Destination

St. Sjørup

St. Sjørup

Sommerhusudlejning i St. Sjørup - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i St. Sjørup, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Når I holder ferie i et sommerhus i St. Sjørup på Djursland, kan i nyde roen og de naturskønne omgivelser. Kattegatkysten og skoven, som omgiver sommerhusområdet i St. Sjørup, indbyder til en aktiv ferie for hele familien.

Generel

Sommerhusområdet St. Sjørup ligger på nordkysten af Djursland, ikke langt fra udløbet af Randers Fjord. Her er der ingen natteliv eller larm - kun natur, fred og ro. St. Sjørup er et ideelt feriested for de, der gerne vil slappe af, nyde naturen og måske fiske. Skal der ske lidt mere, står alle Randers' og Djurslands aktiviteter og attraktioner til jeres rådighed. I Ørsted, ca. 5 km fra St. Sjørup, er der indkøbsmuligheder.

Strande

Den fine badestrand ved Kattegat har Blåt Flag. Vandet bliver kun langsomt dybt, og det gør dermed stranden meget børnevenlig. En gangsti, der følger et lille vandløb, fører ned til stranden.

Natur

I sommerhusområdet er naturen meget varieret. Her finder I dejlige strandenge, enebær- og lyngbakker samt birketræer og fyrbeplantning. St. Sjørup er et roligt område, hvor man kan høre fuglene synge. Naturen omkring St. Sjørup er præget af bakker og dale, marker, vide udsigter, åer og hav. I Løvenholm Skov ligger søen Langsø, som strækker sig i sydøstlig retning over Vallum Sø, Skarresø, Øjesø, Langesø til Stubbesø og Draaby Sø.

Aktiviteter

For lystfiskere er der gode muligheder i området; fra kysten, fra båd på havet, i Randers Fjord og i områdets åer og søer. 

Attraktioner

Ved Udbyhøj, 9 km nord for St. Sjørup, findes et historisk skanseanlæg fra Englandskrigen i begyndelsen af 1800-tallet. Hos Naturcenter Randers Fjord ved Voer Færgested, ligeledes ca. 9 km fra St. Sjørup, får I en masse at vide om livet i og omkring Randers Fjord - og deltager selv i aktiviteterne.

Udflugtsmål

Randers Regnskov ligger ca. 25 km fra St. Sjørup. Her kan I opleve junglestier, klipper, krokodiller og vandfald. Randers Regnskov lever op til sit navn. I Skandinavisk Dyrepark kan I bl.a. opleve bjørnene i en 2,5 hektar stor bjørnepark fra en 250 m lang gangbro. Djurs Sommerland er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes. Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum, og ligger midt på Djursland. I Kattegatcentret i Grenå venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude.
Sommerhuse i St. Sjørup