Destination

Vrinners

Vrinners

Sommerhusudlejning i Vrinners - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Vrinners, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Det rolige sommerhusområde ved Vrinners på Mols er beliggende ud mod Kalø Vig.

 

Generel

Vrinners er en lille, hyggelig by på Mols, som er omgivet af Kalø Vig og det spektakulære naturlandskab Mols Bjerge. Byen er desuden beliggende nær smukke herregårde, slotte og ruiner. Vrinners er et dejligt feriemål for lystfiskere og naturelskere. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området. Gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder finder I i Rønde (7 km) og Ebeltoft (15 km). På grund af Vrinners placering er der aldrig langt til aktiviteter og seværdigheder for hele familien.

Strande

Vandet er overalt i Kalø Vig lavt, roligt og børnevenligt. Stranden ved Vrinners er en fredelig sand- og stenstrand. 5 km mod nord, lige øst for Kalø Slotsruin, ligger en dejlig badestrand med Blåt Flag. Syd for Vrinners, ved Knebel Vig, finder I den 3 km lange Thorup Strand. Stranden er med sit lave vand og fine sandbund et dejligt sted for børnefamilien. 8 km mod øst ligger både Femmøller- og Lyngsbæk Strand. Femmøller Strand er en god og børnevenlig sandstrand, som bagved er afskærmet af små forhøjninger med bevoksning. Lyngsbæk Strand er med sit lave vand og sin sandbund også utrolig børnevenlig. Stranden har desuden Blåt Flag og egner sig ud over badning også til windsurfing. Skødshoved Strand, 13 km mod syd, har Blåt Flag og er den mest besøgte strand på Mols.

Natur

Få km bag Vrinners ligger Mols Bjerge, som er et storslået fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Ved Kalø Slotsruin finder I skovene Hestehaven og Ringelmose Skov. Her kan I via anlagte stier opleve en afvekslende natur med et rigt dyre- og planteliv. Men ikke kun landjorden er interessant omkring Vrinners. I bunden af Kalø Vig, omkring Vrinners, har I også mulighed for at opleve sæler.

Aktiviteter

Der er gode fiskemuligheder ved Vrinners Hoved, hvor vandet er forholdsvist lavt. Området byder også på flere Put & Take fiskeparker. Der er ligeledes muligt at leje en båd og tage på fisketur på Århus Bugt eller på arrangerede fisketure med kutter fra Ebeltoft. På Djursland ligger der flere smukke golfbaner. Den nærmeste er banen ved Kalø Golf Club, hvorfra I har udsigt over Århus Bugt og Kalø Slotsruin. Det naturskønne område, der omgiver Vrinners, indbyder til vandre-, ride- og cykelture i naturen.

Attraktioner

Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig og gemmer på mange utrolige- og spændende historier (6 km). I flintesmedens arbejdende værksted i Skødshoved kan I opleve stenalderkunsten på tætteste hold (13 km). Den hyggelige, 700 år gamle by Ebeltoft bugner af historiske seværdigheder. Gå evt. en tur i den ældste del af byen på de gamle brostensbelagte gader mellem skæve huse og hyggelige små forretninger (15 km). På Glasmuseet kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere. I Ree Park – Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m².

Udflugtsmål

I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får I ægte naturoplevelser. F.eks. kan I fra den 250 m lange gangbro observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark (18 km). Djurs Sommerland ved Nimtofte er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes (25 km). Gl. Estrup slot og museum ved Auning er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (28 km). Besøg Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Aarhus Kunstmuseum Aros, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gader med spændende butikker, de hyggelige gågader, den livlige atmosfære ved caféerne ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (38 km).
Sommerhuse i Vrinners