Destination

Ore Strand

Ore Strand

Sommerhusudlejning i Ore Strand - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Ore Strand, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Det fredelige og naturskønne ferieområde Ore Strand ligger på Falsters nordøstkyst, 2 km fra Stubbekøbing

Generel

Den lille by Ore ligger et stykke inde i landet bag sommerhusområdet ved Ore Strand, som er et roligt og hyggeligt feriested i dejlige naturomgivelser med et rigt dyreliv og dejlige strande. Skovene og kysten mod Grønsund og Østersøen byder på store landskabelige oplevelser, udflugts- og bademuligheder. I købstaden Stubbekøbing finder I en hyggelig lystbådehavn, dejlige grønne områder, gode indkøbsmuligheder og spisesteder.

Strande

Ore Strand er en dejlig badestrand med fint sand, som ligger lige ud til Grønsund. Et ideelt sted for badning, solbadning, vandreture samt diverse strandaktiviteter.

Natur

De imponerende Corselitze-skove dækker ca. 3.000 tønder land på det nordøstlige Falster, kun få km fra Ore Strand. Her finder I, udover smuk bøgeskov og andre naturskønne landskaber, også flere fortidsminder. Ved Falsters sydlige østkyst ligger Bøtøskoven, som er en fyrre- og granskov. Skoven grænser mod nord op til Bøtø Nor og mod syd mod Gedesby. Skoven er velegnet til vandreture på alle årstider. Fuglereservatet Bøtø Nor har 2 fugletårne, hvorfra der er udsigt over det rige fugleliv, den store sø, markerne, rørskoven og de grønne enge.

Aktiviteter

På Lolland-Falster findes der ikke mindre end 6 golfbaner, heraf 4 af international standard. Faster Golf Klub og Golfklubben Storstrømmen ligger nærmest ved Ore Strand, og begge har 18 huller. Falster er et eldorado for lystfiskere. Der er gode muligheder ved Østersøkysten og Guldborgsund samt i Grønsund og Storstrømmen. Derudover findes der et par Put & Take fiskesøer på Falster. Det er også muligt at komme på havfisketure på Langelandsbæltet fra Onsevig på Vestlolland. Vil I ud på egen hånd kan I leje en båd i Stubbekøbing. Dejlige naturoplevelser venter langs de mange cykel- og vandrestier i bl.a. skovene på Falster.

Attraktioner

Hos Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum kan I opleve en enestående samling af gamle motorcykler samt sjældne radioer, højtaler, fjernsyn osv. De store Corselitze-skove indeholder flere historiske mindesmærker, bl.a. jættestuer og dysser. Krokodille Zoo i Eskilstrup er Europas største samling af forskellige krokodillearter. Derudover kan I opleve skildpadder, varaner og en anakonda her. (19 km)

Udflugtsmål

I Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kan I opleve hele 500 dyr fordelt på 94 arter. (22 km) Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-tals miljø er bygget op med huse, værksteder, skibe, fartøjer og en kastemaskine. (24 km) Møns Klint er et spektakulært hjørne af Danmark. De imponerende hvide kridtklinter rejser sig af havet og er et svimlende syn både fra stranden og fra klinten. (41 km) I Knuthenborg Safaripark på Lolland færdes de vilde dyr i naturlige omgivelser - lige omkring jeres bil eller bus. (50 km) Bonbonland har mere end 70 aktiviteter for hele familien - til vands, til lands og i luften. (64 km)
Sommerhuse i Ore Strand