Destination

Egsmark Strand

Egsmark Strand

Sommerhusudlejning i Egsmark Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Egsmark Strand, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Sommerhusene i Egsmark Strand ligger i bakkerne bag den børnevenlige badestrand ved Ebeltoft Vig. Fra de fleste sommerhuse kan I nyde en skøn udsigt over havet og områdets grønne natur. Det hyggelige ferieområde Egsmark Strand ligger tæt på Ebeltoft og mange af Djurslands seværdigheder.

 

Generel

Sommerhusområdet Egsmark Strand er højt beliggende i fredelige og naturskønne omgivelser, kun 4 km fra Ebeltoft. I Egsmark er der mulighed for indkøb af dagligvarer. Området byder bl.a. på en dejlig, børnevenlig sandstrand i Ebeltoft Vig samt det fredede naturlandskab Mols Bjerge. Den korte afstand til den 700 år gamle købstad Ebeltoft giver gode indkøbsmuligheder og et hav af interessante seværdigheder og aktivitetsmuligheder.

Strande

Den 2 km lange sandstrand ved Egsmark er med sit lave vand utrolig børnevenlig. Stranden har Blåt Flag og egner sig foruden badning også godt til windsurfing.

Natur

Egsmark er omgivet af havet og flere grønne områder, bl.a. de flotte, kuperede skovområder Handrup Bakker, Skramsø Plantage og Fruerlund Plantage. Søen Stubbe Sø ligger ved plantagerne. Ca. 10 km fra Egsmark ligger Mols Bjerge, som er et storslået fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m).

Aktiviteter

Der er gode fiskemuligheder langs kysten mod Helgenæs. Der findes desuden flere Put&Take fiskesøer i området. Ebeltoft Golfklubs bane ligger kun få km fra Egsmark Strand. Fra den kuperede bane er der udsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge. Oplev evt. naturen fra cyklen langs cykelstierne hele vejen langs Ebeltoft Vig.

Attraktioner

Oplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistby Ebeltoft. Med sine snævre brostensbelagte gader og skæve huse får den jer til at føle, at I er hensat til en anden tid. Her findes spændende forretninger, gode spisesteder og flere seværdigheder. På det gamle rådhus er der i dag et spændende lokalhistorisk museum. På Glasmuseet kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere. I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². Området omkring Egsmark er rigt på slotte og herregårde. Bl.a. ligger det Møllerup Gods og Kalø Slot lige i nærheden. Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig og ligeledes et besøg værd.

Udflugtsmål

I Skandinavisk Dyrepark får I ægte naturoplevelser. F.eks. kan I fra den 250 m lange gangbro observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark. (17 km) Djurs Sommerland er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes. (25 km) I Kattegatcentret venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude. (28 km) Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum. (36 km) Besøg Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gader med spændende butikker, de hyggelige gågader, den livlige atmosfære ved caféerne ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (47 km)
Sommerhuse i Egsmark Strand