Tag i sommerhus i Kristi himmelfart

Tag en forlænget weekend i sommerhus i Kristi himmelfart. Få ekstra tid til samvær og nærvær med dem, du holder af.

Tag i sommerhus i Kristi himmelfart
Sommerhuse i himmelfartsferien

Pak weekendtaskerne og bilen med dem du holder af og tag i sommerhus i Kristi himmelfart. Oplev det spirende forår på tætteste hold og nyd det milde vejr i maj, som giver den lune fornemmelse af, at sommeren er på vej.

En tur i sommerhus i Kristi Himmelfart giver jer:

    - Trygge rammer for afslapning
    - Nye oplevelser i mindebanken
    - Opladning af batterierne
    - Et velfortjent pusterum fra hverdagen
    - Ekstra tid til nærvær og samvær

Udvalget af sommerhus i Kristi himmelfart byder på noget til enhver smag. Vi har både mindre og større sommerhuse ligesom faciliteter også spænder bredt. Således er I sikre på, at I finder et sommerhus, som opfylder jeres behov som familie/rejsende.

Book sommerhus i Kristi himmelfartsferien hos Sol og Strand

Kristi himmelfartsferien ligger i maj og falder på en fredag, det betyder, at I kan se frem til en forlænget weekend.

Værdsætter I nye oplevelser, samvær med dem I holder af, hvor rammerne er sat for 100 % afslapning? Så kan vi anbefale jer at booke et sommerhus i Kristi himmelfartsferien.

Hos Sol og Strand tilbyder vi + 6000 attraktive sommerhuse til udlejning. Vi har sommerhus på alle Danmarks mest attraktive feriedestinationer. Vi tilbyder fleksibel lejeperiode, så I kan også booke en forlænget weekend i udvalgte sommerhuse i Kristi himmelfartsferien.

Når I skal på en kortere tur som eks. en forlænget weekend, så vil I uden tvivl prioritere ferietid frem for at spilde for meget tid på transport. Derfor kan I også finde et af vores 28 lokalbureauer tæt på jer, hvor I kan booket et sommerhus i Kristi himmelfartsferien. I behøver altså ikke rejse langt, for at få komme i sommerhus i Kristi himmelfartsferien, I kan booke et hos Sol og Strand.

Miniferie i Kristi himmelfart i sommerhus

En miniferie i Kristi himmelfartferien i sommerhus er nok det tætteste, som I kommer på afslapning inden sommerferien melder sin ankomst. De skønne helligdage i foråret kan derfor være højt værdsat, hvis I har brug for et afbræk fra dagligdagen og alle de praktiske opgaver. Tag på miniferie i Kristi himmelfart, udnyt helligdagen og skab skønne ferieminder sammen.

Ferie året rundt i Danmark

Book sommerhus 2024 nu

Overvejer du ferie i sommerhus i år, så skal du ikke vente for længe. Sommerhusferie er populær, og jo længere du venter, jo færre sommerhuse er der at vælge mellem.

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og brug tiden på at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Pinseferie

Skal din pinseferie foregå langt væk fra den daglige trummerum? Så bestil et ophold i sommerhus i pinsedagene.

Kristi himmelfartsferie

Tag på forlænget weekend i sommerhus i forbindelse med Kristi himmelfartsdag. Brug et par dage sammen med dem eller den, du holder af. 

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor du kan hygge dig sammen med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktiv i naturen.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad du er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Det perfekte sted at nyde god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har du fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.