Book sommerhus 2024 nu

De bedste sommerhuse bookes ofte først. Derfor er det nu, du har det største udvalg

Book sommerhus 2024 nu

Book et ophold i 2024 i et af de nyeste huse

Søndervig, Vestkysten

Rengøring inkluderet i pris • Swimmingpool, Sauna og Spa • Aktivitetsrum • Biograf • Energivenlig

Book nu
Nr. Lyngby, Nordvestjylland

Rengøring inkluderet i pris • Swimmingpool, Sauna og Spa • Aktivitetsrum • Energivenlig

Book nu
Hostrup, Limfjordslandet

Rengøring inkluderet i pris • Swimmingpool, Sauna og Spa • Aktivitetsrum • Energivenlig

Book nu

Fordele ved at booke sommerhus 2024

I kan allerede nu booke leje af sommerhus i 2024, og argumenterne for at være i god tid er mange. Faktisk øger I jeres chancer markant for at få drømme-sommerhuset, når I booker i god tid, da udvalget så er størst. Jo bedre tid = bedre udvalg.

De mest populære sommerhuse bliver altid udlejet hurtigt, særligt i populære ferieperioder eks. højsæson i sommerferien, og vil I være sikker på at kunne bo i drømme-sommerhuset i jeres ferie, så gør I klogt i at booke allerede nu.

Ligesom ferieperioder er eftertragtede, så er der også populære ferietyper såsom:

Ovenstående ferietyper bliver hurtigt booket. Har I lovet ungerne en pool-ferie, eller er havudsigten vigtigt for jer? Så book i dag.   

Måske I er flere, der skal sammen afsted i sommerhus 2024, hvorfor det kræver lidt mere planlægning og koordinering, så kan det i den grad være en fordel at booke i god tid, så I er sikre på at ferie-kabalen går op.

Ferie 2024 i Danmark og sommerhus

Danmark som destination for jeres ferie 2024 rummer mange oplevelser – store som små. Her får I det hele lige fra seværdigheder, fantastisk natur, misundelsesværdige sandstrande, bølgende klitter og et charmerende dyreliv.

Hos Sol og Strand finder I sommerhuse over hele landet og selvfølgelig i alle de populære sommerhusområder.

Ferie i 2024 med rabatter og oplevelser

Tilmelder du dig Sol og Strand+ får du adgang til fordele og rabatter hos vores samarbejdspartnere. Det betyder bl.a., at du får rabat på attraktioner og forlystelser over hele Danmark. Og det er ikke kun, mens du har ferie - det er hele året rundt.

Samtidig garanterer vi, at du som medlem af Sol og Strand+ altid får den bedste pris, når du booker dit næste ophold i et sommerhus udlejet af Sol og Strand.

Book Sommerhus 2024 nu

Ferie året rundt i Danmark

Book sommerhus 2024 nu

Overvejer du ferie i sommerhus i år, så skal du ikke vente for længe. Sommerhusferie er populær, og jo længere du venter, jo færre sommerhuse er der at vælge mellem.

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og brug tiden på at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Pinseferie

Skal din pinseferie foregå langt væk fra den daglige trummerum? Så bestil et ophold i sommerhus i pinsedagene.

Kristi himmelfartsferie

Tag på forlænget weekend i sommerhus i forbindelse med Kristi himmelfartsdag. Brug et par dage sammen med dem eller den, du holder af. 

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor du kan hygge dig sammen med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktiv i naturen.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad du er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Det perfekte sted at nyde god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har du fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.