Lej sommerhus tæt på LEGOLAND

Lej sommerhus til Legoland og bo tæt ved parken

Lej sommerhus tæt på LEGOLAND
Sommerhuse tæt på Legoland

Ethvert barns drøm

LEGOLAND er ethvert barns drøm og en fantastisk oplevelse for børn i alle aldre. LEGOLAND byder på mere end 50 forlystelser, og uanset om I elsker action, fart eller bare hygge, er der masser af sjove oplevelser for hele familien - og det er slet ikke sikkert, at det hele kan nås på én dag.

Går I efter action og eventyr, så drag til Adventure Land. Her kan de ældste børn prøve de sejeste rutsjebaner. Eller tag på en vild skattejagt i Templet. Men pas på, for her oplever I blandt andet jordskælv og levende mumier i den første interaktive indendørsforlystelse i Legolands historie.

Gå også på opdagelse i det imponerende Miniland og oplev en utrolig verden, hvor alt er bygget af LEGO® klodser. Bag snobrød med en indianer eller tag med ubåden ned til både hajer og kæmpestore krabber i Atlantis by SEA LIFE. Husk også at tage badetøj med, så I kan deltage i de vanvittige søslag i Pirate Lagoon.

Er I mere til events og gode koncerter, inviterer LEGOLAND indenfor til en lang række spændende events og oplevelser for både store og små. Holder I ferie i sommerhus i nærheden af LEGOLAND, har I mulighed for at tage i LEGOLAND flere gange i løbet af ferien.

Hvidbjerg

Spændende sommerhus-områder nær LEGOLAND

Andkær Vig (ca. 38 km fra LEGOLAND) er et idyllisk sommerhus-område ved Vejle Fjords sydkyst. Klynger af hyggelige sommerhuse ligger langs kysten, hvoraf området ved Andkær Vig er et af de smukkeste og mest hyggelige. Andkær vig er afskærmet mod øst af landtangen Holser Hage og omgivet af dejlig natur med skov. Langs kysten finder I flere gode badestrande.

Follerup (ca. 43 km fra LEGOLAND) er beliggende ca. 10 km bag Fredericia i et dejligt, roligt og kuperet sommerhus-område med marker og grønne områder. Her er der fred og ro, åbne vidder samt smuk og uspoleret natur med bl.a. en fiskerig å og en sø. Tæt ved Follerup finder I dejlige badestrande, skønne naturområder, fritidsaktiviteter.

Hvidbjerg (ca. 45 km fra LEGOLAND) ligger på sydsiden af Vejle Fjord, 9 km nord for Fredericia og 19 km syd for Vejle. I sommerperioden er Hvidbjerg et livligt område, dels på grund af den gode børnevenlige strand med østkystens største sandklit og dels på grund af de mange sommerhuse. Flere af sommerhusene i området har udsigt over Vejle Fjord. Der er gode indkøbsmuligheder i Hvidbjerg.

Juelsminde (ca. 60 km fra LEGOLAND) er et dejligt og familievenligt feriested med atmosfære og god strand. Byen Juelsminde er en rigtig hyggelig by med flere spisesteder og mange spændende butikker. Her finder I desuden en lystbådehavn og et charmerende havnemiljø - et ideelt feriested for jer, der gerne vil holde ferie i sommerhus i rolige omgivelser, tæt ved strand, by, aktiviteter og seværdigheder.

Blåvand

Andre populære sommerhusområder i nærheden af LEGOLAND

Blåvand er et attraktivt og populært feriested ved Vesterhavet for såvel store og små. Blåvand er en livlig ferieby med et hyggeligt og familievenligt miljø, et utal af butikker og masser af gode spisesteder, ofte med udendørs servering om sommeren. De fleste sommerhuse ligger rekreativt i rolige og naturskønne omgivelser, men alligevel tæt ved byen og de mange aktivitetstilbud.

Henne Strand er et fristed ved den jyske vestkyst, hvor der er plads til alle. Den storslåede og særprægede natur, den dejlige strand sammen med de mange aktivitetsmuligheder gør Henne Strand til et eftertragtet feriested.

Vejers Strand er en charmerende badeby ved Vesterhavet. Sommerhusene ligger fra de yderste klitrækker og helt ud til vandet - midt i den storslåede vestjyske natur. Den endeløse sandstrand, den klare luft, de imponerende hedelandskaber og de store klitplantager gør området særdeles attraktivt. Vejers er en hyggelig by med dagligvarebutikker, kunstgallerier og restauranter.

Bork Havn

Bork Havn er et hyggeligt og moderne fiskerleje i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord. Feriebyen har mange forretninger og spisesteder, samt en stor lystbådehavn, der samtidig fungerer som en fiskerihavn. Det er muligt at købe frisk fisk på kajen hver dag. Der er dejlig badestrand ved Ringkøbing Fjord. Bork Havn er surfernes paradis - forholdene er helt ideelle for windsurfing her, og der findes såvel surfskole som surfcenter.

Sommerhuse der kan noget særligt

Swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vejr og vind. Børnene vil elske det!

Sommerhus med spa

Hold jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus med spa og forkæl jer selv. Slap af i det varme vand i en indendørs eller en udendørs spa.

Luksussommerhuse

Hold ferie på 1. klasse i et luksussommerhus med lækkert interiør, luksuriøse detaljer, masser af udstyr, havudsigt eller wellness.

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab

Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse. Find huset, der passer til netop jeres behov.

 

Kørestolsegnet sommerhus

En kørestol er ikke nogen hindring for ferie i sommerhus. Se udvalget af kørestolsegnede sommerhuse over hele Danmark og find din favorit.

Lystfiskerhuse

Er fiskestang og waders en fast del af ferien, så lej et sommerhus indrettet til lystfiskere - tæt på fiskepladser ved hav, mole, å og sø.

Ferielejlighed

Vil I have udsigt til vandet eller være tæt på aktiviteter for børnene? I kan få begge dele, når I holder ferie i en ferielejlighed.

Marinahuse

Ferieboliger i stemningsfulde, maritime omgivelser med udsigt til lystbådehavn. Hold ferie i et marinahus, så er I tæt på hav og by.