Destination

Næsby Strand

Næsby Strand

Sommerhusudlejning i Næsby Strand - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Næsby Strand, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Næsby Strand ligger naturskønt på sydkysten af Lolland mellem Rødby og Nakskov.

Generel

Det hyggelige sommerhusområde ved Næsby Strand er omgivet af dejlig, rolig og ugenert natur med et rigt dyreliv. Et ideelt område for bl.a. lystfiskere og naturelskere. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og ikke langt fra Næsby Strand ligger ferieområdet Hummingen, hvor der findes spisesteder. Der er 15 km til Nakskov, hvor I kan shoppe, spise og bl.a. opleve den gamle havn.

Strande

Næsby Strand en dejlig, børnevenlig sandstrand med badebro. 15 km mod øst ligger Hummingen Strand, som er en af de bedste badestrande på Sydlolland. Stranden er en børnevenlig sandstrand med klitter og Blåt Flag. Et ideelt sted for badning, solbadning, vandreture og andre strandaktiviteter.

Natur

Næsby Strand er omgivet af marker, skov og strand. Området er roligt og her findes et rigt dyre- og fugleliv. Landskabet er fladt og egner sig derfor godt til cykelture. Der findes flere naturskønne vandre- og cykelstier tæt ved havet, bl.a. den 40 km lange 'Digesti', som fører jer fra Rødbyhavn til Albuen langs Femeren Bælt. På den nordlige del af Lolland findes der skovarealer med et rigt dyreliv. I Naturparken Maribosøerne kan I vandre i det smukke landskab eller tage på sejltur på en af de fire søer, hvor I kan opleve et rigt fugleliv.

Aktiviteter

Der er gode fiskemuligheder langs kysten ved Næsby Strand. Ønsker I at fiske på havet, kan robåde lejes i området. Her findes også flere Put & Take-fiskesøer. På Lolland findes 2 golfklubber; Vestlollands Golfklub ved Nakskov og Golfklubben Maribo Sø ved Maribo. Langs cykel- og vandrestien 'Digestien' får I en flot udsigt over Femeren Bælt.

Attraktioner

Besøg evt. den lille by Kramnitse, som ligger 15 km mod øst. Her findes bl.a. en lille, idyllisk havn, hvor I kan købe friskfanget fisk direkte fra bådene. Tag evt. en tur til Nakskov og oplev nogle af byens mange seværdigheder. Danmarks Sukkermuseum fortæller om sukkerets historie igennem 130 år. Peter Hansens Have er en spændende botanisk have (15 km).

Udflugtsmål

På Herregården Pederstrup ved Horslunde findes Reventlow-Museet og en stor park fra 1870erne med flere sjældne og meget gamle træer (25 km). På Jack-Stone Ravsliberi og Museum i Rødby kan I opleve rav - havets guld - i alle afskygninger (34 km). På Polakkasernen i Tågerup, nu et museum, kan I få et indblik i de polske roepigers liv og arbejde (37 km). I Knuthenborg Safaripark ved Maribo færdes de vilde dyr i naturlige omgivelser - lige omkring jeres bil eller bus. Giraffer og næsehorn på den ene side, strudse, antiloper og zebraer på den anden (42 km). Ved Nysted ligger Aalholm Slot og Aalholm Skov.
Sommerhuse i Næsby Strand