Sommerhus i bededagsferien

Har du brug for et afbræk fra hverdagens praktiske gøremål, hvor tid drukner i job, madpakker, rengøring og oprydning fremfor samvær og nærvær?

Sommerhus i bededagsferien
Sommerhuse i bededagsferien

Store bededag står snart for døren, og er din mulighed for at tage hele familien med på en forlænget weekend, der ikke går ud over ungernes skole, og du bruger ikke af dine feriedage. 

Tag i sommerhus i store bededagsferien og få en velfortjent pause. Kom ud og bo i skønne natur omgivelser langt væk fra en travl hverdag. Sol og Strand tilbyder mange lækre sommerhus til miniferie både til den lille og store familie inkl. den firbenede samt til tosomheden.

Når du tager i sommerhus i bededagsferien bliver der tid til samvær, hvor der er plads og overskud til alle. Vi tør næsten med garanti love, at hvederne smager en tand bedre, når de indtages i sommerhuset. Book dit sommerhus i bededagsferien nu.

Bededagsferie

Tag en forlænget weekend i sommerhus store bededag

En forlænget weekend i sommerhus i store bededagsferien kan gøre underværker for sjæl og krop. Det er til gavn for hele familien. Når hverdagen buldrer derud af, og det kun lige hænger sammen, kan selv det mindste afbræk få én på rette spor igen. Selv om det blot er et par ekstra dage, så er en forlænget weekend ofte det, der skal til.

Det er som at træde på bremseren og igen få energi til mere end blot at overleve den hektiske hverdags trummerum. Er du også kørt fast i hverdagen og holder du lige nu ud indtil den kommende hellig dag? Så skal du tage en forlænget weekend i sommerhus store bededag.

Miniferie store bededag

Føles udsigten til sommerferien lang lige p.t.?
Så byder den kommende tid på højt værdsatte helligdage. Snart venter store bededagsferien og din velfortjente miniferie.

Byd foråret velkommen med en miniferie i store bededagene. Du behøver heldigvis ikke at rejse langt, Sol og Strand tilbyder nemlig leje af sommerhus i store bededag i hele landet. Du finder helt bestemt også et sommerhus tæt på dig.

Du skal blot sørge for at pakke weekendtasken og booke dit miniferie sommerhusophold til store bededag. Vi sørger for, at sommerhuset står klar til dig, så du kan nyde en velfortjent miniferie til store bededag.

Ferie året rundt i Danmark

Book sommerhus 2024 nu

Overvejer du ferie i sommerhus i år, så skal du ikke vente for længe. Sommerhusferie er populær, og jo længere du venter, jo færre sommerhuse er der at vælge mellem.

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor du kan hygge dig sammen med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktiv i naturen.

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Det perfekte sted at nyde god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad du er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har du fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og brug tiden på at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Store bededagsferie

Har du brug for et lille afbræk fra den travle hverdag, så tag i sommerhus i store bededagsferien og nyd naturen, hyggen og samværet.

Kristi himmelfartsferie

Tag på forlænget weekend i sommerhus i forbindelse med Kristi himmelfartsdag. Brug et par dage sammen med dem eller den, du holder af. 

Pinseferie

Skal din pinseferie foregå langt væk fra den daglige trummerum? Så bestil et ophold i sommerhus i pinsedagene.