Destination

Gjerrild

Gjerrild

Sommerhusudlejning i Gjerrild - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Gjerrild, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Når I holder ferie i et sommerhus i Gjerrild på Djurslands nordkyst, er I omgivet af dejlig badestrand og naturskønne områder med skove og imponerende klinter. Gjerrild byder på skønne sommerhuse i fredelige omgivelser, og en kort køretur bringer jer til mange af Djurslands interessante seværdigheder.

Generel

I den hyggelige landsby Gjerrild finder I bl.a. huse fra 1600-tallet samt Sostrup Slot. I det naturskønne område mellem landsbyen og Gjerrild Nordstrand ligger Gjerrilds sommerhusområde. 10 km fra Gjerrild ligger Bønnerup. Her hersker en hyggelig atmosfære blandt de gamle fiskerhuse og i byens smukt beliggende og aktive fiskeri- og lystbådehavn. Havnen er et dejligt opholdssted med borde, bænke og grillpladser. Friskfanget fisk kan købes her hver dag. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Gjerrild. Større indkøb kan foretages i Grenå, 12 km fra Gjerrild.

Strande

Den gode, rene og børnevenlige badestrand med groft sand ved Gjerrild Nordstrand har Blåt Flag. Her er det populært at bade, solbade, bygge sandslotte, spille bold og dyrke vandsport.

Natur

Gjerrild er meget naturskønt beliggende, omgivet af hav, naturreservater, sivområder og skov. Desuden er der en pragtfuld natur ved den 35 m høje og 1700 m lange kalkklint Gjerrild Klint, syd for Gjerrild Nordstrand. Øst for Gjerrild og Bønnerup, helt ud til Kattegat, ligger den smukke, økologiske skov, Emmedsbo Skov, som har et rigt dyreliv, flere søer og mange stier og veje.

Aktiviteter

4 golfbaner er beliggende lige i nærheden af Gjerrild For lystfiskere er der gode fiskemuligheder langs kysten, bl.a. ved Gjerrild Klint, fra molerne ved Bønnerup, i områdets åer, i Emmedsbo Skovs søer samt i Put&Take fiskesøer. Stranden og de dejlige skove indbyder til vandreture. Paragliding fra Gjerrild Klint er desuden en populær aktivitet her.

Attraktioner

Det smukke, røde Sostrup Slot ved Gjerrild huser bl.a. et fungerende nonnekloster.

Udflugtsmål

Oplev aktiviteten og stemningen i de to hyggelige turistbyer Ebeltoft og Grenå. Med deres snævre brostensbelagte gader og skæve huse får de jer til at føle, at I er hensat til en anden tid. Djurs Sommerland er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes. I Kattegatcentret i Grenå venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude. (12 km) Gl. Estrup slot og museum ved Auning er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum. (35 km) I Randers Regnskov kan I opleve junglestier, klipper, krokodiller og vandfald. Randers Regnskov lever op til sit navn. (57 km)
Sommerhuse i Gjerrild