Sommerhus i bededagsferien

Har du brug for et afbræk fra hverdagens praktiske gøremål, hvor tid drukner i job, madpakker, rengøring og oprydning fremfor samvær og nærvær?

Sommerhus i bededagsferien
Sommerhuse i bededagsferien

Bededagene står heldigvis snart for døren, og er din mulighed for at tage hele familien med på en forlænget weekend, der ikke går ud over ungernes skole, og det kræver heller ikke ekstra feriedage.

Tag i sommerhus i bededagsferien og få en velfortjent pause. Kom ud og bo i skønne natur omgivelser langt væk fra en travl hverdag. Sol og Strand tilbyder mange lækre sommerhus til miniferie både til den lille og store familie inkl. den firbenede samt til tosomheden.

Når du tager i sommerhus i bededagsferien bliver der tid til samvær, hvor der er plads og overskud til alle. Vi tør næsten med garanti love, at hvederne smager en tand bedre, når de indtages i sommerhuset. Book dit sommerhus i bededagsferien nu.

Bededagsferie

Tag en forlænget weekend i sommerhus store bededag

En forlænget weekend i sommerhus i store bededagsferien kan gøre underværker for sjæl og krop. Det er til gavn for hele familien. Når hverdagen buldrer derud af, og det kun lige hænger sammen, kan selv det mindste afbræk få én på rette spor igen. Selv om det blot er et par ekstra dage, så er en forlænget weekend ofte det, der skal til.

Det er som at træde på bremseren og igen få energi til mere end blot at overleve den hektiske hverdags trummerum. Er du også kørt fast i hverdagen og holder du lige nu ud indtil den kommende hellig dag? Så skal du tage en forlænget weekend i sommerhus store bededag.

Miniferie store bededag

Føles udsigten til sommerferien lang lige p.t.?
Så byder den kommende tid på højt værdsatte helligdage. Snart venter store bededagsferien og din velfortjente miniferie.

Byd foråret velkommen med en miniferie i store bededagene. Du behøver heldigvis ikke at rejse langt, Sol og Strand tilbyder nemlig leje af sommerhus i store bededag i hele landet. Du finder helt bestemt også et sommerhus tæt på dig.

Du skal blot sørge for at pakke weekendtasken og booke dit miniferie sommerhusophold til store bededag. Vi sørger for, at sommerhuset står klar til dig, så du kan nyde en velfortjent miniferie til store bededag.

Ferie i Danmark

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor I kan hygge jer med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktive i naturen.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og giv jer tid til at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Hyg jer med god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad I er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har I fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.

Vesterhavet

Små hyggelige badebyer, natur, frihed, brede sandstrande og masser af frisk luft. Ferie i sommerhus ved Vesterhavet er en klassiker.

Ferie med hund

Når hele familien inkl. den firbenede skal på ferie, er det oplagt at bestille sommerhus med hund som gæst.

Bededagsferie

Har du brug for et afbræk fra hverdagens praktiske gøremål, hvor tid drukner i job, madpakker, rengøring og oprydning fremfor samvær og nærvær?

Himmelfartsferien

Tag en forlænget weekend i sommerhus i Kristi himmelfart. Få ekstra tid til samvær og nærvær med dem, du holder af.

Pinseferien

Skal jeres pinseferie foregå væk fra dagligdagens rammer i hjemmet? Så Bestil sommerhus i pinsen.

Book sommerhus 2023 nu

Overvejer I sommerhus 2023, så skal I ikke vente for længe. Sommerhusferie er særdeles populær, og jo længere tid I venter, des færre sommerhuse får I at vælge imellem.

Sommerhus i juni og juli

Synes sommerferien lidt for langt væk? Så tag forskud og book et ophold i sommerhus i juni og juli.

Book sensommer

Vil I nyde sensommeren i sommerhus? Se udvalget og book nu.