Destination

Grenå Strand

Grenå Strand

Sommerhusudlejning i Grenå Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Grenå Strand, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Sommerhusene i Grenå Strand er omgivet af dejlig badestrand og et smukt naturområde med lyng og skov. Når I holder ferie i et sommerhus i Grenå Strand, kan I nyde naturen og besøge Grenå og byens attraktioner. Sommerhusudlejning er populært i Grenå Strand, da området byder på oplevelser for alle i familien.

 

Generel

Ved sommerhusområdet Grenå Strand er der god strand, dejlig natur, rolige omgivelser samt gåafstand til den hyggelige købstad Grenå. Grenå Strand ligger helt ud til den dejlige, børnevenlige Kattegatstrand, 4 km fra Grenå, som byder på mange seværdigheder og aktivitetsmuligheder. Der er rige muligheder for sightseeing og shopping i den mere end 500 år gamle købstad. Oplev også den charmerende atmosfære i byens moderne lystbådehavn, hvor I kan følge trafikken imens I spiser på en af havnens spisesteder. Sommerhusudlejning i Grenå er dejligt og I har mulighed for at få en masse skønne ferieminder sammen her.

Strande

Den 8 km lange sandstrand ved Grenå Strand har sandbund og lavt vand, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Stranden har Blåt Flag, og er et dejligt sted for afslapning eller aktiviteter for hele familien, når I er på ferie i sommerhus. Bl.a. er der gode forhold for windsurfing her.

Natur

Grenå Plantage er et dejligt naturområde med vekslende skov- og hedearealer samt en idyllisk skovsø. Plantagen har anlagte stier, som indbyder til vandreture. Her findes desuden et rigt dyreliv. Vest for Grenå finder I Kolind Sund. Dette frodige og smukke område er populært hos lystfiskere, men det er også muligt at sejle i kano her i den dejlige natur.

Aktiviteter

Tag et spil golf, når I holder en afslappende ferie i sommerhus. Vest for Grenå ligger en dejlig golfbane med udfordringer for både begyndere og øvede spillere. For lystfiskere byder området også på gode muligheder for både kyst- og havfiskeri. Bl.a. er Fornæs, nord for Grenå, og Kolind Sund, mod øst, populære fiskespots. Der arrangeres havfisketure med kutter fra Grenå Havn. Desuden ligger Djurslands største Put&Take-fiskesø tæt ved Grenå. I Grenå kan I også spille tennis, bowle, køre i gokart og svømme i svømmehal.

Attraktioner

Oplev de smukt bevarede bindingsværkshuse i den gamle købstad Grenå. Husene kan ses mange steder i byen, men især i Nederstræde kan I opleve et idyllisk bymiljø. Tag på hyggelige gåture mellem de smukke huse og de spændende butikker, når I lejer et sommerhus i Grenå. Udover bymiljøet kan Grenå bl.a. tilbyde disse seværdigheder: Djursland Museum er beliggende i en tidligere købmandsgård og her kan I bl.a. opleve en udstilling af fund fra områdets oldtid. I Kattegatcentret venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude. På Dansk Fiskerimuseum kan I bl.a. lære om forskellige fangstmetoder, fiskeriets historie samt bådmodeller- og motorer. Besøg også et af områdets bedste udsigtspunkter Baunhøj Mølle. Den ca. 150 år gamle mølle huser skiftende kunstudstillinger.

Udflugtsmål

Djurs Sommerland er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Her finder I mere end 60 forlystelser og stort vandland. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes (27 km). I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. (31 km) Fregatten Jylland i Ebeltoft er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². (31 km) Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig og ligeledes et besøg værd (35 km). Gl. Estrup slot og museum ved Auning er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårdsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (37 km).
Sommerhuse i Grenå Strand