Slutrengøring

Vi ved, hvor vigtigt det er at ankomme til et rent hus, og vi har team af gode servicemedarbejdere, der varetager rengøringen af sommerhusene. 

I kan vælge at bestille en slutrengøring og I har også mulighed for selv at udføre rengøringen. Udfører I selv rengøringen, vil Sol og Strand umiddelbart efter jeres afrejse kontrollere huset og sikre, at det er klart til de næste forventningsfulde feriegæster.

Hent en huskeliste til rengøring af feriehuset.

Konstaterer vi, at der er mangler i forbindelse med jeres rengøring, forbeholder Sol og Strand sig ret til at opkræve betaling for den tid, der eventuelt bliver brugt til ekstra rengøring.

Afhængig af husets størrelse tager rengøringen mellem 2 - 4 timer.

Har I bestilt slutrengøring hos Sol og Strand, skal I være opmærksomme på, at I selv skal tage hånd om følgende, inden I forlader sommerhuset:  

- opvask
- generel oprydning inde og ude 
- rengøring af grill og havemøbler
- tømme skraldespande og fjerne tomme flasker med mere
- fjernelse af hår fra husdyr  

Husk derfor at medbringe viskestykker, karklude og rengøringsmidler. Ved leje af linnedpakker er der et viskestykke i hver linnedpakke. Se Linnedpakker.

Sommerhuse med swimmingpool og/eller spa kræver en omfattende slutrengøring, og vi anbefaler derfor vore feriegæster at overlade slutrengøringen af disse sommerhuse til os mod betaling. En slutrengøring omfatter vinduespudsning efter behov, gulvvask samt rengøring af borde, hårde hvidevarer, toiletter og badeværelser. Vælger I selv at foretage slutrengøringen, skal I huske at medbringe de nødvendige rengøringsmidler. Rengøringsrekvisitter som spand, kost, gulvskrubbe og støvsuger forefindes i huset.

I kan bestille en slutrengøring, når I bestiller jeres sommerhus eller på lokalbureauet indtil 4 dage før jeres afrejse.

Pris på slutrengøring fremkommer i forbindelse med jeres booking.