Lej sommerhus i pinsen

Skal jeres pinseferie foregå væk fra dagligdagens rammer i hjemmet? Så Bestil sommerhus i pinsen.

Lej sommerhus i pinsen
Sommerhuse i pinseferien

Planlægger du at tage afsted sammen med venner eller familie, så har vi også et sommerhus, der egner sig hertil. Uanset hvor længe du planlægger din pinseferie, om det er et par dage, en forlænget weekend eller en uge så finder du muligheder, der passer til dit behov her. Sol og Strand tilbyder kortere såvel som længere ophold. Destinationen skal du ikke gå på kompromis med, vi tilbyder leje af sommerhus i pinsen til Danmarks mest attraktive kyster. Du kan sammensætte præcis den type ophold, du har lyst til.

Nyd pinsedagene sammen med dem du holder af. Det vil med garanti være en kende smukkere, når du sammen med familien eller vennerne nyder pinsesolens dans fra sommerhusets terrasse.
Sommerhus i pinsen er også helt specielt pga. årstiden, her springer foråret ud lige for øjnene af dig.
Lej sommerhus i pinsen hos Sol og Strand, Find dit sommerhus blandt vores 28 lokalbureauer.

Familie på gåtur i klitterne

Sommerhusudlejning i pinsen

Overvejer du hvad der skal ske i pinseferien, og lægger du vægt på, at der skal være rammer, hvor der er plads og ro til nærvær og kvalitetstid? Så tag forskud på sommeren og vælg sommerhusudlejning i pinsen. Udnyt de ekstra fridage og få et velfortjent pusterum fra hverdagen.
Sommerhusudlejning i pinsen er populært især blandt familier. Et sommerhusophold er særligt familievenligt og indbyder til familievenlige oplevelser. Her er der plads til hele familien – alle aldre - og du kan booke et sommerhus, der passer netop til dine ønsker og behov.
Sommerhuse hos Sol og Strand spænder vidt, hvad angår beliggenhed, størrelse og faciliteter.
Book den ideelle familieferie, bestil sommerhusudlejning i pinsen og nyd hyggen samt det rolige tempo, som omgivelserne i sommerhuset danner for jer, derfor er det den ideelle familieferie.

Ferie året rundt i Danmark

Book sommerhus 2024 nu

Overvejer du ferie i sommerhus i år, så skal du ikke vente for længe. Sommerhusferie er populær, og jo længere du venter, jo færre sommerhuse er der at vælge mellem.

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og brug tiden på at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Pinseferie

Skal din pinseferie foregå langt væk fra den daglige trummerum? Så bestil et ophold i sommerhus i pinsedagene.

Kristi himmelfartsferie

Tag på forlænget weekend i sommerhus i forbindelse med Kristi himmelfartsdag. Brug et par dage sammen med dem eller den, du holder af. 

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor du kan hygge dig sammen med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktiv i naturen.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad du er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Det perfekte sted at nyde god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har du fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.