Sommerhusudlejning i Næsby Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Næsby Strand, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Næsby Strand ligger naturskønt på sydkysten af Lolland mellem Rødby og Nakskov.

 

Gæstevurderinger fra Næsby Strand

 
 

17 gæster har givet Næsby Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,18 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Kirsten, Odense S besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Peter Hansen's have i Nakskov.


Lone, Greve besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Godt sted hvis man vil have naturen tæt på. Nok Danmarks flotteste Superbrugs i Nakskov.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Peter Hansens have var et besøg værd for haveentusiaster. Et besøg på Knuthenborg Safaripark et must for børnefamilier.


Anja, Valby besøgte området fra
 
28-06-2020 til 05-07-2020

Selve området er et skønt sted og vi nød vores ferie trods en dårlig oplevelse med selve huset.


 

Generel

Det hyggelige sommerhusområde ved Næsby Strand er omgivet af dejlig, rolig og ugenert natur med et rigt dyreliv. Et ideelt område for bl.a. lystfiskere og naturelskere, der vil holde ferie i et privat sommerhus ved Østersøen. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og ikke langt fra Næsby Strand ligger ferieområdet Hummingen, hvor der findes spisesteder. Der er 15 km til Nakskov, hvor I kan shoppe, spise og bl.a. opleve den gamle havn.

 
Digestien mellem sommerhusene og stranden i Næsby Strand Badebro ved den fine sandstrand i ferieområdet Næsby Strand Udsigt langs de mange små bugter ved stranden i Næsby Strand Udsigtsbænk ved Digestien bag stranden i sommerhusområdet Næsby Strand
 

Strand

Næsby Strand en dejlig, børnevenlig sandstrand med badebro ved Østersøen. 15 km mod øst ligger Hummingen Strand, som er en af de bedste badestrande på Sydlolland og et dejligt sted til en tur på stranden på jeres ferie i sommerhus. Stranden er en børnevenlig sandstrand med klitter og Blåt Flag. Et ideelt sted for badning, solbadning, vandreture og andre strandaktiviteter.

Natur

Næsby Strand er omgivet af marker, skov og strand. Området er roligt og her findes et rigt dyre- og fugleliv. Landskabet er fladt og egner sig derfor godt til cykelture. Der findes flere naturskønne vandre- og cykelstier tæt ved havet, bl.a. den 40 km lange ''Digesti'', som fører jer fra Rødbyhavn til Albuen langs Femeren Bælt. På den nordlige del af Lolland findes der skovarealer med et rigt dyreliv. I Naturparken Maribosøerne kan I vandre i det smukke landskab eller tage på sejltur på en af de fire søer, hvor I kan opleve et rigt fugleliv.

Aktivitet

Lejer I et privat sommerhus i Næstby Strand, kan I opleve gode fiskemuligheder langs kysten. Ønsker I at fiske på havet, kan robåde lejes i området. Her findes også flere Put & Take-fiskesøer. På Lolland findes 2 golfklubber; Vestlollands Golfklub ved Nakskov og Golfklubben Maribo Sø ved Maribo. Langs cykel- og vandrestien ''''Digestien'''' får I en flot udsigt over Femeren Bælt.

Attraktion

Besøg evt. den lille by Kramnitse, som ligger 15 km mod øst. Her findes bl.a. en lille, idyllisk havn, hvor I kan købe friskfanget fisk direkte fra bådene. Tag evt. en tur til Nakskov og oplev nogle af byens mange seværdigheder. Danmarks Sukkermuseum fortæller om sukkerets historie igennem 130 år. Peter Hansens Have er en spændende botanisk have (15 km).

Udflugt

Sommerhusudlejning i Næsby Strand er et dejligt udgangspunkt for skønne udflugter. På Herregården Pederstrup ved Horslunde findes Reventlow-Museet og en stor park fra 1870erne med flere sjældne og meget gamle træer (25 km). På Jack-Stone Ravsliberi og Museum i Rødby kan I opleve rav - havets guld - i alle afskygninger (34 km). På Polakkasernen i Tågerup, nu et museum, kan I få et indblik i de polske roepigers liv og arbejde (37 km). I Knuthenborg Safaripark ved Maribo færdes de vilde dyr i naturlige omgivelser - lige omkring jeres bil eller bus. Giraffer og næsehorn på den ene side, strudse, antiloper og zebraer på den anden (42 km). Ved Nysted ligger Aalholm Slot og Aalholm Skov.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Næsby Strand

Søg sommerhus
 
  •  

   Næsby Strand Sommerhus, Næsby Strand

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1946,-
    
  •  

   Næsby Strand Sommerhus, Næsby Strand

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1923,-
    
  •  

   Næsby Strand Sommerhus, Næsby Strand

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1449,-