Destination

Snogebæk

Snogebæk

Sommerhusudlejning i Snogebæk - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Snogebæk, Bornholm, Danmark udlejes her!

Snogebæk på Bornholms østkyst er et meget populært ferieområde. Her finder I en skøn og børnevenlig strand, dejlig natur, en charmerende by med jollehavn og røgeri samt herlige og velbeliggende sommerhuse. Hold en vellykket familieferie i et sommerhus i Snogebæk på Danmarks klippeø Bornholm.

 

Generel

Snogebæk er et gammelt fiskerleje på den bornholmske sydøstkyst - lige mellem øens bedste strande; Balka og Dueodde. I den hyggelige og rolige landsby Snogebæk findes et livligt havne- og fiskermiljø. Der er gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder i Snogebæk. Bl.a. findes der i området en del røgerier, hvor I kan dufte til eller smage på øens forskellige fiskespecialiteter. Sommerhusområdet ligger lige uden for landsbyen, i plantagerne ned mod havet. Sommerhusudlejning i Snogebæk kan fint kombineres med at tage hunden med på ferie, da vi her har sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe hund.

Strande

Stranden ved Snogebæk er en blanding er sand og græs, og vandet er lavt. Dog er stranden omgivet af Bornholms 2 bedste sandstrande. Balka Strand ligger i læ for vestenvinden, og er med sit lave vand og sandbunden meget børnevenlig. Det er muligt at leje vandcykler, liggestole og surfudstyr her. I højsæsonen holder livreddere øje med de badende gæster på stranden. Fra kiosken ved stranden fører en lang rampe helt ned til vandkanten, hvilket gør det muligt at medbringe barnevogn, kørestol o.lign. Stranden ved Dueodde er pragtfuld, bred, kridhvid og meget børnevenlig. Der er mange revler i det lavt skrånende vand, som er rent og klart. Windsurfing er en meget populær aktivitet ved Dueodde Strand.

Natur

På jeres ferie i sommerhus er der mulighed for at tage på mange dejlige ture ud i naturen. Paradisbakkerne ved Nexø er et kuperet klippelandskab med et utal af vandreruter. Oplev sprækkedale, højlyngmoser, vandreblokke og særegen vegetation her. Almindingen øst for Rønne og nord for Åkirkeby er landets femtestørste skov. En smuk og afvekslende skov, beliggende i et højland med bl.a. damme og småsøer. Her finder I også Rytterknægten, Bornholms højeste punkt (162 m). På den nordlige del af øen, ved det fantastiske naturområde Hammerknuden, kan I betages af de smukke klippekyster, sprækkedale, vandfald og klippehuler. Ved Helligdomsklipperne mellem Gudhjem og Allinge fører trapper ned gennem en dyb kløft. Huler, grotter og forrevne klippeformationer ude i vandet er med til at skabe dramatiske scenerier. Nordvest herfor ligger Døndalen med en å, som om foråret danner et op til 25 m højt vandfald - Døndalsfaldet.

Aktiviteter

På øen findes der et utal af afmærkede ruter, som kan følges til fods, på cykel eller hesteryg - Dejlige muligheder for at være aktive og nyde naturen, når I er på ferie i sommerhus. For lystfiskere er det oplagt at fiske direkte fra kysten ved Snogebæk, men også på havet og i øens fiskesøer og åer er der gode muligheder. Blot få km fra Snogebæk finder I den dejlige seaside-golfbane i Dueodde. I området er der også mulighed for at spille minigolf og tennis.

Attraktioner

Oplev de lokale kunstnere når de arbejder i deres glaspusterier, værksteder og gallerier. Og få en ekstra oplevelse på jeres ferie i sommerhus, når I ser kunst blive til helt tæt på. En gåtur i byens gamle gader fører forbi de smukke, stråtækte huse. I Nexø, få km nord for Snogebæk, finder I flere museer; bl.a. Martin Andersen Nexøs barndomshjem eller Nexø fiskeri- og søfartsmuseum. I Nexø er der også mulighed for at nyde en dag i Bornholms Sommerfuglepark & Tropeland. JOBOLAND Brændesgårdshaven i Svaneke er et tidligere landbrug, som nu er en populær natur- og forlystelsespark med en enestående blomsterpragt og talrige attraktioner. (14 km) NaturBornholm i Åkirkeby fortæller historien om Bornholms natur - lige fra udspringet i den glødende lava for 1,7 mia. år siden. (18 km)

Udflugtsmål

Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk oplevelsescenter. Centret er et levende middelaldermiljø med mennesker, dyr, huse, vandmøller og befæstet voldsted. (28 km) Bornholms Kunstmuseum i Gudhjem udstiller værker af kendte bornholmske malere og har temaudstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. (28 km) Oplev Bornholms 'hovedstad' Rønne med de smukke gamle bindingsværkshuse, musik, teater samt et væld af indkøbsmuligheder og spisesteder. Om sommeren summer havnemiljøet af liv og atmosfære, og der afholdes markedsdage, hvor I kan købe lokalt kunsthåndværk. (33 km) Hammershus er en imponerende gammel borg fra omkring 1250, der hæver sig på en stejl klippeknold på nordspidsen af Bornholm. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og virkelig et besøg værd. (45 km) Rundkirkerne er Bornholms vartegn. De karakteristiske, hvidkalkede kirker, som er over 800 år gamle, har tjent som forsvar, opbevaring af forråd og som kirkehuse.
Sommerhuse i Snogebæk