Sommerhus med spa – nyd wellness i ferien

Lej sommerhus med spa og få en ferie med selvforkælelse og wellness. En daglig tur i spa er ren velvære og virker afstressende.

Sommerhus med spa – nyd wellness i ferien
Ferieboliger med spa, der måske interesserer dig

Sommerhus med spa

Når I holder ferie, er det ofte for at komme væk fra hverdagens trummerum og få et afbræk for hverdagens stress. Derfor må ferien i sommerhus også gerne kunne tilbyde noget ekstra. Et sommerhus med spa giver jer mulighed for at koble helt af og nyde jeres ferie fuldt ud.

Uanset, om I er en familie med børn, en flok venner eller et par, der gerne vil have tid sammen, så er en tur i spa en god måde at være sammen på, hygge samme og få en god snak.

Sundhed og velvære i sommerhus med spa

Det varme vand i spaen og boblernes massage er godt for led og muskler, der blødgøres og slapper af, og derved øges blodcirkulationen og kroppen slapper af. En tur i spa er afstressende og gavnligt for både krop og sind.

Alt efter, hvad I har lyst til, kan I supplere spabadet med afslappende musik, tændte stearinlys eller velduftende æteriske olier. Lejer I sommerhus med spa, kan det ovenikøbet være, at sommerhuset er udstyret med en spa med lysterapi, dvs. lys, der veksel mellem forskellige farver.

Sommerhus med udendørs spa

Udendørs spa er en helt speciel wellness-oplevelse, som mange nyder at benytte i deres ferie. Følelsen af velvære og afslapning, når I sidder i spaen, forstærkes af indtrykkene fra naturen omkring jer. I kan mærke vinden, høre fuglene synge og nyde udsigten til naturen eller havet.

Sommerhus med vildmarksbad

Har I ikke et vildmarksbad derhjemme, så kan I med fordel leje et sommerhus med vildmarksbad, så I kan nyde naturen, mens I sidder i det afslappende varme vand.

Vildmarksbad er et rundt kar lavet i træ, som er blevet meget populær inden for den seneste årrække. Vildmarksbadet stammer fra Canada og giver jer den ægte, rustikke oplevelse af at være i naturen. Samtidig er det en hyggelig og afslappende måde at være sammen på i ferien, enten hele familien eller en flok venner.

Vær opmærksom på, at det kan tag 2-4 timer at opvarme vandet i et vildmarksbad.

Hvilken type spa er der i sommerhuset?

Når I lejer sommerhus med spa, er det vigtig, at I kender forskellen på de to typer af spa, I finder i sommerhusene, så I benytter spaen i sommerhuset korrekt.

Den ene type spa er gennemløbsspa, der fungere som et badekar, dvs. I skal fylde det med vand, hver gang, I skal bruge det og efterfølgende tømme det for vand. Det er vigtigt, at I fylder spaen korrekt op, hvilket vil sige, at der skal fyldes så meget vand i, at det dækker 10 cm over de øverste dyser.

Derefter skal der en klortablet i per person, der skal benytte spaen, og så skal vandcirkulation startes og køre i ca. 2 min. inden brug. Når I lejer sommerhus med spa, ligger de klortabletter, I skal bruge til at desinficere vandet i jeres gennemløbsspa, i sommerhuset til fri afbenyttelse.

 

Den anden type spa er standvandsspa. Standvandsspa kan sammenlignes med en pool, da vandet ikke skal lukkes ud efter brug. En serviceret medarbejder kommer jævnligt i sommerhusene med spa og sørger for at holde vandkvaliteten i swimmingpools og standvandsspa i top. Vandet i spaen er blevet tjekket og tilsat klor forud for jeres besøg.

Vandet i spaen er opvarmet til ca. 38° C, og det koster energi at opvarme så store mængder vand. Det er derfor en god idé at trække termotæppet over sommerhusets spa, når I ikke bruger den, derved formindsker I afkøling og fordampning af vandet, hvilket reducerer energiforbruget.

Sommerhuse der kan noget særligt

Swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vejr og vind. Børnene vil elske det!

Sommerhus med spa

Hold jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus med spa og forkæl jer selv. Slap af i det varme vand i en indendørs eller en udendørs spa.

Luksussommerhuse

Hold ferie på 1. klasse i et luksussommerhus med lækkert interiør, luksuriøse detaljer, masser af udstyr, havudsigt eller wellness.

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab

Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse. Find huset, der passer til netop jeres behov.

 

Kørestolsegnet sommerhus

En kørestol er ikke nogen hindring for ferie i sommerhus. Se udvalget af kørestolsegnede sommerhuse over hele Danmark og find din favorit.

Lystfiskerhuse

Er fiskestang og waders en fast del af ferien, så lej et sommerhus indrettet til lystfiskere - tæt på fiskepladser ved hav, mole, å og sø.

Ferielejlighed

Vil I have udsigt til vandet eller være tæt på aktiviteter for børnene? I kan få begge dele, når I holder ferie i en ferielejlighed.

Marinahuse

Ferieboliger i stemningsfulde, maritime omgivelser med udsigt til lystbådehavn. Hold ferie i et marinahus, så er I tæt på hav og by.

Sådan anvender du en spa