Sommerhusudlejning i Hesnæs - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Hesnæs, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Det rolige og hyggelige ferieområde ved Hesnæs er omgivet af skov, strand, havn og hav.

 

Gæstevurderinger fra Hesnæs

 
 

gæster har givet Hesnæs en gennemsnitlig vurdering på 0,00 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Malene, Valby besøgte området fra
 
09-09-2018 til 15-09-2018

Lækker lille badestrand ved næs strand. Røgeriet i Allinge er et besøg værd og så kan vi virkelig også anbefale Høst museet i Gudhjem. Man bruger hurtigt længere tid her end man regner med - haven er helt idyllist og man kan sidde højt og kigge ud over byen.


 

Generel

Hesnæs er et idyllisk fiskerleje med nogle helt specielle huse, der ifølge gammel tradition er beklædt med siv og tagrør for at skærme mod den til tider barske østenvind. I landsbyens hyggelige lystbåde- og fiskerihavn har I mulighed for at købe friskfanget fisk. Der findes spisesteder i Hesnæs. I købstaden Nykøbing, som ligger 12 km fra Hesnæs, finder I gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder. Hesnæs er meget naturskønt beliggende ved både skov og strand, og der er korte afstande til Falsters og Lollands mange, spændende seværdigheder.

 

Strand

Ved Hesnæs finder I en dejlig, bred sandbadestrand, som strækker sig fra Hesnæs Havn, forbi en dæmning mod syd og helt ned mod begyndelsen af Bønnet Skov. Stranden er afskærmet af træer og skrænter, og er velegnet for små børn, da vandet er lavt i kanten. Her kan I bade, solbade, gå ture, dyrke strandaktiviteterg og lede efter rav.

Natur

Naturen omkring Hesnæs er præget af smukke kyststrækninger, skov og landbrugsjord. Den dejlige Bønnet Skov ligger lige syd for Hesnæs og vokser helt ned til vandkanten. Her kan I opleve den 30 m lange og 12 m brede langdysse Ørnehøj, som indeholder en 8 m lang jættestue. På en klint i skoven kan I besøge traktørstedet Pomlenakke. De imponerende Corselitze-skove dækker ca. 3.000 tønder land på det nordøstlige Falster, kun få km nord for Hesnæs og Bønnet Skov. Her finder I, udover smuk bøgeskov og andre naturskønne landskaber, også flere fortidsminder. Fuglereservatet Bøtø Nor har 2 fugletårne, hvorfra der er udsigt over det rige fugleliv, den store sø, markerne, rørskoven og de grønne enge.

Aktivitet

En meget naturskøn sti fører gennem Bønnet Skov og kan benyttes til fods eller på cykel. Stranden ved Hesnæs indbyder desuden til vandreture. Der er gode fiskemuligheder i havet ud for Hesnæs, især ved pynterne ''Hestehoved'' og ''Pomlenakke'', som begge er beliggende i skoven ved Hesnæs. Derudover kan lystfiskere benytte flere Put & Take fiskeparker i området eller tage på havfiskeri på egen hånd. På Lolland-Falster findes der ikke mindre end 6 golfbaner, heraf 4 af international standard. Faster Golf Klub og Golfklubben Storstrømmen ligger nærmest ved Hesnæs, og begge har 18 huller. På travbanen i Nykøbing arrangeres der sommeren igennem trav-, hunde- og stockcarløb (26 km). Derudover kan I ride, køre i gokarts, bowle, dykke og besøge et vandland på Falster.

Attraktion

Såvel Bønnet Skov som de store Corselitze-skove indeholder flere historiske mindesmærker i form af bl.a. gravhøje, jættestuer og dysser. Hos Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum kan I opleve en enestående samling af gamle motorcykler samt sjældne radioer, højtaler, fjernsyn osv. (12 km).

Udflugt

Besøg Marielyst Familiepark & Aqualand - en forlystelsespark for hele familien på 200.000 m2 med vandland og 50 aktivitetsmuligheder (25 km). I Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kan I opleve hele 500 dyr fordelt på 94 arter. (26 km) Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-tals miljø er bygget op med huse, værksteder, skibe, fartøjer og en kastemaskine (26 km). Krokodille Zoo i Eskilstrup er Europas største samling af forskellige krokodillearter. Derudover kan I opleve skildpadder, varaner og en anakonda her (28 km). I Knuthenborg Safaripark ved Maribo færdes de vilde dyr i naturlige omgivelser ¿ lige omkring jeres bil eller bus. Giraffer og næsehorn på den ene side, strudse, antiloper og zebraer på den anden (59 km). Bonbonland har mere end 70 spændende forlystelser for hele familien - til vands, til lands og i luften (65 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Hesnæs

Søg sommerhus