LEJ SOMMERHUS I JUNI OG JULI

Sommerhus i juni og juli

Vil I nyde juni og juli i sommerhus? Se det store udvalg af sommerhusophold i juni og juli. Book sommerhus i dag!

Sommerhus i juni og juli

Sommerhus i juni og juli

Tag afsted i sommerhus i juni eller juli og oplev en sommer i år, der føles og kan nydes længere end nogensinde før. Tilbring en uge eller to eller tag en på miniferie, det er ikke længden der er afgørende, men sindet vil med garanti kunne mærke de opladte batterier længe efter hjemkomsten. Og Jo tidligere feriefølelsen kryber ind under huden, jo længere tid nydes den. 

Tilbring juni eller juli i sommerhuse og nyd den spirende sommer sammen, og mærk velværet særligt når de lyse sommeraftener tilbringes på sommerhusets terrasse med naturens lyde som terapi for sjælen. 

Se alle huse vores huse

Find det perfekte sommerhus i juni og juli

Når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand i juni og juli, får i endnu større udvalg blandt lækre sommerhuse

Ferie i juni eller juli - Få et større udvalg

Der er flere ledige sommerhuse uden for højsæsonen, så udvalget er større og bedre. Det kan være næsten umuligt at få et poolhus i højsæsonen, medmindre man er ude i rigtig god tid, men her i juni eller start juli har vi mange skønne sommerhuse med pool, som I kan vælge imellem.  

 

Sommerhusophold uden for sæson er ferie med mere ro og nærvær

Oplev et mindre forstyrrende ferielandskab, når I holder sommerhusferie i juni eller juli. Ferie handler for mange om ro, afslapning og nærvær. Faktum er dog, at højsæsonen er fyldt med turister fra ind- og udland, som både har sin charme, men også kan være præget af mere stress og planlægning.  

Booker I uden for højsæsonen eks. i juni eller starten af juli, så kan I se frem til færre mennesker langs de danske kyster og i sommerhusområderne, mindre kø ved de store attraktioner – ja, ferielandskabet i juni eller juli er på et helt andet niveau, hvad angår ro og giver øget plads til nærvær. 

Last minute
Last Minute

Der er penge at spare, hvis I kan rejse med kort varsel. Med et Last Minute-ophold kan I spare helt op til 40 procent på et feriehus.

Swimmingpool
Swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vejr og vind.