Destination

Femmøller Strand

Femmøller Strand

Sommerhusudlejning i Femmøller Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Femmøller Strand, Djursland og Mols, Danmark udlejes her!

Hold ferie i et sommerhus i Femmøller på Djursland. Her er I omgivet af dejlige strande, charmerende byer, mange seværdigheder for hele familien samt smuk natur. Blandt andet ligger jeres sommerhus i Femmøller tæt ved nationalpark Mols Bjerge.

 

Generel

Sommerhusområdet ved Femmøller Strand er et let kuperet naturlandskab med lidt beplantning og anlagte stier. Et roligt og hyggeligt feriested i dejlige naturomgivelser og tæt ved seværdigheder for hele familien. Lige bag området ligger det fredede og spektakulære naturlandskab Mols Bjerge med flere udsigtspunkter. I Femmøller findes der dagligvarebutikker og der er flere spisesteder i området.

Strande

Stranden ved Femmøller er en god og børnevenlig sandstrand, som bagved er afskærmet af små forhøjninger med bevoksning.

Natur

Fra Femmøller fører en sti 'Den Italienske Sti' ud i Mols Bjerge, som er et storslået fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. Tæt skov afløses af åbne hedebakker og der er flot udsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Halvøen Helgenæs ligger lige syd for Mols Bjerge. Området er et spændende, naturskønt og kuperet område med flere kulturhistoriske minder. På Helgenæs Museum, som ligger i præstegården til Stødov Kirke, vises en udstilling om hel-boerne og deres levevilkår. I et stærkt kuperet terræn med udsigt over Ebeltoft Vig og Helgenæs ligger Fuglsø Bakker.

Aktiviteter

Der findes flere golfbaner i området, bl.a. ved Kalø, Ebeltoft og Grenå. For lystfiskeren er der mulighed for at fiske fra en stenmole ved kysten samt i Femmøller Å. Dejlige naturoplevelser venter langs de mange vandre-, cykel- og ridestier i området.

Attraktioner

Oplev stemningen og aktiviteten i de to hyggelige turistbyer Ebeltoft og Grenå. Med deres snævre brostensbelagte gader og skæve huse får de jer til at føle, at I er hensat til en anden tid. Fregatten Jylland er verdens største træskib og kan besøges i Ebeltoft.

Udflugtsmål

Djurs Sommerland er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes. I Kattegatcentret venter der jer et imponerende syn. Følg de frygtindgydende hajer på nært hold bag en tyk glasrude. Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårdsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum. I Randers Regnskov kan I opleve junglestier, klipper, krokodiller og vandfald. Randers Regnskov lever op til sit navn.
Sommerhuse i Femmøller Strand