Sommerhusudlejning i Nysted - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Nysted, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Nysted er utroligt smukt beliggende på sydøstkysten af Lolland, omgivet af vand, skov og Aalholm Slot.

 

Gæstevurderinger fra Nysted

 
 

20 gæster har givet Nysted en gennemsnitlig vurdering på 4,55 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-04-2020 til 13-04-2020

Besøg middelaldercenteret ved Nykøbing F


Rasmus, Vedbaek besøgte området fra
 
07-04-2020 til 14-04-2020

Vi besøgte huset under corona, så der blev ikke til så mange oplevelser uden for huset. Dog kan vi varmt anbefale ishuset på Nysted havn.


claus, Dianalund besøgte området fra
 
17-08-2019 til 24-08-2019

Maribo frilandsmuseum, Domkirke, og veteranbanen kan klart anbefales ligesom Knuthenborg dyrepark, Fejø er også et besøg værd, Claus Mayers madsted i Saxkøbing er rigtig godt m rimelige priser samt den indiske resturent i Nykøbing, ligeledes den kinesiske


Vikka Laila, Helsingør besøgte området fra
 
06-06-2019 til 11-06-2019

Restaurant Nysted Havn. Ålholm slot og park god cykeltur.


Jimmi, Farum besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Mole is er super god guf. Nærmeste brødudsalg er campingpladsen, og her får du en super god service, og et et udmærket bræd, husk dog at komme der tidligt, eller bestil dagen før. Spisestederne på havnen er gode. Servicen hos restaurant Nysted havn er god, særligt god når ejer er der selv


Susanne, Ballerup besøgte området fra
 
25-05-2018 til 27-05-2018

Man kan gå langs vandet helt ned til havnen hvor der ligger restaurant samt ishus.


 

Generel

Nysted er Danmarks ældste, mindste og mest velbevarede købstad med et charmerende havnemiljø. Fra havnen er der udsigt over vandet, Aalholm Skove og Aalholm Slot. Oplev de gamle gader, de smukke, velbevarede huse og det tidligere vandtårn, der i dag er indrettet som et udsigtstårn. Byen har mange grønne områder ned til vandet, og i et parklignende område ligger byens dejlige strand. Der er gode indkøbsmuligheder, flere spisesteder samt diverse aktivitetsmuligheder i Nysted - et dejligt feriested for hele familien.

 
Nysted Strand er en fin badestrand ved Skansen med lavt og børnevenligt vand Hyggelig og børnevenlig badestrand ved skovområdet Skansen i Nysted Stemningsfuldt miljø langs havnen i ferieområdet Nysted Fra havnen i Nysted har I udsigt til middelalderborgen Aalholm Slot
 

Strand

Nysted har en skøn og meget børnevenlig strand, kaldet Skansen, da den ligger i nærheden af et gammelt skanseanlæg. Sandstranden er beliggende i et parkområde i skovlignende omgivelser, hvor vandet altid er varmere end andre steder. Stranden har Blåt Flag, og der er desuden gode surfmuligheder her.

Natur

Nysted ligger smukt omgivet af vand, skove, marker og enge. Ud for den vestlige del af byen ligger Nysted Nor Vildtreservat - et stort område med skov, engarealer og bevoksninger af sumpvegetation. Området er en del af et EU-fuglebeskyttelsesområde. I Roden Skov, lige nordøst for Nysted, findes flere historiske stenopsætninger og gode vandreruter. På den nordlige del af Lolland findes der generelt mange skovarealer med et rigt dyreliv. I Naturparken Maribosøerne kan I vandre i det smukke landskab eller tage på sejltur på en af de fire søer, hvor I kan opleve et rigt fugleliv.

Aktivitet

I Nysted Havn kan I leje kanoer og både og sejle en tur ud på Noret. Eller prøv en vandre- eller cykeltur langs ''Paradisruten'' - en naturskøn sti, som fører forbi Nysted Havn, gennem flotte landskaber, bl.a. langs Nysted Nor og Egholm Skov, forbi små landsbymiljøer og velholdte gamle bindingsværkshuse, og på vejen vil I opleve flere kulturhistoriske mindesmærker. For lystfiskere er der gode muligheder langs Lollands kyst eller ombord på en fiskekutter, som sejler ud fra Nysted Havn. Der findes desuden Put&Take-fiskesøer i området. Der findes 6 gode golfbaner på Lolland og Falster, hvoraf 4 er af international standard.

Attraktion

Gå på opdagelse i Nysteds gamle gader med de smukke huse og udsigtstårnet, der er indrettet i det gamle vandtårn. Oplev stemningen og udsigten i den charmerende havn, hvor I også kan spise og leje kanoer/både. Lav jeres egne hånddyppede lys hos Svane Lys i Nysted - en oplevelse for hele familien. Synet af middelalderborgen Aalholm Slot, som er smukt beliggende ved vandet og omgivet af skov, kan nydes fra havnen eller vandet.

Udflugt

Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-tals miljø er bygget op med huse, værksteder, skibe, fartøjer og en kastemaskine (18 km). I Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kan I opleve hele 500 dyr fordelt på 94 arter (18 km). Besøg den kønne, gamle købstad Maribo. Her kan I opleve den hyggelige stemning, musik, markedsdage, spændende butikker, sightseeing og spisesteder (28 km). Frilandsmuseet i Maribo ligger ned til Maribo Sø og består af nogle huse, en bondegård, en stubmølle og en skole, som giver indtryk af stedets bondekultur og byggeskik omkring år 1800. I Knuthenborg Safaripark ved Maribo færdes de vilde dyr i naturlige omgivelser - lige omkring jeres bil eller bus. Oplev f.eks. giraffer, næsehorn, strudse, antiloper, zebraer og sibiriske tigre på nært hold (34 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Nysted

Søg sommerhus
 
  •  

   Nysted Sommerhus, Nysted

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3891,-
    
  •  

   Nysted Sommerhus, Nysted

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6826,-
    
  •  

   Nysted Sommerhus, Nysted

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5360,-