Lej sommerhus i pinsen

Skal jeres pinseferie foregå væk fra dagligdagens rammer i hjemmet? Så Bestil sommerhus i pinsen.

Lej sommerhus i pinsen
Sommerhuse i pinseferien

Planlægger I at tage afsted sammen med venner eller familie, så har vi også et sommerhus, der egner sig hertil. Uanset hvor længe I planlægger jeres pinseferie, om det er et par dage, en forlænget weekend eller en uge så finder I muligheder, der passer til jeres behov her. Sol og Strand tilbyder kortere såvel som længere ophold. Destinationen skal I ikke gå på kompromis med, vi tilbyder leje af sommerhus i pinsen til Danmarks mest attraktive kyster, I kan sammensætte præcis den type ophold, som I har lyst til.

Nyd pinsedagene sammen med dem I holder af. Det vil med garanti være en kende smukkere, når I sammen kan nyde pinsesolens dans fra sommerhusets terrasse.
Sommerhus i pinsen er også helt specielt pga. årstiden, her springer foråret ud lige for øjnene af jer.
Lej sommerhus i pinsen hos Sol og Strand, Find jeres sommerhus blandt vores 22 lokalbureauer.

Familie på gåtur i klitterne

Sommerhusudlejning i pinsen

Overvejer I hvad der skal ske i pinseferien, og lægger I vægt på, at der skal være rammer, hvor der er plads og ro til nærvær og kvalitetstid? Så tag forskud på sommeren og vælg sommerhusudlejning i pinsen. Udnyt de ekstra fridage og få et velfortjent pusterum fra hverdagen.
Sommerhusudlejning i pinsen er populært især blandt familier. Et sommerhusophold er særligt familievenligt og indbyder til familievenlige oplevelser. Her er der plads til hele familien – alle aldre - og I kan booke et sommerhus, der passer netop til jeres ønsker og behov.
Sommerhuse hos Sol og Strand spænder vidt, hvad angår beliggenhed, størrelse og faciliteter.
Book den ideelle familieferie, bestil sommerhusudlejning i pinsen og nyd hyggen samt det rolige tempo, som omgivelserne i sommerhuset danner for jer, derfor er det den ideelle familieferie.

Ferie i Danmark

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor I kan hygge jer med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktive i naturen.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og giv jer tid til at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Hyg jer med god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad I er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har I fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.

Vesterhavet

Små hyggelige badebyer, natur, frihed, brede sandstrande og masser af frisk luft. Ferie i sommerhus ved Vesterhavet er en klassiker.

Ferie med hund

Når hele familien inkl. den firbenede skal på ferie, er det oplagt at bestille sommerhus med hund som gæst.

Bededagsferie

Har du brug for et afbræk fra hverdagens praktiske gøremål, hvor tid drukner i job, madpakker, rengøring og oprydning fremfor samvær og nærvær?

Himmelfartsferien

Tag en forlænget weekend i sommerhus i Kristi himmelfart. Få ekstra tid til samvær og nærvær med dem, du holder af.

Pinseferien

Skal jeres pinseferie foregå væk fra dagligdagens rammer i hjemmet? Så Bestil sommerhus i pinsen.

Book sommerhus 2023 nu

Overvejer I sommerhus 2023, så skal I ikke vente for længe. Sommerhusferie er særdeles populær, og jo længere tid I venter, des færre sommerhuse får I at vælge imellem.

Sommerhus i juni og juli

Synes sommerferien lidt for langt væk? Så tag forskud og book et ophold i sommerhus i juni og juli.

Book sensommer

Vil I nyde sensommeren i sommerhus? Se udvalget og book nu.