Sommerhusudlejning i Hyldtofte - en dejlig ferie i sommerhus

 
Små bugter med sandstrand i sommerhusområdet Hyldtofte

Sommerhus i Hyldtofte, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Hyldetofte ligger på sydspidsen af Lolland, lige ud til Østersøen.

 

Gæstevurderinger fra Hyldtofte:

 
 

60 gæster har givet Hyldtofte en gennemsnitlig vurdering på 3,75 ud af 5 stjerner.


Fin sandstrand med små klitter i ferieområdet Hyldtofte Badebro ved stranden i Hyldtofte på Lollands sydkyst Blåt flag ved Østersøstien i sommerhusområdet Hyldtofte
 

Generel

Sommerhusområdet ved Hyldetofte er et roligt og hyggeligt feriested for hele familien. Området er ideelt for lystfiskere og fugleelskere, men henvender sig ligeledes til børnefamilier. I Rødby, 9 km fra Hyldtofte, finder I gode indkøbsmuligheder og et par spisesteder.

Strand

Der findes en fin, bred og børnevenlig badestrand med klitter ved Hyldetofte.

Natur

Landskabet omkring Hyldtofte er fladt og præget af marker, enge og diger. Der findes flere naturskønne vandre- og cykelstier tæt ved havet, bl.a. den 40 km lange ''Digesti'', som fører jer fra Rødbyhavn til Albuen langs Femeren Bælt. Et par km sydøst for Hyldtofte ligger det uberørte Naturreservatet Hyllekrog-Saksfjed. Den 5 km lange Hyllekrog-odde stikker ud i Østersøen, og her holder mange rastende ænder og vadefugle til. Fra diget ved Store Brunddrag har I mulighed for at observere rovfugle. Et par km bag kysten ligger den smukke Kristianssæde Skov med mange vandreruter. I Naturparken Maribosøerne kan I vandre i det smukke landskab eller tage på sejltur på en af de fire søer, hvor I kan opleve et rigt fugleliv.

Aktivitet

På Lolland findes 2 golfklubber; Vestlollands Golfklub ved Nakskov og Golfklubben Maribo Sø ved Maribo. Lolland er et paradis for lystfiskere, hvad enten I er til kyst- eller havfiskeri fra en kutter. M/S Emanuel sejler jævnligt ud fra Rødby Havn. I Dannemare ligger en Put & Take fiskesø. I Maribo kan I bl.a. tage på sejltur på søerne eller besøge byens bowlingcenter MARIBOWL. Oplev evt. også naturen og seværdighederne langs de afmærkede cykelruter i området.

Attraktion

På Polakkasernen i Tågerup, som i dag er indrettet som museum, kan I få et indblik i de polske roepigers liv og arbejde (6 km). Besøg evt. den lille by Kramnitse, som ligger 17 km mod øst. Her findes bl.a. en lille, idyllisk havn, hvor I kan købe friskfanget fisk direkte fra bådene.

Udflugt

Besøg den kønne, gamle købstad Maribo. Her kan I opleve den hyggelige stemning, musik, markedsdage, spændende butikker, sightseeing og spisesteder (25 km). Frilandsmuseet i Maribo ligger ned til Maribo Sø og består af nogle huse, en bondegård, en stubmølle og en skole, som giver indtryk af stedets bondekultur og byggeskik omkring år 1800. I Knuthenborg Safaripark ved Maribo færdes de vilde dyr i naturlige omgivelser - lige omkring jeres bil eller bus. Oplev f.eks. giraffer, næsehorn, strudse, antiloper, zebraer og sibiriske tigre på nært hold. I nærheden af Maribo ligger Engestofte Gods samt Søholt Gods, hvor det er muligt at besøge den unikt bevarede barokhave. Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-tals miljø er bygget op med huse, værksteder, skibe, fartøjer og en kastemaskine (50 km). I Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kan I opleve hele 500 dyr fordelt på 94 arter (50 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2017 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


5 Sommerhuse i Hyldtofte

Søg sommerhus
  • Hyldtofte

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 80-4014

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

    

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   800 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3153

   Flere detaljer

  • Hyldtofte

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 80-4022

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   800 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2311

   Flere detaljer

  • Hyldtofte

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 80-4013

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

    

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   600 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2281

   Flere detaljer

  • Hyldtofte

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 80-4020

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   600 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2278

   Flere detaljer

  • Hyldtofte

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 80-4001

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2037

   Flere detaljer