Med kørestol i sommerhus

Hos Sol og Strand sommerhusudlejning tilbyder vi en række sommerhuse, der er specielt kørestolsegnede.

Med kørestol i sommerhus

Tag på en dejlig ferie med kørestol i et privat sommerhus. Sommerhusudlejning er en god ferieform for kørestolsbrugere. Med en ferie i et sommerhus kan I nyde at komme ud og opleve den skønne danske natur og de spændende seværdigheder i området omkring jeres sommerhus.

Vores sommerhuse er på forskellige destinationer, så I kan vælge at besøge et nyt og ukendt sted eller vælge et sted, som I kender. Fælles for vores kørestolsegnede sommerhuse er, at de er udstyrede til at danne rammen om en god ferie fuld af oplevelser for jer.

Sommerhus

Når I lejer et privat sommerhus hos os, er I sikre på, at der er taget højde for adgangsforholdene for kørestol både indenfor og udenfor jeres sommerhus. Sommerhuset er indrettet kørestolsvenligt og indeholder de nødvendige hjælpemidler, for at I kan være trygge og fokusere på at holde ferie sammen. Indretningen i et kørestolsvenligt privat sommerhus tager højde for kørestolsbrugeren i forhold til en lang række punkter. Ved hvert kørestolsegnet sommerhus er der under menupunktet kørestolsegnet en liste med nøjagtige specifikationer for adgangsforholdene i det valgte sommerhus samt en punktbeskrivelse af sommerhusets indretning. Det giver tryghed at kunne være forberedt på, hvordan jeres oplevelse bliver i sommerhuset og at det bliver en ferie, hvor I kan tænke på at slappe af og hvad I skal opleve sammen.

Ved et kørestolsvenligt sommerhus er der blandt andet fokus på belægningen og adgangen til sommerhuset, så det er nemt at komme til og fra det. Derudover kan I finde en lang række mål på dørbredde og gangbredde, så I er sikre på, at I nemt kan komme frem i hele sommerhuset. I oversigten finder I også mål på manøvrearealerne i sommerhuset og ikke mindst på badeværelset. På badeværelset er der også udspecificeret mål i forhold til toilet samt badefaciliteter, så I hjemmefra kan kontrollere fremkommeligheden for jeres kørestol i sommerhuset. Når I bestiller jeres ferie i sommerhus, er det en god idé at skrive i kommentarfeltet, at I har en kørestol med på ferie. På den måde kan vi sikre, at eventuelle hjælpemidler er tilgængelige i jeres sommerhus, når I ankommer til jeres ferie.

Ferie med kørestol i et privat sommerhus

På jeres ferie i et privat sommerhus kan det være hyggeligt at gå på opdagelse sammen i nærområdet. I kan besøge byerne tæt på jeres sommerhus og kigge i de spændende butikker. Måske har I lyst til at gå ud for at spise på et af de dejlige spisesteder. I de forskellige byer finder I mange forskellige slags restauranter og caféer med et bredt udvalg af skønne retter. Holder I ferie ved en kystby og kan I lide at spise fisk, kan det være oplagt at prøve spændende fiskeretter. Er det godt vejr, kan I nyde at sidde udenfor spisestedet og spise sammen, mens I ser på alt det der sker omkring jer.

Kørestolsbruger på sti

Spændende attraktioner

På jeres ferie i et privat sommerhus kan I nyde de dejlige omgivelser i og omkring jeres sommerhus, men I kan også tage på udflugter til spændende attraktioner i området. På hjemmesiden God Adgang kan I undersøge, hvilke attraktioner og seværdigheder, der er tilgængelige med kørestol. Lad jer inspirere til nye og spændende oplevelser i jeres nærområde, hvor I ikke skal bekymre jer, om mulighederne for adgang er kørestolsvenlige. I kan bl.a. besøge dyreparker, forlystelsesparker, museer, legepladser, shoppingcentre og naturoplevelser. Her er det altså muligt at finde aktiviteter og attraktioner for enhver smag, så I kan få dejlige oplevelser på jeres ferie i et privat sommerhus.

Kørestolsbruger på sti

Interesserer I jer for kunst og kunsthåndværk er der mange spændende oplevelser at få rundt om i landet. Besøg flotte kunstmuseer og se de interessante installationer og udstillinger. Udover den faste samling har kunstmuseerne ofte spændende særudstillinger, hvor I måske bliver præsenteret for nye kunstindtryk. Mange steder i landet ligger der små værksteder og gallerier, hvor kunsthåndværkere fremviser og sælger deres spændende unikaer. Måske er I heldige, at I kan komme ind og se de arbejdende værksteder, hvor kunsthåndværkerne er i gang med at skabe de flotte værker. Det kan være, at I synes særligt godt om nogle af de fine stykker kunsthåndværk og at I derfor er nødt til at købe lidt med hjem, som minder fra en dejlig ferie i et privat sommerhus.

Det kan være skønt at tage på udflugter i nærheden af jeres sommerhus og når I kommer hjem mætte på oplevelser, kan I nyde at slappe af i stuen eller på terrassen. Så kan I planlægge, hvad I har lyst til at lave dagen efter eller også har I hjemmefra lagt et program for, hvad der skal ske på jeres ferie sammen. I kan sammensætte en ferie med mange aktiviteter eller prioritere at slappe af i sommerhusets omgivelser.

Dejlige naturoplevelser

I naturen kan I få mange skønne og varierede oplevelser sammen og mange steder er fremkommelige i kørestol. På naturstyrelsens hjemmeside kan I undersøge tilgængeligheden af naturområderne i nærheden af jeres sommerhus. Ofte er der anlagt stier i skovene og plantagerne, som I kan bruge, når I bevæger jer ind under de smukke grønne trækroner. Disse grønne oaser kan være dejlige at være i på varme dage, hvor I har brug for svale. I skovene og plantagerne er der altid noget at se og opleve ligegyldigt årstiden, ikke mindst dyre- og plantelivet, som I finder her.

På stranden kan I nyde synet af havet og det smukke hvide sand. Mange strande med Blå Flag har gode handicapforhold i form af parkeringsmuligheder, handicaptoilet samt adgang til stranden. Nyd havets brise og de smukke naturoplevelser, som I kan få ved stranden. På alle tider af året er stranden et besøg værd, bare I er klædt på efter årstiden.

Det smukke hav er betagende og hele familien kan få gode oplevelser her. I kan bade, bygge flotte sandslotte i sandet og hygge jer med at samle strandskaller samt flotte sten ved kysten. I opskyllet på stranden kan I lede efter rav. Her mellem tang og sten kan I være heldige at gøre fine fund. Der er særlig god sandsynlighed for at finde rav i vinterhalvåret efter en storm eller en kraftig blæst. Ravet er gult eller orangerødt og I kan kende det ved, at det er lettere end sten og har en mere hul lyd, når I slår det let mod tænderne. Hvis det blæser ved havet, kan I more jer med at sætte en drage op og flyve med den langs stranden. Se den farverige drage danse mod himlen og hvis I har mod på det, kan I prøve at bygge jeres egen drage hjemme i jeres sommerhus. Hvis I ikke har lyst til at bygge en drage selv, kan I ofte finde meget fantasifulde og farverige drager i butikkerne.

Nørlev Strand

Hold en dejlig ferie med kørestol i sommerhus. I jeres sommerhus kan I nyde nem tilgængelighed for jeres kørestol uden bekymringer og koncentrere jer om at holde en dejlig ferie sammen. Har I lyst til at tage på oplevelser er der meget at opleve i Danmark, lige fra attraktioner og seværdigheder til dejlige naturoplevelser. Så tag på en skøn ferie i et privat sommerhus, der er kørestolsegnet.

Sommerhuse med specielle faciliteter

Marinahuse

Ferieboliger i stemningsfulde, maritime omgivelser med udsigt til lystbådehavn. Hold ferie i et marinahus, så er I tæt på hav og by.

Swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vejr og vind. Børnene vil elske det!

Sommerhus med spa

Hold jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus med spa og forkæl jer selv. Slap af i det varme vand i en indendørs eller en udendørs spa.

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab

Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse. Find huset, der passer til netop jeres behov.

 

Ferielejlighed

Vil I have udsigt til vandet eller være tæt på aktiviteter for børnene? I kan få begge dele, når I holder ferie i en ferielejlighed.

Gratis aktivitetscenter

Lej sommerhus eller ferielejlighed med gratis adgang til aktivitetscenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og sjov for hele familien.

Luksussommerhuse

Hold ferie på 1. klasse i et luksussommerhus med lækkert interiør, luksuriøse detaljer, masser af udstyr, havudsigt eller wellness.

Kørestolsegnet sommerhuse

Kørestol er ingen hindring for en dejlig ferie i sommerhus. Se udvalget af kørestolsegnede sommerhuse over hele Danmark og find din favorit.

Lystfiskerhuse

Er fiskestang og waders en fast del af ferien, så lej et sommerhus indrettet til lystfiskere - tæt på fiskepladser ved hav, mole, å og sø.

Sommerhus tæt på Legoland

Bo tæt på Legoland i ferien, så er sjove oplevelser lige i nærheden. 

Lej sommerhus

Læs om sommerhusudlejningens historie, hvor I kan holde ferie i sommerhus i Danmark og hvilke rabatter, I kan få, når I lejer sommerhus.

Billige sommerhuse

Billige sommerhuse til leje er ikke ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med dine ønsker