Destination

Fuglslev

Fuglslev

Sommerhusudlejning i Fuglslev - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Fuglslev, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Sommerhusområdet Fuglslev ligger i meget skøn natur på det sydlige Djurslands. Her kan I holde ferie i et hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser og tage på udflugter til Djurslands byer eller nogle af de mange interessante seværdigheder i området.

 

Generel

Med mindre end 7 km til stranden og ca. 15 min. kørsel til Djurslands to største byer, ligger Fuglslev centralt og giver gode muligheder for at tage på udflugter til byer, seværdigheder, strande og naturområder. Fuglslev er omgivet af dejlig natur, og det fredelige område indbyder til en afslappende ferie.

Strande

Ved den dejlige Kattegatkyst ud for Fuglslev findes en god badestrand ved Rugård. Rugård Strand har groft sand, god sandbund og relativt dybt vand. Ved Boeslum, ca. 15 km mod syd, ligger en mere børnevenlig strand. Her er sandet fint og vandet er lavt. Boeslum Strand er en af Djurslands bedste badestrande. Her er der også gode surfmuligheder. Ligeledes er Grenå Strand, ca. 20 km nordøst for Fuglslev, en børnevenlig strand, hvor vandet er lavt og sandet fint. Også her er der gode forhold for windsurfere.

Natur

Få km syd for Fuglslev ligger Djurslands største sø, Stubbe Sø. Området er kuperet og domineret af nåleskov. Ved søen findes en dejlig løvskov og et utroligt rigt fugleliv. Der er gode vandrestier i området. Længere mod syd ligger den naturskønne Boeslum Plantage med strand og grønne arealer. Her finder I også 'Jernhatten', en 50 m høj bakke, som ligger lige bag stranden. Herfra er der fin udsigt til øen Hjelm. Mols Bjerge er et storslået, fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Halvøen Helgenæs ligger lige syd for Mols Bjerge. Området er et spændende, naturskønt og kuperet område med flere kulturhistoriske minder.

Aktiviteter

Der findes flere gode golfbaner i området. Både ved Ebeltoft og Grenå, men også ved Kalø Vig ligger en dejlig bane i skønne omgivelser. Området er særdeles velegnet for lystfiskere, som har gode muligheder for fangst i områdets søer, fra kysten samt på havet, enten fra egen båd eller fra kutter. Der arrangeres fisketure med kutter fra Ebeltoft. De mange gode vandre- og cykelstier i området giver mulighed for opleve den dejlige natur på nær hold.

Attraktioner

Oplev aktiviteten og atmosfæren i den 700 år gamle købstad Ebeltoft med de gamle, skæve bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Her finder I bl.a. flere seværdigheder, spændende butikker og gode spisesteder (13 km). Glasmuseet i Ebeltoft rummer en anerkendt samling af moderne internationalt glaskunst. Her kan I også købe glaskunst og se glaspusterne i arbejde. Fregatten Jylland i Ebeltoft er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². Nær Fuglslev ligger Ree Park - Ebeltoft Safari. Her er der oplevelser at hente for hele familien. Tag på safari på savannen blandt bl.a. antiloper, okser, kameler og mange andre eksotiske dyr.

Udflugtsmål

I Skandinavisk Dyrepark får I ægte naturoplevelser. F.eks. kan I fra den 250 m lange gangbro observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark (14 km). Djurs Sommerland i Nimtofte er en sjov, spændende og actionfyldt oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes (21 km). I Kattegatcentret venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude (22 km). Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (37 km). Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig og ligeledes et besøg værd.
Sommerhuse i Fuglslev