Destination

Kramnitse

Kramnitse

Sommerhusudlejning i Kramnitse - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Kramnitse, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Kramnitse er et populært sommerhusområde på Lollands sydkyst med en skøn badestrand, en hyggelig, lille havn og masser af dejlige sommerhuse for enhver smag. Sommerhusudlejning er meget populært i Kramnitse, som indbyder til hygge og familieferie i den Lollandske natur.

Generel

Feriebyen Kramnitse ligger i et roligt og naturskønt område på Lollands sydkyst. Sommerhusområdet Kramnitse ligger lige ved havet og god badestrand – et dejligt sted til en ferie i sommerhus. Kramnitse har en lille havn, hvorfra der stadig drives fiskeri. Her er det muligt at købe fisk direkte fra bådene. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Kramnitse om sommeren, ellers er der gode indkøbsmuligheder i Rødby, som ligger ca. 10 km øst for byen. Kramnitse og omegn har flere gode spisesteder. I Kramnitse finder I også sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe hund.

Strande

Stranden ved Kramnitse er en dejlig, børnevenlig sandstrand med klitter og Blåt Flag. En badebro fører fra stranden og ud i vandet, og således er det også muligt for kørestolsbrugere at bade her. Så tag på dejlige udflugter til stranden på jeres ferie i sommerhus.

Natur

Landskabet på Lolland er meget fladt. Området omkring Kramnitse er præget af dejlige strande, klitter og enge. Der findes flere naturskønne vandre- og cykelstier tæt ved havet. På den nordlige del af Lolland findes der skovarealer med et rigt dyreliv. Dejlige oplevelser på Lolland venter, når I booker et sommerhus i Kramnitse. I Naturpark Maribosøerne kan I vandre i det smukke landskab eller tage på sejltur på søerne.

Aktiviteter

Lolland er et paradis for lystfiskere, hvad enten I er til kyst- eller havfiskeri fra en kutter. Men ud over havet kan Lolland også byde på flere Put&Take-fiskeparker. Sommerhusudlejning på Lolland er også for golfspillere. Her er der flere baner at vælge imellem.

Attraktioner

I området omkring Kramnitse findes flere herregårde. På Jack-Stone Ravsliberi og Museum i Rødby kan I opleve rav - havets guld - i alle afskygninger.

Udflugtsmål

I Knuthenborg Safaripark ved Maribo færdes de vilde dyr i naturlige omgivelser - lige omkring jeres bil eller bus. Grøn Verden ved Nakskov er en eksotisk verden med tropiske fugle, dyr og planter. (20 km) Besøg den kønne, gamle købstad Maribo. Her kan I opleve den hyggelige stemning, musik, markedsdage, spændende butikker, sightseeing og spisesteder. (26 km) Hovedstaden København med det levende kulturliv, museer, musik, teatre, gallerier, forlystelser og Europas længste gågade Strøget ligger ca. 150 km fra Kramnitse. Her findes attraktioner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelerne, København Zoo og meget mere.
Sommerhuse i Kramnitse