Destination

Langø, Lolland

Langø, Lolland

Sommerhusudlejning i Langø, Lolland - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Langø, Lolland, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Langø ligger på den vestligste del af Lolland, lige syd for Nakskov og lige ud til Nakskov Fjord. Det rolige ferieområde Langø byder på en stor, aktiv havn, hyggelige ferieboliger og skøn natur, fx på halvøen Albuen med dejlig strand. Langø indbyder til aktiv familieferie.

Generel

Langø på Lolland er et dejligt rejsemål ved Nakskov Fjord. Her kan I rekreere jer i herlige omgivelser ved vandet og tilbringe dovne sommerdage ved attraktive strande med Blåt Flag - i Nakskov finder I Danmarks varmeste badevand! Den smukke fjord indbyder til fiskeri eller bådture, og på land kan I opleve de smukke omgivelser til fods eller på cykel. Købmandsvarer kan fås inden for en radius af 4 km, og den nærmeste større by er Nakskov (13 km) med gode indkøbsmuligheder og interessante museer. Glæd jer til et ferieområde med en spændende flora og fauna og spændende udflugtsmål - fx naboøen Falster, som ligger inden for 90 minutters kørselsafstand.

Strande

Nakskov Fjord ligger 400 m fra jeres sommerhus. Det er ganske vist muligt at bade direkte ved jeres sommerhus, men en kort tur til Albuen Strand eller Hestehovedet Strand kan anbefales. 4 km fra jeres sommerhus kan I bade ved den dejlige Albuen Strand, der ligger på Albuen Tange, omgivet af vand til 3 sider - Femerbælt, Langelandsbæltet og Nakskov Fjord. Stranden er 7 km lang og med Blåt Flag. Hestehovedet Strand i Nakskov, der har Danmarks varmeste badevand, kan ligeledes anbefales. Stranden ligger i gåafstand fra Nakskovs centrum og har også Blåt Flag. Ved denne børnevenlige strand, der også er velegnet til windsurfing, finder I badebro, kiosk, legeplads og toiletter.

Natur

Langø ved Nakskov Fjord har et rigt dyreliv og er omgivet af et fredeligt landskab, der egner sig godt til cykel- og vandreture. I har bl.a. mulighed for at følge den 30 km lange 'Digesti', der fører jer fra Albuen til Rødby. Nakskov Fjord, med et areal på knap 50 km2, er Danmarks ørigeste fjord og byder året igennem på spændende naturoplevelser. Besøg fx Enehøje, den største ø i Nakskov Fjord, eller tangen Albuen med den fantastiske badestrand. Ved Nakskov Fjord og på digerne i den sydlige del af Lolland vokser der talrige spændende planter, og nogle af dem er meget sjældne. Området ved Næsby Strand (7 km) egner sig særlig godt til vandreture på grund af det afvekslende landskab med strand, skov, små marker og vandhul. Næsby Strand er dog især kendt som vigtigste rasteplads for trækfugle i den vestlige del af Lolland.

Aktiviteter

I kan fiske i Nakskov Fjord og Hoby Put & Take (21 km), men I har også mulighed for at tage på havfiskeri. Derudover er det muligt at tage på sejlture uden fiskestang - tag med postbåden, der fragter post fra Nakskov til øerne i Nakskov Fjord og til tangen Albuen. Hvis vejret egner sig bedre til indendørs aktiviteter, kan et par oplevelsesrige timer i 'Es Bowl Bowlingcenter' i Nakskov anbefales. Her kan I også spille billiard eller hygge jer ved spilleautomaterne. Tag evt. på udflugt til Maribo og kør med Danmarks ældste museumsbane på en 8 km lang strækning mellem Maribo og Bandholm, der fører gennem et naturskønt skovområde. For golfspillere er der to forskellige golfklubber i området omkring Langø: Vestlollands Golfklub (21 km) og Golfklubben Maribo Sø (50 km).

Attraktioner

'Peter Hansens Have', med spændende planter fra hele verden, ligger blot 6 km fra jeres sommerhus. Følg de mange spændende stier, der slynger sig gennem haven, og find alt det, en planteelsker drømmer om. Nakskov (13 km) er en historisk by med hyggelige gader og spændende butikker. Besøg her et utal af attraktioner som fx Danmarks Sukkermuseum, Den Gamle Smedje og Nakskov Skibs- & Søfartsmuseum med skibsmodeller, dragter, værktøj, instrumenter, kuriositeter og billeder.

Udflugtsmål

Knuthenborg, Nordeuropas største safaripark, må I absolut besøge. Kør i egen bil tæt forbi aber, tigre, giraffer og næsehorn (41 km). Ved Maribo i smukke omgivelser og ikke langt fra Maribo Søndersø finder I Frilandsmuseet med forskellige huse, en gård, en stubmølle, en smedje og en skole. Bygningerne og deres indretning giver jer et indtryk af Lolland-Falsters bondekultur og byggetradition omkring år 1800 (47 km). Krokodille Zoo i Eskilstrup er også en spændende oplevelse. Her kan I opleve 19 af de i dag 23 eksisterende krokodille- og alligator arter - fra den lille 1,5 m lange dværg-kaiman til den kæmpestore nilkrokodille - og se de imponerende krokodiller blive fodret (76 km). I Golf & Fun Park i Væggerløse kan I spille AdventureGolf (en slags minigolf), FootballGolf og FrisbeeGolf (87 km).
Sommerhuse i Langø, Lolland