Færgebestilling

Ferien starter allerede, når I kører hjemmefra. Ved at inkludere en hyggelig færgeoverfart i jeres rejse, gør I turen til det lejede sommerhus så behagelig som mulig for alle i familien.

Vælg den færgeafgang, der passer jer bedst og nyd, at I har tid til at hygge jer og strække benene inden I sætter kursen mod sommerhuset.

Bestil jeres færgeoverfart i god tid - så I er sikre på at få plads på netop den færge, som passer jer bedst.

Indenrigs kan I blandt andet sejle mellem Jylland og Sjælland, mellem Langeland og Lolland, over fjorde og til øer som Fur, Læsø, Fanø, Samsø og Endelave.

Færge til Bornholm fra Køge eller via Ystad

Molslinjen står for den primære færgefart mellem Bornholm og det øvrige Danmark året rundt. Den direkte overfart fra Køge til Rønne tager 5 timer og 30 minutter. Alternativt kan I rejse med tog eller bus fra København til Rønne via Ystad på ca. 3 timer. Overfarten fra Ystad til Rønne tager 1 time og 20 minutter med hurtigfærge.

Bestil jeres færgebillet til Bornholm.

AlsFærgen til Als og Fyn
Benyt overfarten Bøjden-Fynshavn, hvis I skal besøge Als eller hvis I ønsker at skyde genvej til Jylland eller Fyn. Overfarten tager 50 minutter og billetter kan bookes direkte ved færgen.

Besøg Fanø
FanøFærgen sejler i pendulfart mellem Esbjerg og Nordby på Fanø. Overfarten tager 12 minutter. I kan bestille jeres billetter direkte ved færgen.

Tag LangelandsFærgen
LangelandsFærgen sejler mellem Spodsbjerg, Langeland og Tårs på Lolland. Sejlturen varer 45 minutter og der er afgange hver time. Bestil jeres billetter her.

Oplev Samsø

Samsø Rederi sejler mellem Sælvig, Samsø og Hou i Jylland. Samt Kolby

Samsø Rederi sejler mellem Sælvig, Samsø og Hou i Jylland. Samt Kolby Kås, Samsø og Kalundborg på Sjælland. Overfarten mellem Sælvig og Hou tager 1 time. Overfarten mellem Kolby Kås og Kalundborg tager 1 time og 50 minutter. Rederiet Færgen sejler mellem Ballen, Samsø og Kalundborg på Sjælland. Overfarten tager 1 time og 30 minutter. Sol og Strand har samarbejde med Færgen. Bestil jeres SamsøFærgebillet.

Skønne Læsø
Besøg den skønne ferieø Læsø. Benyt Læsøfærgen der dagligt har imellem 4 og 7 afgange afhængig af sæsonen. Overfarten tager 1 time og 30 min. Køb jeres billet direkte ved Læsøfærgen.

Ø-ferie i Danmark
Med sine over 400 navngivne øer er der rig mulighed for en dejlig rolig ø-ferie omgivet af hav og natur. Danmarks mange små ører kan nås med små ø- og genvejsfærger fra fastlandet. Så hvad enten I på jeres sommerhusferie ønsker en endagstur for at opleve noget nyt eller ønsker en ægte ø-ferieoplevelse, så er mulighederne mange. Overfarten med disse ø- og genvejsfærger kan variere i overfartstid fra 2 min til 2 timer og 30 min. Sejlturene kan både foregå med små færger med plads til kun 2 personbiler og større færger med plads til 36 personbiler. 

Broer i Danmark

Det er gratis at benytte de fleste broer i Danmark. Landet har kun to broer, som I skal betale for at benytte. Det drejer sig om Storebæltsbroen mellem Fyn og Sjælland samt Øresundsbroen mellem Sjælland og Malmø i Sverige.

Find jeres pris og læs mere om Storebæltsbroen og Øresundsbroen.

Oversigt over ø- og genvejsfærger til de mindre danske øer