Destination

Hummingen

Hummingen

Sommerhusudlejning i Hummingen - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Hummingen, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Hummingen på den sydelige del af Lolland byder på dejlig strand, skøn og rolige natur med et rigt dyreliv samt hyggelige sommerhuse bag stranden og Digestien. Her kan i være aktive i naturen og tage på udflugter til Lollands seværdigheder eller byer.

Generel

Det rolige sommerhusområde ved Hummingen Strand ligger i et naturskønt område med et rigt dyreliv, lige ud til den dejlige strand. Hummingen på Lollands sydkyst ligger i fredelige omgivelser, og er derfor et godt valg for de, der foretrækker at slappe af, gå og cykle ture eller fiske i den stille natur. Der findes et par spisesteder i Hummingen og der er mulighed for indkøb af dagligvarer. Hummingen er et skønt sted til en rolig ferie i sommerhus. Kun få km herfra ligger et andet dejligt ferieområde, Kramnitse. Her findes en lille, idyllisk havn, hvor I kan købe friskfanget fisk direkte fra bådene. Den nærmeste større by er Rødby, som ligger ca. 13 km mod øst.

Strande

Hummingen Strand er en af de bedste badestrande på Sydlolland. Stranden er en børnevenlig sandstrand med klitter og Blåt Flag. Et ideelt sted for badning, solbadning, vandreture og andre strandaktiviteter.

Natur

Hummingen ligger i et roligt og naturskønt område med et rigt dyre- og fugleliv. Her er landskabet relativt fladt, og egner sig derfor godt til cykelture. Der findes flere naturskønne vandre- og cykelstier tæt ved havet, bl.a. den 40 km lange 'Digesti', som fører jer fra Rødbyhavn til Albuen langs Femeren Bælt. Så tag cyklen med eller lej en cykel, når I skal på ferie i sommerhus. På den nordlige del af Lolland findes der skovarealer med et rigt dyreliv. I Naturpark Maribosøerne kan I vandre i det smukke landskab eller tage på sejltur på søerne.

Aktiviteter

Gåture i det fredelige område langs de mange stier i sommerhusområdet eller på Diget kan anbefales. Langs cykel- og vandrestien 'Digestien' får I en flot udsigt over Femeren Bælt. For lystfiskere er her uanede muligheder, hvad enten I foretrækker kyst- eller havfiskeri fra en kutter. Men ud over havet kan Lolland også byde på flere Put&Take-fiskeparker. For golfspillere er der flere gode baner at vælge imellem.

Attraktioner

Tag ud og se på området, når I lejer et sommerhus i Hummingen. Der er mange skønne seværdigheder i området. Besøg evt. den lille by Kramnitse, som ligger 2-3 km fra Hummingen. Kramnitse har en lille idyllisk havn, hvorfra der stadig drives fiskeri. Her er det muligt at købe fisk direkte fra bådene. I området omkring Hummingen findes flere herregårde. På Jack-Stone Ravsliberi og Museum i Rødby kan I opleve rav - havets guld - i alle afskygninger. (13 km) På Polakkasernen i Tågerup, nu et museum, kan I få et indblik i de polske roepigers liv og arbejde. (18 km)

Udflugtsmål

Sommerhusudlejning i Hummingen byder på mange gode udflugter til nærområdet. Tag evt. en tur til Nakskov og oplev nogle af byens mange seværdigheder. Danmarks Sukkermuseum fortæller om sukkerets historie igennem 130 år. Herregården Pederstrup ligger ca. 25 km nord for Hummingen. Her findes Reventlow-Museet og en stor park fra 1870erne med flere sjældne og meget gamle træer. Besøg den kønne, gamle købstad Maribo. Her kan I opleve den hyggelige stemning, musik, markedsdage, spændende butikker, sightseeing og spisesteder. (29 km) I Knuthenborg Safaripark ved Maribo færdes de vilde dyr i naturlige omgivelser - lige omkring jeres bil eller bus. Giraffer og næsehorn på den ene side, strudse, antiloper og zebraer på den anden.
Sommerhuse i Hummingen