Vandkvalitet

Vores uddannede serviceteknikere sikrer, at vandkvaliteten i sommerhusenes swimmingpool og standvandsspa lever op til gældende krav.

Derfor er det vigtigt, at I overholder nogle enkle baderegler, som forefindes i huset.
For at sikre den optimale vandkvalitet skal antallet af personer modsvare personantallet, som blev angivet ved bookingen. Dette er nemlig afgørende for, at servicemedarbejderen kan dosere den optimale mængde klor, da klorværdien justeres individuelt i forhold til netop jeres ophold. Klor bliver "opbrugt" hurtigere, jo flere personer der bruger swimmingpoolen. 

Kontrol

Alle huse med swimmingpool eller standvandsspa får gratis kontrolbesøg af Sol og Strands specialuddannede servicemedarbejdere mindst én gang om ugen.

Vore servicemedarbejdere er uddannet af Miljø- og Levnedsmiddelkontrollen og har diplom i swimmingpool-teknik og vandkvalitet. Det er jeres garanti for korrekt kontrol med private swimmingpools og spabade, når I lejer sommerhus hos Sol og Strand. 

Kontrolbesøget kan have fundet sted umiddelbart før jeres ankomst - eller det vil finde sted under opholdet.

Under besøget bliver vandets klor- og pH-værdi analyseret, kontrolleret og eventuelt justeret. Samtidig bliver vandets temperatur og klarhed kontrolleret, og teknikken afprøves.