Kæledyr/hund

Hos Sol og Strand byder vi gerne velkommen til de firbenede venner. Dog er husdyr kun tilladt, hvis det fremgår af huspræsentationen, hvor det ligeledes er anført, hvor mange husdyr I må medbringe (1, 2 eller flere).

Medbringer I husdyr, bliver der opkrævet et gebyr pr. lejemål. Gebyrets størrelse fremgår af huspræsentationerne på hjemmesiden og af lejebeviset. Vi beder om forståelse for, at sommerhuset SKAL rengøres for hunde-/kattehår og efterladenskaber på grunden fra husdyr, inden afrejse - også selvom der er bestilt slutrengøring.

Den enkelte feriegæst hæfter for eventuelle ridser, kradsemærker, pletter på gulve, møbler mv.  

I må ikke efterlade hunden og/eller katten alene i sommerhuset. Normalt kan I tage hunden med på stranden, og iflg. dansk lov skal I føre hunden i snor. I perioden 1. oktober-31. marts må hunde dog godt medbringes på stranden uden at være i snor . På sommerhusets grund skal hunden være i snor af hensyn til naboerne. Skal vores ansatte, f.eks. servicetekniker eller rengøringspersonale ud i huset, må jeres hund ikke gå frit omkring. Den skal enten være i snor eller holdes inde på et værelse, mens vi opholder os i huset, ellers kan vi desværre ikke udføre vores arbejde. 

Hunde, katte eller fritter, der skal rejse med til EU-lande, skal have et pas, hvori det er dokumenteret, at dyret er vaccineret mod rabies. Det skal også være muligt at identificere dyrene ved hjælp af chipmærke. Husdyret skal senest tre uger før afrejse være vaccineret for at kunne få udstedt et pas.

13 hunderacer er forbudt i Danmark. Forbuddet gælder også for jer, som blot ønsker at medbringe hunden på ferien. Læs mere her.

Vær desuden opmærksom på regler vedrørende ind- og udrejse med hund og kat til Danmark og eget hjemland.