Miniferie med børn

En pause fra den stressende og hektiske hverdag med praktik og rutiner, er særligt vigtigt at prioritere. Miniferie med børn i sommerhus skaber de helt rette rammer for leg, sjov og afslapning, hvor batterier kan lades op, og overskuddet genfindes. Sådan en pause fra hverdagen kan mærkes længe efter, at sommerhusferien er slut, både på børnenes trivsel og jer som par. En miniferie med børn gavner hele familien, og det skaber langvarige minder.

Miniferie med børn

Miniferie med børn i Danmark

Når årets familieferie skal planlægges, er det vigtigt at tage hensyn til alle aldre. Selvom det kan synes spændende og eventyrligt, at udforske nye lande, så må man ikke glemme en vigtig ting: Danmark byder på utallige oplevelser, som du med garanti ikke har udforsket. Vælger du en miniferie med børn i Danmark, så finder du sommerhuse over hele landet hos Sol og Strand, som vi dækker med 22 lokalkontorer. Der gemmer sig danske perler i form af sommerhuse og oplevelser fra det nordligste Skagen, over Fyn, Sjælland og øerne til Bornholm, der bare venter på at blive udforsket af dig.

Miniferie med børn

Minimer rejsetiden book miniferie med børn i Danmark
Når du vælger en miniferie med børn i Danmark og booker et sommerhus, så har du allerede minimeret din rejsetid. Du slipper for evt. flytransport med ventetid i lufthavn, ved bagagebåndet og hoteltransfer. I stedet kan du i eget tempo roligt trille afsted med bilen. Book sommerhuset, pak bilen med ungerne, alt jeres habengut, husk køresnacks og korrekt indstilling af GPS’en, så er du klar til afgang afsted mod sommerhusland. Om du vælger ruten med svingende landeveje eller tager motorvejen, er helt op til dig. Turen i bilen kan også kombineres med sightseeing i det danske land, der er nok at opleve!

Tip: Billege og planlagte stops undervejs for ungerne forkorter følelsen af rejsetiden til stor fornøjelse for alle passagerer.

Nyd trygheden og privatlivet
En miniferie med børn i Danmark er for mange forbundet med stor tryghed. Miniferie under vante himmelstrøg i sommerhusets hyggelige atmosfære giver, for mange, den hjemlige følelse, hvorfor det i højere grad kan føles trygt og afslappende for børnefamilier.

Du kan bo ugeneret i sommerhuset og nyde privatlivet, hvor ungerne kan lege uforstyrret i haven, som var det hjemme i egen bolig. Du skal heller ikke bekymre dig om larmende beboer, som det kan hænde ved hotelophold. I sommerhuset fås de helt rette rammer, hvor der kun skal være fokus på at nyde omgivelserne og hinanden.

Miniferie for børn i hele Danmark
Hos Sol og Strand finder du sommerhuse på alle populære destinationer. Vi dækker hele landet med sommerhuse i alle størrelser, så du finder også et, der passer til jeres behov.

Mangler du inspiration til, hvor din miniferie for børn i Danmark skal gå til, så finder du alle vores destinationer her:

Der er et væld af skønne destinationer at udforske, og et hav af mindre og større øer beliggende tæt på fastlandet, som hver har sin egen personlighed og kendetegn, eks. Læsø i Kattegat der bl.a. er kendt for Saltsyderi, hesteture og hummer-festival.

Du har altså ikke oplevet Danmark blot fordi, du har besøgt én kyst, én ø eller lignende. Du vil opleve en forskel, hvis du besøger vestkysten kontra østkysten. Så book en miniferie for børn i Danmark og vis ungerne hvilket fantastisk land de er bosat i.


Oplevelser og udflugter for hele familien

Danmark rummer så mange skatte i form af oplevelser, der som minimum skal krydses af din bucket liste. Her kommer vores lille lands størrelse tilgode, for selvom vores tid på ferien er dyrebar, og særligt på en miniferie hvor længden af ferien er kortere, så er der ikke langt til nærmeste oplevelse.

Naturen i smukke Danmark
Vidste du måske, at vi har vandfald i Danmark? Selvom vi ingen bjerge har i Danmark, og vi er et forholdsvis fladt land, så finder vi det største vandfald med en højde på 20 m på Bornholm.

Med mere end 800 km kystlinje er der rigelig at udforske til leg, sjov og badning på de danske badestrande, som vi er særligt populære for, hvis du spørger de udenlandske turister. Faktisk byder flere af kystområder på blandet vandaktiviteter, som man ellers rejser langt for at opleve. Du kan eksempelvis surfe i områderne Løkken, Klitmøller og Gilleleje. Her har vi selvfølgelig også lokalkontorer og skønne sommerhuse, som du kan nyde en miniferie og/ længerevarende ophold i.

Så er vi også beriget med et utal af smukke, dybe skove i Danmark med et rigt dyreliv, som ungerne kan opsluges af, når først de får øjnene op for skovens mange beboer. Du er måske så heldig, at du kan udpege et rådyr mellem skovens træer eller et egeren, der piler op i trækronerne over jer.  

Masser af oplevelser med Sol og Strand +
Når du er feriegæst hos Sol og Strand, uanset om det er miniferie eller et længerevarende ophold, så træder du automatisk ind i et univers af oplevelser. Sol og Strand+ er fordele og oplevelser for vores feriegæster. Her får du rabat på entré til nogle af Danmark førende attraktioner. Om du er til mavekildrende forlystelsesparker, storslåede zoologiske haver og dyreparker eller kulturelle oplevelser, så finder du det hele i Sol og strand+. Her finder du inspiration til miniferiens oplevelser og udflugter.  

Her er selvfølgelig sørget for, at du finder oplevelser til alle aldre og størrelser.

Gør miniferien med børnene billig

Er du på udkig efter en billig miniferie med børn, så er du rette sted. Hos Sol og Strand finder du sommerhuse i forskellige størrelser og prisklasser, så vi har med garanti også et sommerhus, der lever op til dine behov.

Last Minute
Hvis du har mulighed for at være en kende fleksibel, så kan du finde en billig miniferie til Last Minute-spotpris. Når du booker et sommerhus til Last Minute, kan du spare op til 40 % ift. oprindelige lejepris, det må siges at være en budgetvenlig og særdeles billig miniferie. Og du kan være helt rolig, det er kun prisen, der skrues ned på, når du booker et Last Minute-sommerhus. Du får samme fordele og serviceniveau, som havde du booket et ophold uden rabat.

Book billig miniferie med aktivitetscenter
Hos Sol og Strand kan du også leje sommerhuse eller ferielejligheder med tilhørende aktivitetscenter, hvor der er en række gratis aktiviteter tilgængelig. Her er der ofte gratis adgang til svømmehal/badeland, legepladser, aktivitetsrum og sportsfaciliteter. Det varierer fra feriecenter til feriecenter, hvilke aktiviteter de tilbyder, samt om de kan anvendes gratis eller mod betaling. Tjek derfor altid det enkelte feriecenter ift. hvilke aktiviteter de tilbyder samt evt. priser.

Prisgaranti – din garanti for en billig miniferie med børn
Du får prisgaranti, når du lejer sommerhus hos Sol og Strand. Det gælder også for miniferie, det betyder, at du kan være sikker på at betale den bedste pris for jeres miniferie.

Tilbud og rabatter på sommerhusferie

Spar op til 20% - Book senest 2/6

Op til 20% rabat i Maj - Juni - Juli - August
Book sommerferien nu og spar op til 20% i Maj - Juni - Juli - August. Uge 29-31 er undtaget. Book senest 2/6

 

 

Last Minute

Tag i sommerhus med kort varsel og spar op til 40 procent på ferien i sommerhus. Nyd en spontan ferie med vores Last Minute tilbud.

Miniferie

Miniferie i sommerhus er perfekt til dig, der trænger til en lille pause fra hverdagen, hvor du kan slappe af. Nyd fx et weekendophold.

Miniferie med børn

Miniferie med børn i sommerhus skaber de helt rette rammer for leg, sjov og afslapning, hvor batterier kan lades op, og overskuddet genfindes

14 Plus ferie

Hold en lang ferie med tid til afslapning og oplevelser. Book sommerhus i min. 14 dage og op til 28 dage med rabat og kom helt ned i gear.

2-personer-rabat

Er I to, der skal på ferie sammen i sommerhus, kan I spare penge. Med 2-personers rabatten får I op til 20 % rabat på ferien i sommerhus.

 

Spar 20% på udvalgte eksklusive sommerhuse

Spar 20% på udvalgte store, stilfulde sommerhuse med fokus på lækre faciliteter såsom pool, hvor der er der plads til alle, så I kan nyde ferien sammen som den store familie eller vennegruppe.

 

SPAR 20% PÅ UGERNE 25-28

Tilbuddet udløber d. 30/4/24.
Spar 20% på udvalgte sommerhuse i perioden uge 25-28. Tag forskud på sommeren og book i dag.