Vinterferie i sommerhus i Danmark

Danmark er et fantastisk land, også når I har vinterferie. Lægger I vægt på oplevelser og aktiviteter i vinterferien og eller er I mere til hygge – i et sommerhus har I frit valg og kan selv bestemme over jeres vinterferie.

Vinterferie i sommerhus i Danmark

Aktiviteter i vinterferien

I vinterferien er der mange muligheder for at få en aktiv ferie med sommerhuset som udgangspunkt. Alt efter vejret, kan I lave sjove aktiviteter i vinterferien indendørs eller udendørs.

Når I oplever, at det er koldt udenfor og det bider lidt i kinderne, er det rart at være indenfor og lave aktiviteter i vinterferien. Her er der mange spændende attraktioner, I kan besøge i vinterferien. I kan fx tage ud i et af de mange oplevelsescentre rundt om i landet, hvor I bliver klogere, samtidig med, at I oplever noget ud over det sædvanlige. I oplevelsescentrene finder I mange forskellige slags aktiviteter i vinterferien for børn. Oplev dyr, historie, kultur eller natur – der findes helt sikkert noget for jer.

For dem, der er ude på sjove og fysiske aktiviteter i vinterferien, kan vi anbefale svømmehaller og badelande, hvor vandhundene iblandt jer, vil elske det. Der findes også en del attraktioner og aktiviteter i vinterferien, der er gratis for børn. Områderne omkring sommerhusene inviterer til at komme ud og gå nogle lange ture og opleve den fantastiske natur om vinteren. Det har sin charme at se et frostklædt landskab i jeres vinterferie eller møde havet og stranden i snevejr.

Sommerhus i Blokhus om vinteren

Vinterferie med snevejr og børn

Hvis I er heldige, får I en vinterferie med sne og især børnene vil elske at lege i sneen. I kan tage en mindre vild sneboldkamp eller trække børnene på slæde. Er børnene lidt større, kan I finde en rigtig god kælkebakke i nærhed af jeres sommerhus, hvor I kan suse ned i fuld fart. Det er helt sikkert ikke kun børnene, der vil synes, at det er sjovt! I kan også bygge snemænd udenfor sommerhuset, hvor I så kan vinke til ham, mens I sidder og hygger indendørs. Det er dejlige og gratis aktiviteter i vinterferien, som I kan nyde sammen.


For de voksne kan en tur på langrendsski være en mulighed. For de helt modige kan der nævnes vinterbadning. Er det mon noget for jer?

Lille dreng griner i sneen efter at være faldet af slæden

Vinterferie – tag HELE familien med

Rejser I med hund, vil den elske at komme med på vinterferie og rende rundt i sneen, snuse, og måske prøve at fange en af de snebolde, I kaster. I vintermånederne er det tilladt at lade jeres hund løbe uden snor på stranden - og hele året rundt i hundeskovene, så det bliver i sandhed en vinterferie for HELE familien på denne måde. Det er også så godt som sikkert, at jeres hund vil elske at putte sig foran brændeovnen og bare slappe af og vide, at den har jer i nærheden.

Hvid hund sover foran tændt brændeovn

Hyggelig og varm vinterferie i sommerhuset

Når I så er blevet godt kolde af at lege ude i sneen, kan I varme de kolde tæer foran sommerhusets brændeovn med en kop varm kakao i hånden. I kan også forkæle jer selv med wellness i vinterferien og tage en tur i saunaen eller snuppe en dukkert i den opvarmede pool eller synke ned i spa’ens lune vand.

I et sommerhus kan I rigtig hygge med aktiviteter i vinterferien indendørs, hvis vejret i vinterferien ikke lige er til at færdes udenfor. Så er det frem med bagegrejet eller brætspillene, så hele familien kan samles og kan hygge sig sammen. Vinterferien giver jer tid til at læse den gode bog, I fik i julegave, mens børnene hygger sig med det nye legetøj eller ser en film.

To piger hygger og læser bog sammen

Tilbud i vinterferien - ferie med rabat

Vinterferien er ligeledes den periode, hvor I får sommerhusene til de laveste priser. I Danmark kan I vinter-hygge jer sammen i sus og dus. Tjek prisen på et luksus sommerhus med pool i vinterferien - vintermånederne er nemlig lavsæson i Danmark, så der er masser af luksus til lavpris. I vinterferien kan I booke fleksibel ankomst i jeres sommerhus. Book jeres vinterferie fra onsdag til onsdag, eller en hvilken som helst anden ugedag. Hos os kan I nemlig holde vinterferie, som det passer jer bedst.

Udover at spare penge på sommerhuset, kan I yderligere spare penge ved at tage på vinterudsalg i de hyggelige kystbyer - eller I kan tage til den nærmeste storby, hvor der er ved at være slutspurt i udsalget, og mange ting derfor vil være sat ned med op til 70 %.

Sommerhus 20-2004

Vinterferie i ferielejlighed i feriecenter

I kan også vælge at holde jeres vinterferie i en ferielejlighed, der er tilknyttet et feriecenter med gratis aktiviteter. Feriecentrene ligger i naturskønne omgivelser og byder på mange indendørs aktiviteter i vinterferien, I kan deltage i og hygge jer med som familie. Alle aktiviteter ligger i gåafstand fra jeres ferielejlighed. Vores feriecentre ligger typisk I meget attraktive destinationer og ferielejlighederne er af høj standard. Tit er det også noget billigere at leje en ferielejlighed frem for et almindeligt sommerhus. Så vinterferie i en ferielejlighed giver jer ægte familiehygge og en masse sjove aktiviteter for hele familien. I kan se vores store udvalg af ferielejligheder her.

Vi ønsker jer en rigtig god vinterferie i sommerhus!

 

Ferie i Danmark

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor I kan hygge jer med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktive i naturen.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og giv jer tid til at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Hyg jer med god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad I er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har I fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.

Vesterhavet

Små hyggelige badebyer, natur, frihed, brede sandstrande og masser af frisk luft. Ferie i sommerhus ved Vesterhavet er en klassiker.

Ferie med hund

Når hele familien inkl. den firbenede skal på ferie, er det oplagt at bestille sommerhus med hund som gæst.

Bededagsferie

Har du brug for et afbræk fra hverdagens praktiske gøremål, hvor tid drukner i job, madpakker, rengøring og oprydning fremfor samvær og nærvær?

Himmelfartsferien

Tag en forlænget weekend i sommerhus i Kristi himmelfart. Få ekstra tid til samvær og nærvær med dem, du holder af.

Pinseferien

Skal jeres pinseferie foregå væk fra dagligdagens rammer i hjemmet? Så Bestil sommerhus i pinsen.

Book sommerhus 2023 nu

Overvejer I sommerhus 2023, så skal I ikke vente for længe. Sommerhusferie er særdeles populær, og jo længere tid I venter, des færre sommerhuse får I at vælge imellem.

Sommerhus i juni og juli

Synes sommerferien lidt for langt væk? Så tag forskud og book et ophold i sommerhus i juni og juli.

Book sensommer

Vil I nyde sensommeren i sommerhus? Se udvalget og book nu.