Miniferie i Danmark

Med et hektisk hverdagsliv har de fleste brug for et pusterum i ny og næ. Book en miniferie og brug tiden til at slappe af og lade op.

Miniferie i Danmark

Miniferie i et sommerhus

Hvor mange dage vil du afsted?

En miniferie kan vare op til 5 dage, og der er rig mulighed for at tage på miniferie i Danmark. Hos Sol og Strand kan du vælge mellem +6500 sommerhuse, og kalenderåret byder på mange skønne helligdage, der hurtigt kan trylles om til en miniferie i Danmark.

Miniferie - udvalgte sommerhuse til dig

Miniferie - kort og godt

Miniferie er en perfekt chance for at nyde hinanden og slappe af i skønne omgivelser. Tag et pusterum i et af vores sommerhuse og oplev årstiden og hinanden. En Miniferie i et af vores luksussommerhuse giver masser af forkælelse. Tilbring fx et par dage ved havet i et sommerhus med spa og sauna. I kan også vælge en Miniferie i et sommerhus med pool, hvilket især er populært hos børnefamilier. En pool giver daglig motion, men også mange timers sjov og aktivitet for børn.

Vi har 28 lokalkontorer, som alle rummer skønne sommerhuse, der kan bookes til miniferier. I finder sommerhuse til miniferier på alle vores populære destinationer:

    - Miniferie Jylland
    - Miniferie Fyn
    - Miniferie Sjælland
    - Miniferie Sønderjylland
    - Miniferie Nordjylland
    - Se øvrige destinationer

Når hverdagen bliver lidt stresset og ensformigt, hvor I måske sidder fast i de daglige rutiner uden overskud til at fokusere på oplevelser og prioritere kvalitetstid med hinanden, kan en miniferie være det helt oplagte middel mod hverdags træthed. En miniferie skaber fornyet energi, som vil sidde i sjælen længe efter at opholdet er slut. Ligesom minderne fra de hyggelige stunder vil vare ved.

En miniferie kan også være en oplagt veninde- eller herretur. Så er der sat rammerne for en oplevelsesrig miniferie, hvor selskabet skal nydes med ren afslapning, lækker mad og vin i glassene. Så skal gamle minder genleves mens nye skabes.

Miniferie i sommerhus

Miniferie er den lette vej til et kort afbræk

Miniferier giver jer mulighed for at komme lidt væk og ud at opleve Danmark, uden at skulle lave den helt store planlægning. Det er fx praktisk at tage en miniferie, hvis I gerne vil opleve et arrangement i den anden ende af landet. Så behøver I ikke at tænke på den lange køretur hjem, men i stedet nyde en god nats søvn i sommerhuset. I kan sove længe næste dag og slappe af, inden I skal køre hjem.

Miniferien kan vare 2-3 overnatninger, hvor I kan koble af, få læst en god bog og komme ud og opleve det område, I holder Miniferie i. Her er det værd at bemærke, at prisen for to og tre overnatninger ofte er den samme. Hvis I kun har brug for to overnatninger, kan I derfor med fordel booke tre overnatninger, så I ikke skal skynde jer ud af sommerhuset, den dag, I skal hjem. I kan tage den med ro og køre hjem, når det passer jer.

I kan booke op til 5 dage, når I holder Miniferie. Det giver jer mulighed for at hive nogle dage ud af kalenderen, uden at det går ud over arbejde og andre forpligtelser. Hvem siger en forlænget weekend starter fredag, start jeres miniferie en tirsdag eller hvornår det passer jer. 

Book Miniferie I sommerhus I weekenden

Overrask den bedre halvdel med en Miniferie i sommerhus. Der er mulighed for en Miniferie i sommerhus eller ferielejlighed over hele landet. Hvis I vil have en lille miniferie i sommerhus med 2-3 overnatninger, er det en god idé at leje et sommerhus, der ikke ligger for langt væk, så I ikke skal bruge for meget tid på kørsel.

Brug søgeblokken og find ud af, hvor I vil hen, og hvad Miniferien må koste. I kan skræddersy jeres Miniferie, så den passer til jeres feriebudget. Markér jeres ønsker til sommerhuset i søgeblokken og vælg antal dage og den tidsperiode, der passer til jeres pengepung. Derefter kan I se udvalget af sommerhuse, der lever op til jeres krav, og I kan vælge jeres favoritsommerhus til Miniferien.

Billige miniferier i Danmark

Den billige miniferie kan sammensættes på mange måder. Dog kan I være sikker på, I ikke går på kompromis med kvalitet, service eller destination.

Når I booker den billige miniferie hos Sol og Strand, får I som feriegæster automatisk adgang til Sol og Strand+, der er et rabat- og oplevelsesunivers med forskellige tilbud. Her finder I oplevelser, der rammer noget for enhver smag. Der er endda fordele, som tager hensyn til det lunefulde danske vejr.

Der er flere muligheder for at booke billige miniferier, der passer inden for jeres budget. Der er mærkbar prisforskel, hvis I vælger sommerhus med spa frem for sommerhus med pool. Så er det helt op til jer, om I foretrækker den ene facilitet frem for den anden.

Hvis I booker et sommerhus eller ferielejlighed med et aktivitetscenter, er der ofte mange gratis aktiviteter som en del af pakken. Har kan der altså spares penge på oplevelserne samtidig med, at I får en billig miniferie. Her kan I eksempelvis nyde godt af gratis adgang til badeland, indendørs legerum og fitnesscenter. Alle faciliteter er typisk i gåafstand, og ungerne kan trygt løbe afsted uden mor og far. Udendørs faciliteter såsom grill, legeplads og sportsbaner byder på mange timers sjov og hygge for alle aldre. Når du booker en billig miniferie i et feriecenter, får du altså mere end bare sommerhuset med i prisen. Tilbuddene varierer fra feriecenter til feriecenter, så sørg altid for at læse op på det enkelte feriecenter, om hvilke gratis faciliteter, de tilbyder.

Prisgaranti

Hos Sol og Strand får I prisgaranti, så I er sikre på, at I betaler den bedste pris for jeres miniferie. Det er jeres garanti for den bedste pris på miniferie.

Bestil miniferie i god tid

I kan sikre jer det helt rigtige sommerhus til jeres Miniferie ved at bestille i god tid. Jo tidligere, I bestiller, jo længere tid har I at glæde jer i. Vær dog opmærksom på, at nogle sommerhuse først bliver frigivet til udlejning 28 dage før indflytningen.

Når I bestiller i god tid, er I sikret at drømmesommerhuset til miniferien er jeres. Udvalget er tilmed større, så I har flere sommerhuse at vælge imellem.

Tilbud og rabatter på sommerhusferie

Spar op til 20% - Book senest 1/7

Op til 20% rabat i uge 29 - 30 - 31 - 32
Book sommerferien nu og spar op til 20% i uge 29 – 30 – 31 og 32. Book senest 1/7.

 

 

Last Minute

Tag i sommerhus med kort varsel og spar op til 40 procent på ferien i sommerhus. Nyd en spontan ferie med vores Last Minute tilbud.

Miniferie

Miniferie i sommerhus er perfekt til dig, der trænger til en lille pause fra hverdagen, hvor du kan slappe af. Nyd fx et weekendophold.

Miniferie med børn

Miniferie med børn i sommerhus skaber de helt rette rammer for leg, sjov og afslapning, hvor batterier kan lades op, og overskuddet genfindes

14 Plus ferie

Hold en lang ferie med tid til afslapning og oplevelser. Book sommerhus i min. 14 dage og op til 28 dage med rabat og kom helt ned i gear.

2-personer-rabat

Er I to, der skal på ferie sammen i sommerhus, kan I spare penge. Med 2-personers rabatten får I op til 20 % rabat på ferien i sommerhus.

 

Spar op til 30% på udvalgte eksklusive sommerhuse

Spar op til 30% på udvalgte store, stilfulde sommerhuse med fokus på lækre faciliteter såsom pool, hvor der er der plads til alle, så I kan nyde ferien sammen som den store familie eller vennegruppe.

 

SPAR 20% PÅ UGERNE 25-28

Tilbuddet udløber d. 30/4/24.
Spar 20% på udvalgte sommerhuse i perioden uge 25-28. Tag forskud på sommeren og book i dag.