Efterårsferie i Danmark

Når efteråret med sine gyldne farver indtager Danmark, kan I tage en pause fra hverdagen sammen med familien og holde efterårsferie i et sommerhus. Her får I tid og plads til hygge og samvær samt mulighed for herlige aktiviteter i efterårsferien.

Efterårsferie i Danmark
Sommerhuse i efterårsferien

Naturen i efterårsferien

Løvtræernes gyldne efterårsblade pryder de danske skove og indbyder til ophold og aktiviteter i efterårsferien i naturen. I efterårsferien kan I tage på en hyggelig familietur i skoven, samle blade, svampe og kastanjer og opleve rådyr.

Efterår, mor og børn i skov

Ved den jyske vestkyst er efterårsferien også den ideelle årstid for ravjagt. Og længst mod syd kan I opleve det imponerende syn af stærenes dans på aftenhimmelen, også kendt som sort sol.

I kan også besøge en af de mange frugtplantager rundt omkring i landet i jeres efterårsferie og plukke jeres egne æbler. Der er mange muligheder for at lave forskellige aktiviteter i efterårsferien.

Aktiviteter i efterårsferien

Naturen byder på gode muligheder for aktiviteter i efterårsferien. Det er fx en god tid for lystfiskeri i søer, åer og i havet. I kan også bruge jeres efterårsferie på at spille golf på de mange naturskønne golfbaner i Danmark eller følge en udfordrende mountainbikerute gennem spændende natur.

Efterår familie cykeltur


Efterårsferien medfører også dage med frisk vind, som er meget velegnede til drageflyvning, hvilket især bliver praktiseret på de brede strande langs Jyllands vestkyst.


Kan I lide at vandre, kan I gå på Hærvejen i efterårsferien, som fører jer hele vejen op gennem Jylland eller finde en af de mange lokale vandrestier i det område, hvor I holder efterårsferie i sommerhus.


Har I børnene med i efterårsferien, så kan I nyde godt af de mange arrangementer og aktiviteter i efterårsferien for børn. Både museer, forlystelsesparker og zoologiske haver samt mange feriebyer laver ekstra arrangementer for børn i efterårsferien.

Sommerhus uge 42 - Attraktioner for hele familien

Mange af Danmarks attraktioner har åbent hele året rundt, og nogle holder åbent til og med skolernes efterårsferie i uge 42. Det markeres med et utal af aktiviteter i efterårsferien for hele familien. I nogle attraktioner, som fx Tivoli, Bonbonland og Djurs Sommerland, fejres efteråret med et brag af en halloweenfest med masser af hekse, skeletter, græskar og halloween-aktiviteter i efterårsferien.


Fårup Sommerland afholder hyggelig høstfest i uge 42, hvor hele parken pyntes op i efterårsfarver, alle forlystelserne kører og der er specielle aktiviteter for hele familien. Frilandsmuseer som fx Hjerl Hede og Den Gamle By bliver levendegjort og byder på mange spændende aktiviteter i efterårsferien.

Når I har opholdt jer i naturen eller besøgt attraktioner, er det tid til indendørs hygge. Når I holder efterårsferie i et sommerhus med brændeovn, kan I spille spil, drikke varm kakao og spise nybagte boller foran den knitrende ild. Og mange sommerhuse har også internetadgang, som giver jer mulighed for at spille online spil og følge med i nyheder og lignende, når I holder ferie i sommerhus i efterårsferien.

Efterår, æbler

En hyggelig og populær aktivitet i efterårsferien, er at skære græskarlygter. I kan købe græskar hos den lokale købmand og sidde sammen ved spisebordet i sommerhuset og hjælpe hinanden med at skære flotte, uhyggelige ansigter i græskarrene. Bagefter kan I stille græskarrene ud på sommerhusets terrasse med et lys i.

Ferie i Danmark

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor I kan hygge jer med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktive i naturen.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og giv jer tid til at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Hyg jer med god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad I er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har I fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.

Vesterhavet

Små hyggelige badebyer, natur, frihed, brede sandstrande og masser af frisk luft. Ferie i sommerhus ved Vesterhavet er en klassiker.

Ferie med hund

Når hele familien inkl. den firbenede skal på ferie, er det oplagt at bestille sommerhus med hund som gæst.

Bededagsferie

Har du brug for et afbræk fra hverdagens praktiske gøremål, hvor tid drukner i job, madpakker, rengøring og oprydning fremfor samvær og nærvær?

Himmelfartsferien

Tag en forlænget weekend i sommerhus i Kristi himmelfart. Få ekstra tid til samvær og nærvær med dem, du holder af.

Pinseferien

Skal jeres pinseferie foregå væk fra dagligdagens rammer i hjemmet? Så Bestil sommerhus i pinsen.

Book sommerhus 2023 nu

Overvejer I sommerhus 2023, så skal I ikke vente for længe. Sommerhusferie er særdeles populær, og jo længere tid I venter, des færre sommerhuse får I at vælge imellem.

Sommerhus i juni og juli

Synes sommerferien lidt for langt væk? Så tag forskud og book et ophold i sommerhus i juni og juli.

Book sensommer

Vil I nyde sensommeren i sommerhus? Se udvalget og book nu.