Sommerhuse i Bogø
Destination

Bogø

Bogø

Sommerhusudlejning i Bogø - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Bogø, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Den naturskønne Bogø ligger vest for Møn, og er via en dæmning forbundet med både Møn og Farø.

Generel

Den hyggelige Bogø har direkte forbindelse til fastlandet via dæmninger og broer, og er derfor særdeles centralt beliggende i forhold til seværdigheder, naturområder, byer og strande på Møn, Falster, Sjælland og Lolland. Fra færgelejet Nyby på øens sydkyst kan I sejle til Stubbekøbing på Falster. Bogø By består af Gammelby og Nyby, og her finder I gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder. Derudover er Bogø kendt for sin restaurerede vindmølle, sit vinkelfyr, de 2 hyggelige lystbådehavne, de gode fiskemuligheder og den rolige natur.

Strande

Det er muligt at bade fra badebroen Skåninge Bro, på øens nordkyst. I disse fredelige omgivelser findes desuden også et hyggeligt havnemiljø med små både.

Natur

Landskabet på Bogø er præget af opdyrkede marker, kyststrækninger og lidt skov. Bogø Vesterskov er en ung skov, som afløser den, nu fældede, gamle Bogø Vesterskov. Ved dæmningen mod Møn kan I observere det rige fugleliv ved de lavvandede områder.

Aktiviteter

Der er gode muligheder for lystfiskere langs dæmningerne og kysten. Vil I ud på havet og fiske på egen hånd, kan I leje en båd i Stubbekøbing. På Falster og Møn findes flere golfbaner af høj standard. Golfbanen hos Falster Golf Klub i Eskildstrup og Møn Golfklub ved Stege er de baner, der ligger nærmest Bogø.

Attraktioner

Bogø Kirke, fra omkring år 1200, er udsmykket med flere skibsmodeller og på kirkegården findes flere sømandsgrave. Fra den restaurerede vindmølle Bogø Mølle kan I få en flot udsigt over Grønsund og til Falster, da møllen er beliggende på en bakke.

Udflugtsmål

Besøg den gamle købstad Stubbekøbing, som har bevaret sit oprindelige præg. Oplev det livlige miljø i lystbådehavnen, hvor også båden til Bogø sejler fra. Her findes gamle torve, hyggelig stemning, et par museer, gode butikker og flere spisesteder. Hos Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum kan I opleve en enestående samling af gamle motorcykler samt sjældne radioer, højtaler, fjernsyn osv. De imponerende Corselitze-skove dækker ca. 3.000 tønder land på det nordøstlige Falster, ca. 6 km sydøst for Stubbekøbing på Falster. Her finder I, udover smuk bøgeskov og andre naturskønne landskaber, også flere fortidsminder. Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-tals miljø er bygget op med huse, værksteder, skibe, fartøjer og en kastemaskine (34 km). Møns Klint er et spektakulært hjørne af Danmark. De imponerende hvide kridtklinter rejser sig af havet og er et svimlende syn både fra stranden og fra klinten (41 km).