Billige sommerhuse til leje

Sol og Strand tilbyder over 6500 sommerhuse til leje over hele landet, som varierer bredt i størrelse og faciliteter. Derfor kan du være sikker på at finde billige sommerhuse til leje, som også passer til dit feriebudget uanset sommerhusområdet.

Billige sommerhuse til leje
Billige sommerhuse

Billige sommerhuse til leje er ikke ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med dine ønsker. Prisen afhænger af flere faktorer og er særligt påvirket af sæsonen, hvorfor den varierer. Du kan eks. booke billigere sommerhuse til leje uden for højsæsonen.

Det kan også være en mulighed at tænke i alternative løsninger, når du søger efter billige sommerhuse til leje. Det kan være relevant, hvis du er på udkig efter sommerhus med pool, som typisk er dyre og særligt populære, og dermed hurtigt udlejet. I stedet kan du overveje et sommerhus med spa eller ferieboliger med fællespool, som er billigere alternativer.

Sådan finder du billige sommerhuse til leje
Vil du specifikt se de billigste sommerhuse, når du søger på hjemmesiden, så har vi gjort det let for dig. Du finder sommerhuse til billig leje over hele landet, du kan med fordel sortere din søgning ud fra vis ”billigste hus” først. Så får du en oversigt over vores sommerhuse til laveste pris.
Du kan også filtrere din søgning ved at indtaste max lejepris på din søgning, så du får vist sommerhuse, som er tilpasset specifikt til dit sommerhusbudget. Du har også mulighed for at vælge ”største rabat %”, så får du vist huse med rabat.

Vi står altid klar til at hjælpe med spørgsmål og rådgivning, så tøv endelig ikke med at kontakte et af vores 28 lokale udlejningskontorer.

 

Spar penge på aktiviteterne

Danmark rummer så mange skønne attraktioner  fordelt over hele landet. Påtænker du at udforske nærområdet, når du tager på sommerhustur? Så vil vi gerne minde dig om, at når du booker sommerhuse hos Sol og Strand, så får du automatisk adgang til Sol og Strand+. Her finder du en række fordele og rabatter, som du kan gøre brug af, når du er sommerhusgæst hos os. Her kan du finde inspiration til sommerhusaktiviteter og bl.a. rabatter på entrébilletter til nogle af Danmarks største og meste populære attraktioner.

En anden måde at spare penge på aktiviteterne, kan være at booke en feriebolig i et feriecenter. Her er der typisk en række aktivitetstilbud til billigere penge, og nogle er endda helt gratis.

Gratis aktiviteter til dig
Viser det lunefulde danske vejr sig fra sin pæne side, så rummer Danmark forbløffende natur, der er værd at udforske på sommerhusferien. Med over 8000 km kyststrækning er der lagt op til mange timers sjov med sommerbadning eller skøn leg og gåture langs sandstrandene, og det gælder hele familien inkl. det firbenede medlem.

De danske skove er bestemt et besøg værd, og vi er så privilegeret, at vi har rigtigt meget af den fordelt i hele landet. Tag ind i skoven under trækronerne og lad dig betage af de høje træer, der vokser ind i himlen. Lyt til dyrelivet der pusler i skovbunden, og fuglene der kvidrer i trætoppene. Måske en hjort springer forbi på vejen, eller ræven lister forbi på sin jagt.

En budgetvenlig sommerhusferie kan også foregå i sommerhuset. Pak yndlingsspil både til udendørs- og indendørs brug, så er rammerne for en masse familie-sjov allerede sat. Der er rigelig for ungerne at udforske på sommerhusets grund, imens de voksne trygt kan slappe af og nyde lyden af børnehvin og latter.

Af gode forslag til aktiviteter i sommerhuset har vi:
- Vandkamp
- Grille skumfiduser
- Kig på stjerner om aftenen ude på terrassen (Vi anbefaler at medbringer dyner for hyggens skyld, så I ikke fryser)
- Riste snobrød
- Fordyb dig i god læsestof eller strikketøjet
- Se dine yndlingsfilm og serier
- Spilleaftener
- Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser


Lej billigt sommerhus med vores tilbud & rabatter

Vil du leje et sommerhus billigt med rabat hos Sol og Strand, så kan du være sikker på, at du ikke går på kompromis med kvaliteten på sommerhuset eller vores service, det eneste der er skåret ned på, er prisen.
Vi har tilmed prisgaranti, så du er sikret, at du får sommerhuset til den bedste pris uden at betale for meget.

Vi har flere typer af rabat på sommerhuse. Det har vi af den årsag, at rejsevanerne er forskellige fra person til person. Vi Kan dermed tilbyde et koncept med rabat, som er relevant for dig, og dermed er du sikret, at der også er besparelser til dig.

Lej billige sommerhuse her – Se muligheder for rabat:

- Last minute
- 2 personer rabat
- Spar ferie
- Miniferie
- Her-og-nu-Ferie


Gode tips til den billige sommerhustur

Hvornår er sommerhus billigst at leje?
Sæsonen har betydning for sommerhusets priser. Er du på udkig efter billig sommerhusudlejning, kan du se nærmere på at leje sommerhus uden for højsæsonen. Her vil du kunne spare penge med denne løsning, da priserne er lavere end i højsæsonen og udbuddet er typisk større, da der er færre som tager i sommerhus i disse perioder.
Højsæsonen er typisk skolernes ferie som ligger i vinterferie, påskeferie, sommerferie, efterårsferie og juleferie.
Billig sommerhuse til leje finder du i alle vores sommerhusområder. Vi tilbyder et bredt udvalg, så vi er sikre på, at der er noget for en hver smag. Vores udvalg spænder bredt lige fra pris, beliggenhed, størrelse og faciliteter. Du finder derfor også et billigt sommerhus i dit favoritområde.
Sommerhuse med pool som er rigtig populære, er også værd at se på uden for højsæsonen, hvor der altså er penge at spare.
Generelt spiller tidsfaktoren ind, der kan også være penge at spare, hvis du booker i særlig god tid, på den måde er du også sikker på, at dit drømme sommerhus ikke bliver lejet ud til anden side, netop når du gerne vil afsted.

Hvor lejer man billigst sommerhus
Vi dækker alle populære sommerhusområder i Danmark, og du finder også sommerhuse i prisklasser, der passer til dit feriebudget. Se alle populære områder her.

Kan jeg leje billige sommerhuse med pool
Er du på udkig efter at leje billige sommerhuse med pool, så kan det betale sig at se på lejeperioder uden for højsæson. Her er sommerhusene billigere at leje, da der er lavere efterspørgsel. Har du mulighed for at holde ferie uden for højsæsonen, så kan du leje billige sommerhuse med pool.
En alternativ mulighed er at booke et sommerhus eller ferielejlighed med fællespool, det er typisk en billigere løsning.

Udlejer Sol og Strand sommerhuse med rabat
Du finder lækre sommerhus med rabat hos Sol og Strand. Bare rolig du går ikke på kompromis ved at vælge et sommerhus med rabat, du får samme service og muligheder, det eneste vi har trykket på er prisen. Vi har flere muligheder for rabat, og du kan se dem alle her.
Er du fleksibel og har mulighed for at pakke og tage afsted inden for kort tid, så kan du se nærmere på sommerhuse med last minute-spotpris. Her kan du spare helt op til 40 % på den oprindelige leje pris. Læs mere om Last minute-tilbud.

Ferie året rundt i Danmark

Book sommerhus 2024 nu

Overvejer du ferie i sommerhus i år, så skal du ikke vente for længe. Sommerhusferie er populær, og jo længere du venter, jo færre sommerhuse er der at vælge mellem.

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og brug tiden på at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Pinseferie

Skal din pinseferie foregå langt væk fra den daglige trummerum? Så bestil et ophold i sommerhus i pinsedagene.

Kristi himmelfartsferie

Tag på forlænget weekend i sommerhus i forbindelse med Kristi himmelfartsdag. Brug et par dage sammen med dem eller den, du holder af. 

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor du kan hygge dig sammen med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktiv i naturen.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad du er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Det perfekte sted at nyde god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har du fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.