


Preben, Asaa besøgte området fra
 
09-05-2018 til 13-05-2018

dyreparken Re park er i stort hit i alle aldre.


 
youtube
 
youtube
 

Generelt om Ebeltoft

Ebeltoft er en af Danmarks ældste og kønneste byer - beliggende midt i et enestående naturområde. Lej et sommerhus her og oplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistby Ebeltoft med de snævre, charmerende brostensgader og de klassiske, skæve huse. I Ebeltoft findes desuden et hyggeligt havnemiljø, mange spændende forretninger og kunstnerværksteder, gode spisesteder og flere seværdigheder. Udover byens mange attraktioner, byder området også på dejlige, børnevenlige sandstrande i Ebeltoft Vig, det fredede naturlandskab Mols Bjerge samt Djurslands mange udflugtsmål. Feriehushusudlejning i Ebeltoft byder på mange sommerhuse, hvor I må medbringe hund.

 
Fregatten Jylland ved siden af badestranden i Ebeltoft Ved stranden i Ebeltoft kan I benytte en lang badebro Udsigt over Ebeltoft Vig fra stranden i Ebeltoft Nyd synet af de gamle, charmerende bygninger i centrum af Ebeltoft
 

Strande ved Ebeltoft

Et par kilometer nord for Ebeltoft ligger den 2 km lange sandstrand ved Egsmark. Stranden er med sit lave vand utrolig børnevenlig. Stranden har Blåt Flag og egner sig foruden badning også godt til windsurfing. Mod øst ligger Boeslum Strand - Djurslands bedste badestrand med fint sand, sandbund, bølger og gode surfmuligheder. I er tæt på mange aktivitetsmuligheder, når I lejer feriehus i Ebeltoft. Strand, hav og natur er lige uden for døren.

Ebeltofts natur

I umiddelbar nærhed af Ebeltoft finder I flere grønne områder, bl.a. de flotte, kuperede skovområder Handrup Bakker, Skramsø Plantage og Fruerlund Plantage. Søen Stubbe Sø ligger ved plantagerne og er et dejligt sted at gå tur, når I er på ferie i sommerhus her. Ca. 12 km fra Ebeltoft ligger Mols Bjerge, som er et storslået fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Mellem Øer og Elsegårde, sydøst for Ebeltoft, ligger et stort hedeområde. Her findes mange sjældne og fredede dyre- og plantearter. Terrænet er kuperet, hvad der ofte giver en god udsigt over landskabet og havet. Der er mange gode naturstier i området ved Ebeltoft. 

Ebeltoft - aktiviteter i området

De tre havne i Ebeltoft giver gode betingelser for lystfiskere, og der er fine fiskemuligheder langs kysten samt i områdets Put&Take fiskesøer. Fra havnen i Ebeltoft arrangeres der desuden havfisketure med kutter. Så der er rig mulighed for at tage ud at fiske, når I lejer et sommerhus i Ebeltoft. Fra Ebeltoft Golfklubs smukke, kuperede bane er der udsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge. Oplev evt. naturen fra cyklen langs cykelstierne hele vejen langs Ebeltoft Vig. I Ebeltoft Svømmehal finder I bl.a. dampbad, massage, solarium osv. hvis badevejret skulle svigte, når I holder ferie i sommerhus. 

Seværdigheder ved Ebeltoft

På det gamle rådhus er der i dag et spændende lokalhistorisk museum. På Glasmuseet kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere. Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Oplev det fantastiske skue ud over savannerne med de mange forskellige dyr. Den gamle idylliske landsby Elsegårde med eget gadekær ligger 6 km fra Ebeltoft. Fra Elsegårde Strand er der udsigt til øen Hjelm. Området omkring Ebeltoft er rigt på slotte og herregårde. Bl.a. ligger det Møllerup Gods og Kalø Slot lige i nærheden. Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig.

Find inspiration til ferie i sommerhus - læs om, hvilke rabatter, I kan få, når I lejer sommerhus, og hvilke type feriehus, I kan leje i Ebeltoft, fx luksus sommerhus og ferielejlighed.

Oplevelser og seværdigheder - find seværdigheder, attraktioner og aktiviteter i nærheden af Ebeltoft, så ferien i sommerhus bliver fuld af dejlige oplevelser.

Udflugter fra Ebeltoft

I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får I ægte naturoplevelser. F.eks. kan I fra den 250 m lange gangbro observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark (24 km). Djurs Sommerland er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes (28 km). I Kattegatcentret venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude (31 km). Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (40 km). Besøg Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gader med spændende butikker, de hyggelige gågader, den livlige atmosfære ved caféerne ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (50 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

25 Sommerhuse i Ebeltoft

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3649

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3515

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3650

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3631

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-2554

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-2531

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3583

   2000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3594

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3651

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3595

   2 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3527

   5 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3635

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3654

   5 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3617

   2 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Ferielejlighed, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3614

   20 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3625

   500 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3626

   700 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus i ferieby, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3653

   5 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2428,-

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3644

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Ferielejlighed i by, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3656

   10 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 0

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3660

   2000 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3657

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Ebeltoft Sommerhus, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-1539

   3000 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2556,-

    

   Ebeltoft Ferielejlighed, Ebeltoft

   Reg.nr.: 52-3636

   8 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1