Store sommerhuse med plads til storfamilien, tre generationer eller flere vennepar

Lej et stort sommerhus med plads til at holde ferie med storfamilien, tre generationer i samme hus eller ferie med flere vennepar.

 

Store sommerhuse med plads til storfamilien, tre generationer eller flere vennepar

Storfamilie-ferie - Sommerhuse til 10, 20 og 30 personer eller mere

Tag på ferie i et stort sommerhus med plads til storfamilien, "dine, mine og vores børn". Sol og Strand byder på store eksklusive, kystnære sommerhuse med plads til både 14 og 32 personer. Her er der god plads til alle børnene og masser af aktivitetsmuligheder både i og uden for huset. Mange af de store sommerhuse har legeredskaber på grunden, hvor de mindre børn kan boltre sig. Samtlige store huse, vi har udvalgt til jer, har swimmingpool med plads til hele storfamilien samt spa og sauna. Flere af de store huse har billardbord, bordtennisbord, bordfodbold eller lignende. Men der er også tænkt på de voksne, idet nogle af de store sommerhuse har fitnessrum med forskellige fitnessredskaber.

 

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab

Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse. Find huset, der passer til netop jeres behov.

Rejs tre generationer og få en herlig ferie i sommerhus med hele familien

Det er blevet populært at holde ferie i et stort sommerhus, hvor hele familien på tværs af generationer er med. Bedsteforældre, forældre, børnebørn, søskende, fætre og kusiner. Når flere generationer rejser på sommerhusferie sammen, så er der flere, der kan bidrage i forhold til at være sammen med børnene. På den måde kan for eksempel småbørnsforældrene få et lille break og have tid til at nyde hinanden. Men samspillet i familien, når flere generationer rejser sammen, kan være meget berigende. At se sine børn i samspil med ens forældre, den relation mellem børnebørn og bedsteforældre, kan være meget berigende. Når tre generationer tager på sommerhusferie sammen, er der rig mulighed for at få store oplevelser og skabe glade ferieminder for hele familien.

De store huse, vi har udvalgt, er ideelle til en ferie med tre generationer. I bor 14-32 personer i meget rummelige sommerhuse med god plads til, at alle tre generationer samles og hygger sig sammen. Børnebørnene kan boltre sig i swimmingpoolen lige så tit, de har lyst, mens bedsteforældrene ser på og nyder børnebørnenes leg. Forældrene kan forberede maden eller foretage indkøb med god samvittighed, for der er nogen til at se efter børnene. Om dagen kan I tage til stranden og bade, og de voksne skan skiftes til at holde øje med børnene. Og om aftenen kan alle tre generationer nyde et dejligt måltid og måske gå en tur langs med stranden eller spille boldspil og vikingespil på sommerhusgrunden. Og hvis vejret driller lidt, er der i nogle af de store huse mulighed for at spille billard, bordfodbold eller bordtennis. For de voksne er der evt. også mulighed for at dyrke lidt motion på en motionscykel eller lignende.

Weekend eller ferie med flere vennepar

Tag af sted sammen med flere vennepar eller alle vennerne på en weekendtur fyldt med hygge og feriesjov. Gå en lang tur i den danske natur, lav konkurrencer på stranden eller sommerhusgrunden, lav mad sammen, nyd at have tid til hinanden og skab nye, herlige ferieminder i et stort eksklusivt sommerhus med alle moderne bekvemmeligheder. Grundlæggende skal alle venneparrene være enig om at nyde. Nyde samværet, naturen, at slappe af, sove længe og nyde maden. Nogle elsker at vandre, andre at slappe af med en bog foran brændeovnen, andre igen at være aktive med spil og sport. I et stort sommerhus behøver man ikke at være sammen hele tiden. Her er der plads til, at man kan være sammen på kryds og tværs og lære nyt af hinandens måder at gøre forskellige ting på.

Sommerhusferie med to børnefamilier

Vores store eksklusive sommerhuse egner sig også fortrinligt til en sommerhusferie for to børnefamilier, hvor forældrene er gamle venner. De har fået børn i mellemtiden, og kunne egentlig godt tænke sig at deres børn skal lære hinanden bedre at kende. Hvorfor så ikke holde ferie sammen i et lækkert sommerhus med plads til dem alle sammen. Her kan I genopfriske gamle minder, bade med børnene i poolen, lege med dem inde i stuen eller udenfor samt gå ture med dem på stranden. Hvis familierne kender hinanden godt i forvejen, får de voksne mulighed for både at være aktive og slappe af sammen. Børnene nyder at være sammen i et stort sommerhus med mange faciliteter og kan have meget glæde af at være sammen. De har hele tiden legekammerater omkring sig og kan bade sammen i poolen eller lege i legeredskaberne udenfor. Og de lidt større børn kan spille kort eller bordfodbold og bordtennis, eller de kan gå ned til stranden og bade eller spille forskellige boldspil.

Uanset, om I er 14, 18, 20 eller 32 personer, finder I helt sikkert det perfekte sommerhus til jeres ferie hos Sol og Strand.

Sommerhuse der kan noget særligt

Swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vejr og vind. Børnene vil elske det!

Sommerhus med spa

Hold jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus med spa og forkæl jer selv. Slap af i det varme vand i en indendørs eller en udendørs spa.

Luksussommerhuse

Hold ferie på 1. klasse i et luksussommerhus med lækkert interiør, luksuriøse detaljer, masser af udstyr, havudsigt eller wellness.

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab

Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse. Find huset, der passer til netop jeres behov.

 

Kørestolsegnet sommerhus

En kørestol er ikke nogen hindring for ferie i sommerhus. Se udvalget af kørestolsegnede sommerhuse over hele Danmark og find din favorit.

Lystfiskerhuse

Er fiskestang og waders en fast del af ferien, så lej et sommerhus indrettet til lystfiskere - tæt på fiskepladser ved hav, mole, å og sø.

Ferielejlighed

Vil I have udsigt til vandet eller være tæt på aktiviteter for børnene? I kan få begge dele, når I holder ferie i en ferielejlighed.

Marinahuse

Ferieboliger i stemningsfulde, maritime omgivelser med udsigt til lystbådehavn. Hold ferie i et marinahus, så er I tæt på hav og by.