Sommerhusudlejning i Ebeltoft - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Ebeltoft, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Ebeltoft er et hyggeligt ferieområde med en historisk bymidte, mange seværdigheder, badestrand og mange dejlige sommerhuse. Når I holder ferie i et sommerhus i Ebeltoft er I tæt på by, strand og natur, blandt andet nationalparken Mols Bjerge, og derfor er sommerhusudlejning eftertragtet i Ebeltoft.  

 

Gæstevurderinger fra Ebeltoft

 
 

208 gæster har givet Ebeltoft en gennemsnitlig vurdering på 4,45 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Gåturen ved jernhatten var utrolig smuk. Skønt område at løbe eller gå ture i. Selve øer ferieby er så hyggelig.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

Fregatten Jylland. Pris onsdag kl. 17-20 kr. 50 i stedet for 125. Der er rundvisning, men tider kan endnu ikke ses på hjemmesiden. Glasmuseum, Fregatten Jylland og Ree Park giver rabat hos hinanden.


Lis, Sydals besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

Vil man gerne har ro og være tæt på vand og strand, så er Ebeltoft et godt sted at være. Der er gode unikke butikker som f.eks. guldsmed med unikke smykker og blomsterbutikken med hav af blomster og krukker. Lige meget hvor vi kom i Ebeltoft var der en god stemning og vi blev mødt med venlighed og hjælpsomhed. Det er en god ide at tag behagelig trave sko med da byen indbyder til gå turer.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Vi gik, af de små hyggelige sommerhusveje, ned til Øer, “den maritime havn” - og så på Slusen (her er også iskiosk) og den skønneste lækreste børnevenlige badestrand tæt på!


Tina, Gram besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Djurs Sommerland og Ree Park er et besøg værd. Alle pengene værd. Ved blå flag er der krabbe fiskning, kæmpe hit for ungerne.


Thorkild, Bording besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Ebeltoft er en lille dejlig by, vi nød og komme rundt og se Djursland


Hans, Hadsten besøgte området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

Dejlig spise er Hyttefadet, hvor du onsdag aften kan få Stegt Flæsk, kartofler, persillesovs og rødbeder, alt sammen ad libitum


Pia, Odense NV besøgte området fra
 
18-05-2018 til 21-05-2018

Dejlig REE PARK SAFARI og SKANDINAVISK DYREPARK. SAMT EN GOD OPLEVELSE MED RUND VISNING PÅ FREGATTEN JYLLAND.VI KA ANDBEFALDE MIDDAG HOS MOLBOERNE ÆBLETOFT.


Preben, Asaa besøgte området fra
 
09-05-2018 til 13-05-2018

dyreparken Re park er i stort hit i alle aldre.


Helle, Thisted besøgte området fra
 
26-04-2018 til 29-04-2018

Vi havde nogle dejlige gåture ned til havet som ligger et stenkast fra sommerhuset. Rundvisning og skattejagt på fregatten Jylland kan anbefales. Vi spiste en af aftenerne på Cafe bageriet - uformel og hyggeligt.


Ernst Rand, Hornsyld besøgte området fra
 
28-10-2017 til 04-11-2017

Cyk tur Til Slettehage fyr, Mols Bjerge, Mtb banen i Sdr skoven, Fornæsfyr fyr, rundt om Stubbe sø, 2 gange på Bagerits cafe👍


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-10-2017 til 21-10-2017

Vi var på gåtur i Mols Bjerge ved Trehøje. Virkelig smukt!


Allan, Solbjerg besøgte området fra
 
19-08-2017 til 26-08-2017

Vi besøgte flere af Ebeltofts unikke forretninger, bl.a. på havnen (Walters, røgeriet, Slagteren fra Grenå, m.m.), der alle var et besøg værd hvis man er til lokale specialiteter, desuden besøgte vi også Fregatten Jylland, Pust Glaskunst, og en tur op af Adelgade fik vi selvfølgelig også mulighed for, hvor den gamle by med Rådhuset og de mange bygninger var en oplevelse. Desværre nåede vi denne gang ikke at besøge Glasmuseet, men det må vi opleve en angang.


 
youtube
 
youtube
 

Generelt om Ebeltoft

Ebeltoft er en af Danmarks ældste og kønneste byer - beliggende midt i et enestående naturområde. Lej et sommerhus her og oplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistby Ebeltoft med de snævre, charmerende brostensgader og de klassiske, skæve huse. I Ebeltoft findes desuden et hyggeligt havnemiljø, mange spændende forretninger og kunstnerværksteder, gode spisesteder og flere seværdigheder. Udover byens mange attraktioner, byder området også på dejlige, børnevenlige sandstrande i Ebeltoft Vig, det fredede naturlandskab Mols Bjerge samt Djurslands mange udflugtsmål. Feriehushusudlejning i Ebeltoft byder på mange sommerhuse, hvor I må medbringe hund.

Mere arrow

 
Fregatten Jylland ved siden af badestranden i Ebeltoft Ved stranden i Ebeltoft kan I benytte en lang badebro Udsigt over Ebeltoft Vig fra stranden i Ebeltoft Nyd synet af de gamle, charmerende bygninger i centrum af Ebeltoft
 

Strande ved Ebeltoft

Et par kilometer nord for Ebeltoft ligger den 2 km lange sandstrand ved Egsmark. Stranden er med sit lave vand utrolig børnevenlig. Stranden har Blåt Flag og egner sig foruden badning også godt til windsurfing. Mod øst ligger Boeslum Strand - Djurslands bedste badestrand med fint sand, sandbund, bølger og gode surfmuligheder. I er tæt på mange aktivitetsmuligheder, når I lejer feriehus i Ebeltoft. Strand, hav og natur er lige uden for døren.

Ebeltofts natur

I umiddelbar nærhed af Ebeltoft finder I flere grønne områder, bl.a. de flotte, kuperede skovområder Handrup Bakker, Skramsø Plantage og Fruerlund Plantage. Søen Stubbe Sø ligger ved plantagerne og er et dejligt sted at gå tur, når I er på ferie i sommerhus her. Ca. 12 km fra Ebeltoft ligger Mols Bjerge, som er et storslået fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Mellem Øer og Elsegårde, sydøst for Ebeltoft, ligger et stort hedeområde. Her findes mange sjældne og fredede dyre- og plantearter. Terrænet er kuperet, hvad der ofte giver en god udsigt over landskabet og havet. Der er mange gode naturstier i området ved Ebeltoft. 

Ebeltoft - aktiviteter i området

De tre havne i Ebeltoft giver gode betingelser for lystfiskere, og der er fine fiskemuligheder langs kysten samt i områdets Put&Take fiskesøer. Fra havnen i Ebeltoft arrangeres der desuden havfisketure med kutter. Så der er rig mulighed for at tage ud at fiske, når I lejer et sommerhus i Ebeltoft. Fra Ebeltoft Golfklubs smukke, kuperede bane er der udsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge. Oplev evt. naturen fra cyklen langs cykelstierne hele vejen langs Ebeltoft Vig. I Ebeltoft Svømmehal finder I bl.a. dampbad, massage, solarium osv. hvis badevejret skulle svigte, når I holder ferie i sommerhus. 

Seværdigheder ved Ebeltoft

På det gamle rådhus er der i dag et spændende lokalhistorisk museum. På Glasmuseet kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere. Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Oplev det fantastiske skue ud over savannerne med de mange forskellige dyr. Den gamle idylliske landsby Elsegårde med eget gadekær ligger 6 km fra Ebeltoft. Fra Elsegårde Strand er der udsigt til øen Hjelm. Området omkring Ebeltoft er rigt på slotte og herregårde. Bl.a. ligger det Møllerup Gods og Kalø Slot lige i nærheden. Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig.

Find inspiration til ferie i sommerhus - læs om, hvilke rabatter, I kan få, når I lejer sommerhus, og hvilke type feriehus, I kan leje i Ebeltoft, fx luksus sommerhus og ferielejlighed.

Oplevelser og seværdigheder - find seværdigheder, attraktioner og aktiviteter i nærheden af Ebeltoft, så ferien i sommerhus bliver fuld af dejlige oplevelser.

Udflugter fra Ebeltoft

I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får I ægte naturoplevelser. F.eks. kan I fra den 250 m lange gangbro observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark (24 km). Djurs Sommerland er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes (28 km). I Kattegatcentret venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude (31 km). Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (40 km). Besøg Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gader med spændende butikker, de hyggelige gågader, den livlige atmosfære ved caféerne ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (50 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

32 Sommerhuse i Ebeltoft

Søg sommerhus
  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-2531

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3526

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3608

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3622

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3616

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   10 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3610

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-2533

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Nej

   100 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3631

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   100 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3643

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1000 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3615

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   10 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3617

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   2 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3582

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3515

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 3

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-2554

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3619

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3644

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3527

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   5 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3640

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   700 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3618

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   150 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3595

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   2 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3580

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1200 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3647

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   2 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3614

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   20 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3625

   Sovepladser: 10

   Soverum: 5

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3630

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3648

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1500 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-2555

   Sovepladser: 12

   Soverum: 5

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Nej

   300 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3583

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   2000 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3626

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   700 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3633

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3609

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   500 m til vandet

  • Ebeltoft  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 52-3624

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   8 m til vandet