Færgebestilling

Jeres ferie starter allerede, når I kører hjemmefra og ved at inkludere en hyggelig færgeoverfart i jeres rejse, gør I turen til det lejede sommerhus så behagelig som muligt for alle i familien.

Vælg den færgeafgang, der passer jer bedst og nyd, at I har tid til at hygge jer og strække benene, inden I sætter kursen mod sommerhuset.

Bestil jeres færgeoverfart i god tid - så I er sikre på at få plads på netop den færge, som passer jer bedst.

Indenrigs kan I blandt andet sejle mellem Jylland og Sjælland, mellem Langeland og Lolland, over fjorde og til øer som Fur, Læsø, Fanø, Samsø og Endelave.

Færge til Bornholm fra Køge eller via Ystad

Molslinjen står for den primære færgefart mellem Bornholm og det øvrige Danmark året rundt.  Alternativt kan I rejse til Bornholm via Ystad i Sverige.

Bestil jeres færgebillet til Bornholm.

AlsFærgen til Als og Fyn
Benyt overfarten Bøjden-Fynshav, hvis I skal besøge Als eller hvis I ønsker at skyde genvej til Jylland eller Fyn. Billetter kan bookes direkte ved færgen.

Besøg Fanø
FanøFærgen sejler i pendulfart mellem Esbjerg og Nordby på Fanø. Overfarten tager 12 minutter. I kan bestille jeres billetter direkte ved færgen.

Tag LangelandsFærgen
LangelandsFærgen sejler mellem Spodsbjerg, Langeland og Tårs på Lolland. Sejlturen varer 45 minutter og der er afgange hver time. Bestil jeres billetter her.

Oplev Samsø

Fra Jylland er der færgeoverfart til Samsø fra Hou og Aarhus. Kommer man fra Sjælland er der færgeforbindelse fra Kalundborg. Bestil jeres SamsøFærgebillet.

Skønne Læsø
Besøg den skønne ferieø Læsø. Benyt Læsøfærgen der har flere daglige afgange. Overfarten tager 1 time og 30 min. Køb jeres billet direkte ved Læsøfærgen.

Ø-ferie i Danmark
Med flere end 400 navngivne øer er der rig mulighed for en dejlig rolig ø-ferie omgivet af hav og natur. Danmarks mange små ører kan nås med mindre ø- og genvejsfærger fra fastlandet. Så hvad enten I på jeres sommerhusferie ønsker en endagstur for at opleve noget nyt eller ønsker en ægte ø-ferieoplevelse, er mulighederne mange. Overfarten med disse ø- og genvejsfærger kan variere i overfartstid fra 2 min til 2 timer og 30 min. 

Broer i Danmark
Det er gratis at benytte de fleste broer i Danmark. Dog er der undtagelser herunder Storebæltsbroen mellem Fyn og Sjælland, Kronprinsesse Marys Bro (Frederikssund) samt Øresundsbroen mellem Sjælland og Malmø i Sverige.

Find jeres pris og læs mere om Kronprinsesse Marys Bro, Storebæltsbroen og Øresundsbroen.