Tag i sommerhus i Kristi himmelfart

Tag en forlænget weekend i sommerhus i Kristi himmelfart. Få ekstra tid til samvær og nærvær med dem, du holder af.

Tag i sommerhus i Kristi himmelfart
Sommerhuse i himmelfartsferien

Pak weekendtaskerne og bilen med dem du holder af og tag i sommerhus i Kristi himmelfart. Oplev det spirende forår på tætteste hold og nyd det milde vejr i maj, som giver den lune fornemmelse af, at sommeren er på vej.

En tur i sommerhus i Kristi Himmelfart giver jer:

    - Trygge rammer for afslapning
    - Nye oplevelser i mindebanken
    - Opladning af batterierne
    - Et velfortjent pusterum fra hverdagen
    - Ekstra tid til nærvær og samvær

Udvalget af sommerhus i Kristi himmelfart byder på noget til enhver smag. Vi har både mindre og større sommerhuse ligesom faciliteter også spænder bredt. Således er I sikre på, at I finder et sommerhus, som opfylder jeres behov som familie/rejsende.

Book sommerhus i Kristi himmelfartsferien hos Sol og Strand

Kristi himmelfartsferien ligger i maj og falder på en fredag, det betyder, at I kan se frem til en forlænget weekend.

Værdsætter I nye oplevelser, samvær med dem I holder af, hvor rammerne er sat for 100 % afslapning? Så kan vi anbefale jer at booke et sommerhus i Kristi himmelfartsferien.

Hos Sol og Strand tilbyder vi + 6000 attraktive sommerhuse til udlejning. Vi har sommerhus på alle Danmarks mest attraktive feriedestinationer. Vi tilbyder fleksibel lejeperiode, så I kan også booke en forlænget weekend i udvalgte sommerhuse i Kristi himmelfartsferien.

Når I skal på en kortere tur som eks. en forlænget weekend, så vil I uden tvivl prioritere ferietid frem for at spilde for meget tid på transport. Derfor kan I også finde et af vores 22 lokalbureauer tæt på jer, hvor I kan booket et sommerhus i Kristi himmelfartsferien. I behøver altså ikke rejse langt, for at få komme i sommerhus i Kristi himmelfartsferien, I kan booke et hos Sol og Strand.

Miniferie i Kristi himmelfart i sommerhus

En miniferie i Kristi himmelfartferien i sommerhus er nok det tætteste, som I kommer på afslapning inden sommerferien melder sin ankomst. De skønne helligdage i foråret kan derfor være højt værdsat, hvis I har brug for et afbræk fra dagligdagen og alle de praktiske opgaver. Tag på miniferie i Kristi himmelfart, udnyt helligdagen og skab skønne ferieminder sammen.

Ferie i Danmark

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor I kan hygge jer med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktive i naturen.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og giv jer tid til at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Hyg jer med god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad I er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har I fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.

Vesterhavet

Små hyggelige badebyer, natur, frihed, brede sandstrande og masser af frisk luft. Ferie i sommerhus ved Vesterhavet er en klassiker.

Ferie med hund

Når hele familien inkl. den firbenede skal på ferie, er det oplagt at bestille sommerhus med hund som gæst.

Bededagsferie

Har du brug for et afbræk fra hverdagens praktiske gøremål, hvor tid drukner i job, madpakker, rengøring og oprydning fremfor samvær og nærvær?

Himmelfartsferien

Tag en forlænget weekend i sommerhus i Kristi himmelfart. Få ekstra tid til samvær og nærvær med dem, du holder af.

Pinseferien

Skal jeres pinseferie foregå væk fra dagligdagens rammer i hjemmet? Så Bestil sommerhus i pinsen.

Book sommerhus 2023 nu

Overvejer I sommerhus 2023, så skal I ikke vente for længe. Sommerhusferie er særdeles populær, og jo længere tid I venter, des færre sommerhuse får I at vælge imellem.

Sommerhus i juni og juli

Synes sommerferien lidt for langt væk? Så tag forskud og book et ophold i sommerhus i juni og juli.

Book sensommer

Vil I nyde sensommeren i sommerhus? Se udvalget og book nu.