Slutrengøring

Rengøringen af sommerhuset tager ofte 2 - 4 timer - afhængig af husets størrelse - og kræver en del hårdt arbejde.

Ønsker I selv at udføre rengøringen, så husk at Sol og Strand kontrollerer rengøringen umiddelbart efter jeres afrejse. Er der mangler, vil Sol og Strand eftersende regning for den tid, der eventuelt bliver brugt til ekstra rengøring.

Som feriegæster er I selv ansvarlige for følgende, som vores slutrengøring ikke omfatter:

- opvask
- generel oprydning inde og ude
- rengøring af grill og havemøbler
- tømme skraldespande og fjerne tomme flasker med mere
- fjernelse af hår fra husdyr  

Husk derfor at medbringe viskestykker, karklude og rengøringsmidler. Ved leje af linnedpakker er der et viskestykke i hver linnedpakke. Se Linnedpakker.

Især sommerhuse med swimmingpool og/eller spa kræver en omfattende slutrengøring, og vi anbefaler derfor vore feriegæster at overlade slutrengøringen af disse sommerhuse til os mod betaling. En slutrengøring omfatter vinduespudsning efter behov, gulvvask samt rengøring af borde, hårde hvidevarer, toiletter og badeværelser. Vælger I selv at foretage slutrengøringen, skal I huske at medbringe de nødvendige rengøringsmidler. Rengøringsrekvisitter som spand, kost, gulvskrubbe og støvsuger forefindes i huset.

I kan bestille en slutrengøring, når I bestiller jeres sommerhus eller på lokalbureauet indtil 3 dage før jeres afrejse.

Priser på slutrengøring fremgår af menupunktet "Priser" ved hver enkelt hus.